Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Hat persze egyetertek. En nem is anyira szoszoros ertelmeben gondoltam hogy total lehetetlen. De olyan normal standard hazi (vagy inkabb panel) keretek kozott. Persze hogy "minden lehetseges" a vilagon csak tudni es akarni kell (eztse total szoszoros ertelembe vedd) Mondjuk amenyi melo es hajszolas lenne korulotte, nekem az anyit nemerne, inkabb bemennek az uzletbe, es hazajonnek egy G25-tel. Sajna a varosi ellet mar csak ilyen.
    En sok mindenre kepes vagyok megcsinalni, csak utalom ha valamit agyon hajszolok es nemtudok szerezni. Szociba az egyszerubb volt, minden gyarba tudtak esztergalni meg stb... Persze a bacsikaim se voltak akkor meg nyugdijba. Szoval mostanaba ha valamivel tul sok hajszolas es kinylodas lenne akkor inkabb megveszem az originalt.
    Ha valaki tud, akkor egy G25bol meg egy URL=http://www.jlvrh.de/JL_Wheel_UK.htm]ilyet[/URL] is lehet csinalni.
    Szoval hiaba tud az ember ha nincs muhelye es nemjut hozza kellekekhez.