Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
rbal #4692 Jó az a kupak, azért van csak 5 görgő rajta. A karnisokon már másfajta csúszka van, ezek bontott görgők, nem kapok ki érte. :) A képen csak a teszt miatt van így az egy minijoy egy gamepadból. Azért van gyorskötöző, mert nem akartam annyit variálni a felfogatásával csak egy próbára. Amúgy így nem olyan stabil mert nem lehet megúzni a kötözőt rendesen, mert elkezdi a joy házát összenyomni, és elkezd nehezen mozogni a joy bele, de így picit megmozdul mikor tekerni kéne, de tesztnek tökéletes volt. Amúgy pontosan mi a típusa a te kapcsolódnak, mert én csak szóban kérdeztem van e ilyen(jelenleg pont nem volt, de szokott lenni mondták), mert katalógusokban van annyi fajta mint a dög, csak abból nem derül ki, hogy melyik áll vissza középre. Ha ajánlhatom enél a kapcsolónál ne add lejjebb, mert nembizti hogy jó lesz. Én napokat gondolkodtam, meg próbálgattam hogy lehetne kiváltani a minijoyt, de semmi sem lettt jó se a gyakorlatban, se elméletben. Mikrokapcsolókat is próbálgattamm minden szögben állásban odaforgatni, de nem tudtam úgy hogy jó legyen. Gondolkodtam azon a hosszúkaros mikrókapcsolón is, amibűl kettőt összefordítok a karjaival szemben, és a karokat billentette volna a görgő. De az sem jó, mert az egyik az jó lenne amelyik kapcsol, de a másik amelyik pont távolodna a kapcsolójától, csak megfeszül, és lehet hogy el is hajlik, szal hosszútávon nem biztos hogy jó lenne. A másik része, hogy sztem azoknak gyenge a rugójuk, meg kevés utat is járnak be szal az is bibi lehet. Arról nem is beszélve, hogy hogy ezek a szerkesztgetések sokkal nagyobb helyet foglalnak mint a minijoy, vagy az a kapcsoló. Legalábbis nekem ez sokat számít, mert ahová szeretném tenni ott nincs sok hely.