Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Ha latnatok hogy en hogy jovok ki a Frexel meg a helyel a szobaba, akkor nagyot neznetek. Ahova terveztem parkolni oda nemfer be, mert eredetileg kisseb lett volna motion nelkul, nem Frex, de a Frex 20-30 centivel nagyobb, ugyhogy parkolo nulla. De valahogy fere kell tennem az asztaltol ha dolgozni is akarok a PCvel, akkor csak megforditom, es arreb tolom, akkor marad kb. 60cm termozgas az irodai szeknek. Eppen hogy befer, meg a cockpitot is eppen hogy milimeterre megtudom forditani 90 fokkal az asztal alol kihuzni es arreb tolni, brutal ki van centizve minden, azert szereltem ra utkozokot is olyan puha szivacsbol, mert annelkul nincs hogy nesurolja a falat, meg nemenjen neki a polcnak es asztalnak. Meg olyanokat csinaltam, hogy az asztal arreb 4 centivel, orultem mint a majom a farkanak hogy nyertem 4 centit. Meg 3 nagy (1 meteres) dobozt teli CDvel is ki kellet pakolnom, meg 2db CD alvanyt szinten eltenni. No ezekkel nemtom mi lesz, hogy hova rakom. Szoval brutal centizve van az egesz. De jo a kerekes alvaz amit csinaltam neki, mert anelkul meg se mozditanam, igy meg egyszeruen, mint a korhazba az kerekes agy, tili-tolizhato. Csak tobb hely lenne a szobaba.