Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• Tika
    Tetszik az a CannopyScreen, mert alatta rendessen benne vagy a kocsiba. De egy dolog nemhagy nyugodni. Arra 1 projektor vetit, ugye? Nos ha ravetiti a monitor tartalmat (4:3 vagy 16:10) akkor is hianyozik a kocsi jobb fele. Mert bal felen a kormany persze (nalunk EU-ba) es a monitoron is nekem elegge hianyozik a jobb tukor. Azert vettem a TrackIR-t hogy ezt megoldjam, es az nagyon szuper dolog is, de repulozesre szerintem jobban kihasznalhato. Mert eles versenybe ahol max 100% koncentralas kell az idealis ivre, meg a tobbiekre korulotted, ott nekem nevolt ra idom tekingelni anyira hogy mozgassam a fejem, aztan meg pont visza alitsam a kozepere. Olyankor inkabb a kormany ala a Paddle-re allitom az oldalra nezest. Igaz hirtelen kapcsol, de gyorsabb es pontossab. A TrackIR-rel inkabb olyan kiruccanos autokazast tudok elvezni, ahol boven tutsz korul nezni mi zajlik korulotted, de nem verseny tempoba. Legjobb lenne valami tuttti Offroad hozza, mint annak idelyen az 1NSANE vagy Screamer 4x4 volt. Nagyon kar hogy kihaltak az ilyen kvalitasu szimulatorok jo fizikaval. A Invistusz is valahogy at migralodott Acradeba, Clevers meg van egyatalan?, ami nagyon nagy hiba, de ha ott is csak a penz beszel akkor sajnos ez van. Nekem nagyon hianyzik egy 4x4 Offroad 1NSANE stilusra vagy Pathfinder stilusra, de LFS engineben es fizikaban.
    Szoval a Cannopyra viszaterve, szep hogy benne vagy, de nemtom hogy lenne ott a kocsi jobb fele. (?) Esetleg van valakinek konkrett tapasztalata vele? Mert tutira nagyon nem olcso! Most fejbol nemtom de olyan 700-800 Euro ha jol emlexem.
    Es milyen "nyűg" van a projektorokkal Pointer, aruld el legyszi. Azon kivul hogy meg van az aruk, es nem olcsok.