Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Egyesz nap nem vagy itt, de az irasom koze pont beszurod magad
De pont mint Pointer, vagy mi, vagy nem?...?..?
Csak viccelek 
No, ma megvettem, illetve pontossaban oszeszettem a gombokat kb 33 Euroert. "Pont" ideallisak nemvoltak amilyet elkebzeltem, illetve amik jok voltak designailag azok nemvoltak szinesek, amik meg szinesek voltak, azok meg nemvoltak a legjobbak designailag. Mar a gomboknal en ugyelek a designra, eleg fontos a forma es tipus, hogy verseny kozbe az utra koncentrallas kozbe nekellesen keresgelnem a megfelelo gombot, csak odanyuljak es kenyelmessen megnyomjam, ha kell esetleg a kezemmel masodperc toredeke alatt kitudjam tapizni a megfelelot. Ami eleg szegyen, hogy a fovarosba Pozsonyba sehol se talaltam delkis lecsukhatos gombokat (mar mint a delkit kulon vagy egyut gombal), de szerencsere nalunk itt Ersekujvarba van 1 dragabb fajta uzlet ahol vannak jo cuccok, es ott tudtam venni dekliket, de kapcsolojuk az nemolt hozza. Kimondottan osze kellet szednem amit szereztem, parat itt, parat ott, de a dekli ala meg ugyis is hianyzik 2 kapcsolo. Olyan nagy uzlet mint a G&M Electronic Pozsonyba, szegyen, hat alig vannak ott valami gombok, nemelyik amelyik meg volt, csak 2 darab egyforma, semmi tobb. Ez lo*asz ebbe az alamba, szart se kapni. Hogy meg gombokat is kulfoldrol rendeljek, ez ma szegyen.