Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    De van ám..., meghozzá itt a kezembe
    Nyugi, lesz kep boven, igerem. Mar vannak a mobilba, de mivel bonyolodnak a dolgok, es huzodig az egesz, es sok minden nem jon osze mostanaba, akkor nemakarnam elore lelonni a poent. Nem szeretem tul hamar kialitani a meg nemkesz dogokat, mert meg magam se tudom hogy fog kialakulni. Remellem megtuttok erteni, neharagudjatok, de nagyon huzodik az egesz, nekem is mar az idegeimre megy hogy nemtudok szerezni dolgokat. Meg most rengeteg korulotte nekem is a hajsza meg a munka meg a tervezes. Ha mukodokepes lesz igerek kaptok kepeket, meg ha sikerul, akkor videot is. Csak a sarokvasak hianyoznak, meg az alvaz. De az alvaz mar le van beszelve a gyartasa egy cegbe, mar csak a sarokvasakot kell megoldanom.