Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Nyugodj meg, ugy en se tudok elindulni mint igaziba hogy a kerek neperegjen at, es nekem G25 van rendes hoszu kuplungal 
De persze akkor is jobb lenne ha rendessen menne a kuplungod. Nemismerem pontossan a helyzeted, de valami remlik hogy neked talan 2 pedal szettbol van oszerakva a 3 pedal? Gaz+Fek+Kormany es kuplung kulon? Jol sejtem? Akkor kerdes hogy mihoz van kotve a bonusz pedalod (kuplung) es milyen elektronika vezerli. Mert szerintem azt minden keppen be kell hogy lehessen kalibralni. Pont a heten eleg hoszan vitattuk itt a kalibracio kurul a hejzetet, meg reszletessen le is irtam hogy kalibralja a Windows a potis pedalokat.
Es nemmegy ugy Windowsba se ha restartolsz? Benyomod 0-MAX es akkor be kellene hogy kalibralja.
Es ez neked mukodott es elromlott? Vagy mindig igy ment ahogy most? Nehez kitalalani hol a gond, nemismerem a bekotesed ahogy megcsinaltad a plusz pedalt.