Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Hallod, nagy vagy! Az asvanyvizes kupak az marha jo otlet ha bevallik
En kicsinek mondanam, de lehethogy eleg lesz. Meg marha jo leegyszerusitetted az egeszet, es ebben az esetben egyatalan nem az a lenyeg hogy jol nezzen ki, mert ugy se latja senki mukodes kozbe, hanem hogy jol teljesitsen es mukodjon. En mondjuk pont olyanra terveztem mint az eredeti spanyol companeros kepeken van, es mar meg is van hozza minden, csak a 30mm kupak hianyzott es egy puha kapcsolo. De ha sikerul brutal erossen odaerositeni a kapcsolot akkor nembaj hogy kemeny remellem. Meg veszhejzetbe arra gondoltam hogy ha nemlesznek jok azok a kapcsolok amiket lehetseges venni es vettem is, akkor olyasmi jutott az eszembe mint a bimetal. Tudod az olyan 2 eritkezes az egyiken tekercs, es a melegtol hajlik es kapcsol, vagy mint egyszeru rele erintkezok. No itt nem a meleg es a bimetal lenne a lenyeg, hanem a rele erintkezo alapelv. Olyan 3 rugalmas erintkezot oda felfogatni valahogy es a 2 szelso fix lenne es a kozepsot hajligatnak a gorgok ahogy tekered, es arrafele amerre tekered, es ugy erintkezne a szelsohoz egyikhez vagy a masikhoz. Ez a B terv ha az A terv nemmukodne a tul eros/kemeny kapcsolo miatt, de mint mechanikussan total idealissan megfelelne, csak nemenne olyan kemenyen. De ha tul kemeny lenne, akkor az a 3 erintkezos nyelv az tuti hogy finom puhacska lenne.
A fuggonygorgok meg szuper otlet
Otletes gyerek vagy te
Majd kikapsz anyukadtol, mert nem lesz mire a fugonyt felakasztani 
Ahoz en vettem modelozos uzletbe olyan cuccot (olyan hoszu cso szeruseg) mint az eredeti kepen van, csak 1 meter hoszu, ugyhogy abbol kell majd vagnom anyi gyurut amenyi kelleni fog. No probaljuk megcsinalni oszt meglatjuk melyikunke lesz popecebb