Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• rbal
    Hiba alatt azt értem hogy semmit sem csinál. Talán a két középső led vibrál, de éppen csak észrevehető. Lehet hogy kéne PIC égetőt építenem, aztán megnézni. Sztem se forrasztás, se egyéb zárlat nem lehet, mert műszerem nincs, de led+ elemmel kilámpáztam minden forrasztási folyamat után, szal az tálán nincs. Azért is kérdem, hogy az alkatrészek típusai számíthatnak e. A filéket bemásoltam asszem 3 db volt, a betűt azt nem nincs Windows/Fonts mappám, de nem hiszem hogy az számítana. Viszont azt beszívtam, hogy többször átnéztem a kötést, de rossz USB rajz szerint, ugyanis ott fel volt cserélve a D+ meg a D- Mikor rájöttem javítottam, de így sem csinált semmit. Ezzel kibahattam vele? Lámpázva néztem, hogy az 74HC595 2 lábánál van energia a többinél nincs, gondolom a PIC küldi a megfelelő helyre. De én kínomban megfordítottam őket és picit forrósodtak pár mp-ig azt kihúz. Ezzel lehet hogy azok is elszálltak, vagy bírják ezek? Olvasgattam a spanyol oldalt, hogy USB kereseés, stb, de sosem volt probléma, eddig, mindent felismert, asszony gépén is próbáltam az sem mukkan, egyiken sincs ding-dong mikor be, vagy kihúzom. Az USB kábel is csak kb 50cm, nehogy ne kapjon elég energiát. Tanácstalan vagyok teljesen, honnan is álljak neki hibát keresni.
    [IMG][/IMG]
    [IMG][/IMG]