Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Hat sok fugg a konkrett bolt illetve elado hozzaalasatol, hisz ismered mindenki maskepp csinalja. De vannak torvenyek amiket mindekinek be kell(ene) tartani es az a garancia.
    Ha gariba elromlik es nincs fizikailag megsertve vagy oszetorve akkor csere, es ha mar nemkaphato, akkor valasztasz mast abban az arban, ha meg nincs semmi amivel megelegednel abban az arban akkor visza kapod az árát. Szoknak adni mast is helyette, de a G27 eseteben ez eleg kerdeses, mert ott ugy van hogy a Logitechnel egyforma a javasolt ar, de azt szinte senki se tartsa be. Mindenki ugy arulja hogy a G25 es G27 kozott eleg nagy ar kulombseg van. De nem kizart hogy kaphatnal helyette G27-et is.
    1. Az ugy van hogy az eladon mullik hogy at-e veszi a reklamaciot.
    2. Aztan a Logitechen mullik hogy el-e ismerik, ha van masik akkor csere, ha nincs akkor az elado viszaigenyeli a penzt erte
    3. Azt a penzt neked viszaadhatjak, vagy adhatnak helyette mast is. De ha az elado nagy kulombseget csinal a G25 es G27 ara kozott, annak ellenere hogy a Logitech egyforma arat javasol, akkor nehez megmondani hogy az elado bele-e megy abba a cserebe G27-re. Szoval eleg sok mullik az eladon, sott a boltba eleg sok dolog fennakadhat meg annak ellenere is hogy ha a Logitech elismerne (peldaul az eladonak nemtetszik hogy meg van karcolna, vagy pattanva a muanyag)

Ha meg leesik es megserul a belseje, az is a szerencsen mullik hogy mi veheto eszre ha az elado elenorzi az allapotot mikor beviszed. Ha esetleg nem veszi át es elkuld a fenebe (mert nem kizart), akkor meg lehet probalkozni ervenyesiteni a garit a Logitechnel, csak az bonyolultabb mert nincs a sarki boltba.
    Mikor boltba dolgoztam, sok mult rajtam hogy at-e veszem, meg volt olyan is amit at vettem, de a gyarto vagy szerviz nem ismerte el, esetleg megjavitotta ha beleegyeztel mint fizetett javitast (garin kivul) persze ha van szerviz.

Ezeket sajat tapasztalatombol irom, van rengeteg mint vasarlo is, es mint elado is. Minketto esetbe ugy mukodik ahogy irtam.