Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
No detto ugyan az van nekem is három állású kapcsoló az a kek (csak mobillal nemjo az ilyen kozeli kep, de az oszes tobbi kozott ott megtalalhatok a kepen). Ha megnezed lejjeb, pont azt irtam hogy az a gondom vele hogy tul kemeny, illetve nehezen kell nyomni. Nalatok csak 130Ft, orulj neki, azok itt kb olyan 0.60 es 0.80 Euro kozott mennek, es mindenhol kizarolag csak ugyanolyan volt, es sehol se lattam mas tipust 3-alassut ami viszaall kozepre, azt igy jelzik "<<on>>OFF<<on>>" - ilyen csak kizarolag az a kek fajta volt az oszes uzletbe, nincs masmilyen verzio belole, bejartam az egesz fovarosunkat. De en tegnap segitettem magamon, es egyet szetszedtem, csodalkoznal hogy mi van benne. Hat semmi, csak 1 darab gorbitett fem, amibe futkos az a bigyo amit kapcsolsz. Szoval egy picit ovatossan hajlitottam rajta, es puhabb jarasu lett, igy mar most megfelel, sokkal konyebb kapcsolni, finomabban jar, igy talan marad ez a fajta is jo lesz. Mar csak osze kell raknom valahogy, hogy stabil legyen es nelotyogjon a forgatas es kapcsolgatas kozbe semmi.
Rbal, a helyel meg en is nagyon szarul allok, rettenetesen keves hely van ott nekem is, ugyhogy en is rohadtul ZIPpelek ott mindent ahogy csak lehet.
Meg arra is gondoltam hogy a fo tengo annak a forgos resznek nemlehet ovalis, mert at fog peregni benne, es nemfogja hajtani a tekercset. Azt valahogy le kell reszelni a ketoo oldalarol simara hogy lapos legyen, hogy neforogjon at.