Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
rbal #3259 A forrasztás egyáltalán nem riaszt el, valahogy megoldom, a pluszgomboknál is forrsztgattam kibe madzagokat a nyáklapon. Igaz közben arra is rájöttem, hogy ha túlmelegíted, akkor elcseszted, de arra is találtam megoldást, mert mellette új likfúrás, meg a lakk lecsiszolása, és mehet a forrasztás újból. :D Engem inkább a 0 ilyen szintű elektronikai hozzáértés, meg a cucc beprogramozása riaszt egy picit(pont a lényege:D ) De ha belemélyedek, és látom hogy érdemes megpróbálkozni vele, mert megtudtam róla mindent a leírásokból, akkor bevállalom. Más esélyt ilyen cuccra nemigen látok, mivel kapni sem lehet semmit( nem találtam vásárolhatót). Az MMG cucc is hasonló és 75€ volt az ára, még az is elfogadható lenne, csak nem kapni.
Találtam közben diplay-ra analóg kijelzőt, ami a Sim-Tools al működik:http://mj-multimedia.net/blog/ ha valakit érdekel, ilyen is van.