Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• rbal
    Hali mindenkinek!
    TIKA banyeg, FREX-et vettél! Nem gyenge a cucc az biztos! De képet miért nem tettél még fel? A szerelési folyamatról is, meg mindenről! Sztem itt mindenkit érdekel! Engem legalábbis nagyon! :D
    Meg látom van aki nem bír magával, és nekiáll ablaktörlőmotort építeni az ülésébe! :D Meg Pointer ami kormány felé kacsintgatsz az tényleg szép, meg jó, csak ezekkel az a "baj" hogy "kesztyűs" kormányok! Legalábbis ha sokáig szeretnéd élvezni a velúr tisztaságát. És ezekhez a teljes ujas versenykesztyű dukál. Csak gondoltam említem neked ha esetleg nem tudnád ezt a dolgot.
    Meg úgy tűnik a LeoBodnar behalt? Minden offline, máshol is olvastam, hogy nem lehet vásárolni. Ez a digitális kijelzős dolog azért nem hagy nyugodni, és néztem hogy van(volt) az MMG-nek is faja cucca, ami mutatja a sebességet is, csak vásárolni nem lehet, vagy mi, csak szoftver frissítést találtam. Viszont találtam egy spanyol oldalt, ahol ha jól vettem ki a dolgokat, házilag lehet ilyent csinálni. Bár még nem biztos hogy elérhető minden hozzá, de azt olvastam, ha kész tökig minden közzé lesz téve!!! A cucc a DisplayXR névre hallgat:http://www.youtube.com/watch?v=l2EK02XUwhA&feature=related Én asszem azért jobban belemélyedek, és lehet hogy bele is vágok. Olvastam a fórumjukon, hogy sokkal jobb mint a SLI-M(ez azért látszik is), és sokkal olcsóbb is. Van nekik lapkájuk is, bár nem találtam hol lehet rendelni, viszont van photoshopos kép, amiről házilag lehet az áramkört megcsinálni. Pár képet-vidit láttam hogy már sokan csináltak, szal elvileg meg lehet hozzá szinte minden, de valami olyant is olvastam hogy 1 valami hiányzik. Szal én azért beleolvasgatok, még jó hogy van googli fordítás! :D