Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
rbal #3669 Sztem tévedsz! Pointer nem hiszem hogy G27-et venne! Inkább tudom elképzelni, hogy valamelyik elit cuccot szerezné be. Amúgy sztem nagy marha aki a G25-öt erre cserélné, főleg ha a G25 be sem adta a kulcsot! Én így nem látok olyan nagy fejlesztési különbséget amiért érdemes váltani. Bár nem tom a váltó bele jobb lett e, mert az hogy áttervezték az még nem bizti hogy jobb. Meg ha van szenzor a féknél az is ki tudja mi lehet, lehet hogy csak mint a kormány középállásnál érzékelésénél csak itt a poti állását érzékeli, picit pontosabb lehet, talán. Én mindenképp hátránynak tartom, hogy a váltó csak Hshift. A pedáltologatás, alátétezés, lópikula, szinte bárki megcsinálhatta eddig is. A pluszgombok szintén! A led meg elég gyér! Sztem nevetséges a megoldása, valami komolyabbal előrukkolhattak volna, mondjuk mellé még a fokozatkijelzés minimum! A kormánynál én nem látom, hogy bőr-műanyag sztem az dettó ugyanaz, mint a G25.