Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Hat hallod ahogy elnezem, ez nem eleg heves dinamikus. Miert nem inkabb actuatorokbol csinalod? Az hevessebb tud lenni. A Frexnek sokkal nagyobb a felbontasa, azzal minden kavicsot erzek az uton, nembeszelve arrol ha ramegyek az ut szelen azokra a kovekre, vagy patkara, es persze a vibraciok alapba ott vannak, rendessen erezni ha all a kocsi de megy a motor - vibral/rezeg amenyire kell, ha ragazolsz - meg jobban. Nagyon tuti. Az ablaktorlo motoros mindha csak olyan feluletessen mozgatna. A klippnek a vegen rament valami macskakoves razos utra, az auto rendessen razkodott (a kepernyon) de az ulles alig mozgott. Nem olyan reszletes a mozgasa.
Kulomben arra a feluletes mozgasra felfigyeltem a mostani szimudnal is. Nekem meg az elegge hianyozna ha nincsenek ott a reszletek.
Ezt nem roszbol mondom, de erre felfigyeltem, mert rengeteg Forcedynamics videot megneztem, meg masokat, a Frex meg itthon van az is alapossan kiraz ha olyan uton mesz, de azok a homemade szimuk mindha olyan feluletesseben mozognanak, nem olyan reszletes a mozgasuk.
Pedig amenyi mar neked benne van az oszesbe verzioba az elejetol, mar egy Frex is lenne belole, nemgondolkoztal rajta? Azt meg nemkell hajszolni, megjon minden eredeti. Nekem foleg a hajszolas ment az agyamra, hogy nemtudtam dolgokat szerezni, pedig csak bovitettem. Bele se merek gondolni hogy ha az egeszet kulon kellene beszereznem, nyugdijig se lenne meg, amilyen nehezen lehet itt olyan dolgokat szerezni.
No megyek a cegekbe intezni a pleheket a dashboardra.
Majd este jovok.