Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
En mar eleg reg dolgoztam elektronikaval, a 74xxx seriat ismerem, azok mar regi TTL cuccok, persze annak idelyen meg Tesla MH 74xxx aramkorok voltak kaphatok, de akkor meg nemvoltak hozzaferhetok ezek a tekeros encoder kapcsolok, ugyhogy ezekkel nincs semilyen tapasztalatom, nemismerem hogy mukodik, hogy benne mechanikus kontakt van vegy valami elektronika. Akkor csak hagyomanyos mechanikai forgo atkapcsolokkal dolgoztam. De a kerdes az lenne hogy be iktathato-e a key matrixba, peldaul amit Leo Bodnartol vettem. Annak ilyen matrixja van ha full 36 gombot akarok hasznalni (mert 12 kapcsolo test ellen nem lenne eleg)
Mert minimalissan 2 gombot arra akanak felhasznalni hogy olyan rotacios kapcsolora kossem, de ha bevallik akkor lehethogy tobbet is. Megis jobb tekerni egyet a tekeros gombon masodperc toredeke alatt mint nehany masodpercig nemtomhanyszor nomogatni ugyanazt a gombot, es akkor meg az is megesik hogy tul nyomod, oszt a massikal mehetsz viszafele 1-2 lepest. Versenykozbe mikor a palyara koncentralsz nincs nagyon nyomkodasra ido.