Németh Szabolcs

Sims 2: négy évszak

A Simsek fejlesztőinek elméi kifogyhatatlanok, már ami az ötleteket illeti. A négy évszak mégis valahogyan más, mint az eddig elkészült és kiadott kiegészítők.

A legutolsó már megjelent csomag a Pets volt, amely néhány házi kedvencen kívül nem szolgált túl sok újdonsággal. A négy évszakot nem említhetjük egy lapon a legtöbb kiegészítővel, mert annyi újdonságot sürítettek bele a készítők, amely egy különálló programnak is a dicséretére válna. A program a mérsékelt égöv négy évszakát varázsolja elénk minden előnyével és hátrányával együtt. A Simek nem utolsó sorban most tanulják meg, hogy mit is jelent félni egy tornádótól vagy éppen hóvihartól.

A fejlesztők egyik évszakot sem nagyolták el. Nyáron fantasztikus grill-partik, fürdőzések várnak ránk, de vigyázat! Az ördög nem alszik és könnyen fájdalmas emlékké válhat az önfeledt szórakozás. Bizony-bizony Simeink ha nem figyelnek, nagyon könnyen leéghetnek. Szeptember végén aztán a fürdőnadrágot rövidnadrágra, majd farmerra cserélhetjük, sőt dolgosabb kollégák szüreti ruhát is magukra ölthetnek.

Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide! Klikk ide!

Aztán a napok múlásával átfordulunk a télbe. Az időjárás egyre zordabbá és barátságtalanabbá válik, és a tél során többek között izgalmas hógolyócsaták, hóemberépítések, no meg az elmaradhatatlan családi ünnep, a Karácsony vár ránk. Ne felejtsük viszont, hogy ebben az évszakban számtalan veszély leselkedik ránk.

Az év talán legszebb néhány hónapjában aztán teret kapnak az érzelmek. Fiúk és lányok tízezrei találhatnak egymásra tavasszal. Rózsák, romantikus vacsorák, mozik segítségével hódíthatjuk meg kiszemelt "áldozatunkat" a virtuális világban. A fejlesztők nagyon körültekintőek voltak, és arról is gondoskodtak, hogy Simeink meg ne fázzanak egy-egy kíméletlen decemberi napon, vagy éppen meg ne süljenek a 40 fokos nyári forróságban. Sok kiegészítővel ellentétben most a négy évszakkal tényleg minőségi programot kapunk a pénzünkért.

A játék hivatalos oldala

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • kadió #45
    nem tudja valaki hol lehet letölteni a Sims Négy évszakot mert ha van lécci írja le valaki!köszi
  • Web mester #44
    Elkészült az Infolap második Seasons videója!
    Katt ide
  • momo99 #43
    hy

    ki tud nekem cracket a Sims 2 ejszakák játékhoz?
    Aki tud kérem adja meg az oldal cimet vagy külgye el a [email protected] cimre. Köszi örök hálám aki segiteni tud.
  • KIP #42
    Szerintem orvosi egyetem elvégzése nélkül a dr-t kirakni a neved elé mégnagyobb szánalom...
  • Mike at home #41
    üdvözletem 15 éves doktor úr
  • koschwarz #40
    szánalmas
  • Mike at home #39
    kézzel is állítható lesz ha jól tudom
  • phoenix1 #38
    Nagyon jó ötlet az évszak kiegészítő, kár hogy olyan rövid ideig tartanak az évszakok (5 sims nap) :(
  • Mike at home #37
    50k körül van fullosan
  • Gerygrey #36
    Az eladási listákat én nem tartom mérvadónak, pláne zenében, ettől függetlenül a sims az jó.

    100 rugó? Micsoda? Abból már egy komolyabb videokarit és esetleg még 1 giga ramot is vehetsz hozzá... Alapjáték + pets most együtt akciósan 13 rongy, plusz még uni nl ofb ez 3*7 legrosszabb esetben, tehát 34 maximum a telhes sorozat. Van, aki egy pár cipőért kiad ennyit. Vagy csak minden második hónapban veszel egy gurut/gamestart, már ugyanott vagy...