Hörcsöki Szabolcs

Csajozás az éjszakában - Sims 2 Nightlife

A Maxis nyolc új képet adott ki az éjszakai életet feldolgozó kiegészítőről, melyben az lesz a dolgunk, hogy szórakozni vigyük simjeinket.

Unalomig ismert tény, hogy a Sims-sorozat minden idők egyik legjobb ötletének bizonyult. A klasszikus család-szimulátor olyan embereket is képes volt monitor elé ültetni, akik korábban undorral megborzongtak, ha videójátékokról esett szó. Az Electronic Arts pedig jó gazda módjára minden csepp tejet kipréselt már az első részből is, a második epizód második kiegészítő lemeze pedig az igen kifejező Nightlife (Éjszakai élet) címet kapta.

Ebből következően természetesen az lesz a dolgunk, hogy szórakozni vigyük simjeinket, esetleg új társat is találhatunk számukra. A Maxis ezúttal is alaposan megpakolta extrákkal a készülő alkotást. Romantikus vacsora vagy egy korrekt parti egy kellően elmebeteg lemezlovassal?

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide! Klikk ide!

Will Wright nem kis tehetséggel van megáldva. Miközben már az emberiség teljes fejlődését bemutató Spore című alkotáson dolgozik vadul, a Nightlife koncepcióját is ő dolgozta ki. Kollégái a Maxis-nál pedig alaposan ki is dolgozták a simek új életterét.

Miközben számomra rejtély, mi lehet izgalmas több millió ember számára abban, hogy gépi karakterével kivigye a szemetet vagy elmosogasson, a sorozat második része ismét többmilliós példányszámban fogyott, és még itthon, Magyarországon is kimagasló érdeklődésről számoltak be a kereskedők. Ennek okán már előre borítékolható, hogy az új küldetéslemez is sikeres lesz, igaz, olyan kimagasló elemeket nem tartalmaz, ami esetleg új rajongókat is szerezhetne a sorozatnak.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • momo99 #11
    hello.

    Ki tudja hol találok egy jo cracket a sims 2 éjszakák kieghez??
    Azt nagyon meg köszöném.
  • Riccsusz #10
    Hello!!Én ma jutotam hozzá a Nightlife-hoz és lenne egy pár kérdésem, honnan tudok cuccokat letölteni a játékhoz meg magyarpsítást mert azzal valamenyivel könnyebb lenne. Köszi csá!!
  • Kaileena #9
    a www.gportal.hu/portal/gamesworld -ön csak most a letöltések szünetelnek.
    Ezt próbáljátok ki:
    boolprop testingcheatsenabled true
    Ezt irjátok be kódnak és a shift-et tartva rámentek az emberekre vagy tárgyakra fura dolgok történnek:)
    Pl:ha az újságra megkaphatod a karriertárgyakart!
  • agatadora #8
    hol tudom letölteni a Sims 2-t?
  • dez #7
    Nekem nagyon zavarja a szemem ez az árnyéktalanság.
  • _Rico_ #6
    Király! Már vártam mikor lesz vmi ilyesmi!
    Mindazonáltal 1etértek. De engem pl nem a szemét kihordása, mind inkább egyre jobban kereső állás megszerzésével egyre fullosabb cuccokkal kecó telepakolása köt le, miközben a család férfi tagjával végigmegyek az egész szomszédság női táborán....
  • TheZsenyka #5
    Szánalom.
  • immovable #4
    hm...
  • NEOreg3 #3
    nah fel is soroltad, hogy mi kell ma egy jó játékhoz:DDD
  • sweech #2
    nekem a Sims 2-nek csak a grafikája, a hangulata és a karakter készítés teccik...