Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Nekem mondod hogy nem egyszeru, haver?
Te sajat tervezesu cuccot csinals (amit eredetileg en is ugy akartam), de nekem most original lett Frex (minden megvan, csak osze kell rakni), de az ullesem brutalissan megdolgoztatot. Tegnap egesz nap az felett "eritsegeztem", hat most valahogy felraktam, de 1000x alitgatnom kellet milimeteren kint (le/fel rakocsgatni) hogy mindenfele paszoljon, es egyensujba legyen, es a Motiont (actuatoroka) meg fel se raktam, azokat most akarnam. Hat remelem nem fog kelleni megint az egeszet atalitgatnom hogy oda paszoljon. Valahogy az az erzesem van, hogy a vegen majd ugy is rendelnem fog kelleni egy Race ullest, ami original oda van javasolva, remelem azt konyebben be-illesztem oda. Mert felek a sok mozgas-rancigalas kozbe majd hogy birja a Ford ulles. Igaz, most leszereltem a csuszo sineket rola, es csak maga az ullest szereltam a cockpitra. Persze igy vegre megszabaditottam kb. 8-10 kg tehertol is! Elotte egyedul alig birtam felemelni a komplett ullest.
Ami a te cuccodot illeti, tetszik, jo masziv profilbol keszul, az elso fotodnal (multkor) gondoltam hogy nem lesz stabil, de viszavonom. Ez igy biztos stabil cucc lesz. Csak mikor eredileg meg statikus cockpitbe gondolkottam, tetszettek ez a tipusu cockpitek (pl. Playseats stilus), mert konyu, keves anyag es egyszeru. De fojton zavart ott az hogy a labadkozott van a kormany tarto! Es azert montam le errol a fajtarol, mert speci vezetesi stilusnal galibazhat, nem? Drift, vagy fek+gaz (kozgaz) kezeles verseny kozbe.