Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    JAj a fenebe most veszem eszre hogy elneztem a forumot, te feltetted ujbol a ugyanazt a kepet, en meg azt hittem hogy az amit en raktam be ejjel, oszt csak folotte neztem a dolgokat, csak most nezem hogy vannak valami valaszok amikre valahogy hianyzik az elozo iras, lejebb megyek oszt latom hogy meg alattad vannak irasok. De sebaj , semmi gond, en neztem el , csak irom hogy miert maradt ki ez reggel.
    Amugy koszi de azok a kek atkapcsolok vannak minden uzletbe, azokot is most vettem, vadi ujak, csak az a gond veluk hogy nagyon kemenyen nehezen mennek, es mindenhol csak detto ugyanaz van, mint ha mas fajtat nem is gyrtananak a vilagon. Nekem finomabban, puhabban mukodo kellene abba a forgo kapcsoloba hogy birja kattingatni. Van olyan finom is nekem, valami regi berendezesbol kiszedve, de az meg csak bekapcsolo, es nem atkapcsolo. No szoval megint kezdodik egy maraton hogy valamit oszehozzak belole, meglatjuk sikerul-e. Nekem mindig modosul a tervem mert az soha sincs beszerezheto ami kellene, csak mindig mashogy kell kialakitanom a dolgot.