Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Tudom ismerem a Mabo-t. Perszehogy mindenki valahonnan szerzi az infokat. Mikor sajat epitesut akartam akkor en is coppintottam volna
    Kulomben a pedalokat csavaroznam a helyedne, az tutira rogziti. Es igaz az ulles picit magassabat kell, kb olyan 10cm minimum.
    Amugy most nezem hogy Logitech-hez, neked Act Labs valtod van? Hogy a fenebe tuttad azt beszerezni EU-ba. Annak idelyen 2003-2004 esejtelennek iteltem a dolgot. Mert akkor mas H valtot nemtalaltam csak azt.
    Persze lesznek valami kepek is, sajnos csak mobilossak, mert nincs fenykepezom. Mar jo par benne van a mobilba, csak nincs idom kiszedni, es foleg nemtom hova rakjam mert a SG nemengedelyez csak pici 40-50kB fileket. Esetleg javasolj valami helyet. Vagy azt mondod hogy
    http://picasaweb.google.hu ??
    Ott egyszeru a dolog, mert meg nemvolt idom probalgatni.