Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Csavarozni azért nem nagyon akarnám a pedált, mert egy esetleges garanciális ügyintézésnél nemtom mennyire örülnek neki, ha ki van fúrkodva a pedál alja.
10cm-t azért nem akarok emelni, az már sok szerintem. Ha még egy zártszelvényt teszek alá, akkor az emel rajta kb 4 cm-t és még az ülés rögzítése is könnyebb lesz, mert most csak elég kacifántosan lehetne megoldani.
Igen Act Labs váltóm van. Igazából őrült nagy mákom volt vele, mert amikor gondolkodtam, hogy hogy is lehetne H váltót csinálni akkor, találtam rá egy hírdetésre aproneten, ahol ezt a váltót árulták. Egyből lecsaptam rá és elhoztam, nem is volt olyan drága, asszem 18 ezer Ft volt. Meg vagyok vele elégedve, bár azért egy Sim-Gear SST váltóra lecserélném :)
Az én képeim is csak telóval készültek, szal semmi gond. Szerintem az a legegyszerűbb ha csinálsz magadnak egy gmailes e-mail címet és akkor tudsz képeket feltenni a Picasara. Csak csinálsz egy albumot a képeketnek, betallózod azokat, amiket fel szeretnél tölteni leokézod és már linkelheted is nekünk