Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• rbal
    Ez hasonló az XRdisplayhoz. Mondjuk ezen több a kis szegmens, meg kevesebb a led, viszont mivel gyári cumó, és tele van smd-s elektronikával sokkal kisebb, főleg a home made-nél. Gondolom profi lesz a pluginhalmaz is amit használ majd, viszont itt számolgatással kijön hogy fele annyiba kerül egy XRdisplay home-made, és az sem rossz. Igaz nekem többe van már , mert sok volt a macera vele, de legalább van fél sikerélményem, és büszke vagyok magamra, hogy életem első elektronikája összejött, még ha nem is egyszerűen. Az XR a nagyobbak közül nem műkszik az LFS-el, meg az Iracingel, de ez engem nem is zavar, viszont úgy olvastam, hogy folyamatban van a dolog, bár nem tudni sikerül e betenniük a pluginjukba. Amúgy ami linken van kormány abban is XRdisplay van. Viszont az FFB-s cumóját, már láttam 2007 feliratos elektronikával is, de ugye nem volt kiadva, sztem mostanában állhatott össze neki gondmentesen. Viszont az Biztos, hogy nem otthon csinálja ezeket az alkatrészeket, ezt valahol gyártatja, az biztos. Viszont marha szépek, és biztos jók is, nagyon hasznos tagja a szimulátoros világnak! Sok szimulátor nem készült volna el ha ő nincs, és nem igazán értem, a nagy játékszergyártók, ilyenre miért nem mennek rá!? Ja bocs ledsor van a G27-ben, meg már volt is valami noném kormányban évekkel ezelőtt is, igaz a G27 nek a ledjei sem működnek még mindenhol, mivel nincs plugin hozzá. Legalábbis én ilyent olvastam róla.
    A kormánygyorscsatival meg mi baj van? :D Ilyesmi nekem is megfordult az agyamban, meg még ki tudja, hány hasonló csatlakoztatási lehetőség. A ház, meg a rajta lévő tűgörgős kormánycsapágyal tényleg pici bajok lehetnének, picit darálósnak tűnik, de lehet hogy csak le kéne sorjázni. :D