Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Streetwarrior
    Semmi szükség Triplehead2go-ra, az főleg itt irreálisan magas áron kapható. Nekem 8590 Ft-ból lett egy viszonylag stabil 3 monitoros...nyílván azért szerencse is kellett hozzá.

Volt egy Sapphire Radeon 4850 és az alaplapomon 4 PCI-e, ebből 2 16x-os. A másikba tegnap reggel vettem a 4350-est lévén ez csak arra jó, hogy legyen hova a monitort bedugni. Minden renderelést a 4850-es végez, a 4350-es csak közvetít. Majd felmentem a padlásra és mit ad Isten: volt 2 tök ugyanolyan 17''-os CRT. Beraktam az egyiket a TFT egyik, a másikat a bal oldalra. És már kész is volt az ablak.

Ergo, ha van egy jó középkat. videokártyád mindegy milyet veszel mellé csak PCI-e meg D3D kompatibilis legyen. Még ha valakinek nincs is otthon monitorja, akkor veszel 2 egyformát (ez nem alapfeltétel, a 2 oldali monitor lehet más felbontású, mint a középső...ezt egyébként a Matrox nem tudja, ott mindegyik monitor max 1280x1024) a bontóban, meg egy gagyi PCI-e kártyát...az egész kijön max 20.000-ből cakkompakk.

...nylíván azért azért ehhez az alaplapon kell minimum 2 PCI-e port.