Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Hat wazzze neked fel falu ra van kotve 1 USB szalra. A PC-bol jon 2 portos USB-hub es abbol meg megy masik 7 portos USB-hubba? De akkor nemertem hogy mit segit rajta az a kapcsolo a legelejen a master USB szalon? Hisz az a legelejen van az egesz pereputynak. Az nem ugyanaz mint ha bedugnad a master USB kabelt kezzel? Akar kapcsoloval kapcsolod akar bedugod, minden egyszerre jeletkezik a PC-be, egyszerre kapjak meg a jelet. Nekem is hasonloan van 7 portos aktiv USB-hub, az van a cockpiton es abba van bedugva a 3 passiv cucc ExtKeyboard, ExtMouse, Joystick es 2 aktiv FrexGP es G25. Eredetileg azt hittem hogy mindketto aktiv cucc nem fut fel rendessen, de a G25-on kivul korrektul megtalal mindent (neha itt-ott a Frex fere kalibral, de ritkan), de a G25 soha se fut fel a tobbi cuccal egyszerre a hubon keresztul. Probaltam ugy hogy kihuzom a G25-ot, persze legelso bekapcsolom a hoszabitot - mindennek power 220V, picit varok meg inicializal a Frex actuator, aztan bedugom a 7 portos USB-hubot a PC-be, picit varok 10-20 masodperc megtalal mindent, megvarom meg kalibral a Frex, es aztan utolsonak kulon bedugom a G25-ot a USB-hubba, es akkor rendessen felfut a G25. De ha a tobbivel egyszerre dugom be a USB-hubbal a PC-be, akkor a G25 meg se mozdul, es gyakran kiirja valami cannot inicialized, valami inicializos problemat, most nemtom fejbol. Szoval nemertem az ertelmet a kapcsolonak a master USB vonalon. En arra gondoltam inkabb hogy kulon kapcsolot a 2 aktiv cuccnak FREX es G25-nek. Es bedugni a master USB-t ahogy megtalalja a passiv cuccokat, akkor utana egyenkint bekapcsolni a Frexet es G25-ot. Igy nincs vele gond. Csak azert kapcsoloval, hogy nekellessen fojton egyenkint duggatni a USBket a hubba. Meg akkor ugy fogok indulni mint a SpaceCraft urhajo :) sok kapcsolo egyenkint mindennek, sorba kapcsolom iket be mint a filmekbe :) Igy popec lenne dizajnilag, csak draga a kabelek es kapcsolok miatt.
    Es probaltad, hogy van-e kulombseg ha kapcsoloval kapcsolod, vagy csak kezzel bedugod a master USB kabelt a PC-be?
    Es azok a 2 aktiv USB hoszabito, az hogy aktiv? Annak rendessen van 220V adapter a USB hoszabitohoz?