Ötvös Tibor

The Sims 3 Pets - Konzol kontra PC

A The Sims harmadik része is hatalmas siker, így nem meglepő, hogy sorban érkeznek hozzá a különböző kiegészítő csomagok. Ilyen lesz a Pets címet kapott pakk is, melynek konzolos és PC-s változata között elég nagy különbségek lesznek. Most megnézzük, melyek lesznek ezek.

Alapok
PC: A The Sims 3 Pets számítógépes változata egy "egyszerű" kiegészítő lemez lesz (mint volt a World Adventures vagy a Late Night). A csomagban lesz egy új város és természetesen az állatok.

Konzol: A The Sims 3 Pets konzolos változata önállóan is futtatható lesz és az új város mellett rengeteg Achievement és Trófea lesz elérhető benne. Visszatérnek a Karma Erők és kapunk számos újat is. Az egyik ilyen az "Elvadító", melynek bevetésekor a környékben található összes állat megvadul. Egy másik erővel az állatainkat emberré változtathatjuk, de emberből "készíthetünk" állatot is.

Másik újdonság, hogy ha egy állatunk elhalálozik, akkor még egy darabig irányíthatjuk, majd vagy végleg eltávozik vagy pedig visszahozzuk a halálból kedvencünket. Újdonság a Mystery Journal megjelenése, melyben 5 logikai feladványt kell megoldanunk kedvenceink segítségével. Végül pedig a Kinect segítségével is irányíthatjuk a Simünket.



Újdonságok
PC: Az új város erőteljesen vadnyugati hatást kelt. A prériken vadlovak rohangálnak szabadon, akiket lehetőségünk lesz betörni is. Kapunk különböző manókat, akiket ha kiteszünk a kertünkbe, akkor az arra tévedő kóbor állatokat illetve vadállatokat távol tartja a területünktől.

Konzol: A konzolos változatban található új város az évszázad végi New England városára hasonlít majd. Nincsenek vadlovak sem más szabadon mászkáló állatok.

Az új barátaid
PC: Lovak, macskák és kutyák. De lehetőségünk lesz apróbb állatok befogadására is. Ilyen például a csincsilla, kígyó, teknőc stb. Őket azonban nem irányíthatjuk, inkább amolyan dísz szerepet töltenek be.

Konzol: Kutyák és macskák. Ennyi.



Munkára fogott kedvencek
PC: Az állataink nem indíthatnak saját karriert, de ettől még kereshetnek pénzt. A lovakat benevezhetjük különböző versenyekre, a kutyák betanulhatnak különböző trükköket, míg a macskák ritka állatokat vadászhatnak le.

Konzol: Az állataink saját karriert indíthatnak. Például a macskák lehetnek temetői szellemőrök, a kutyák beléphetnek a rendőrséghez, de mindkét fajt befoghatjuk terápiás célokra is.

Saját állatot megalkotni
PC: Csak felnőtt állatokat kapunk.

Konzol: Készíthetünk kiscicákat vagy kiskutyákat, fiatal állatokat vagy felnőtteket is.

Állatok száma
PC: Egy Simnek maximum 6 állata lehet háztartásonként. Azonban apró díszállatunk annyi lehet, amennyit csak akarunk.

Konzol: Maximum 5 állatunk lehet Simenként. Egy háztartásban ugyanis legfeljebb 6 Sim élhet és ebből egy a mi karakterünk.

A The Sims 3 Pets október 27-én jelenik meg.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Gerygrey #2
    "A The Sims 3 Pets konzolos és számtógépes változata elég sokban különbözik majd, így érdemes megnézni, melyik változatot vásároljuk meg."

    Hát alapból elég nagy különbség, hogy az egyik PC-n, a másikon konzolon fut... Micsoda megállapítás :)
  • Mike at home #1
    és olyan bugos lesz mint állat