Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Koszi, ez jol esett, szepen leirtad, jol jon az info. Csak az a 792 az nem eliras? Az a 270-300-tol jo mesze van. Ott mar tobbet mint 2 fordulat a kormanynak.
Amugy Frex SimConMOTION cockpit mellet dontottem vegre, mert eredetileg 50 Euroert akartam valamit oszebutykolni valamit (nevetseges mi?), de aztan (hoszu, de valtozott a helyzet) igy 100-200 Eurora alakult. De az a project is bekrepalt. Aztan mondom egye fene, 300-400 Euroba meg bennelehet, de hirtelen 1200 Euora rugott, ott mar elegge meghokkentem. Es ez mindt hazi sztatikus nem motion cockpit lett volna. Mert eredetileg nemakartam sztatikusba olyan sokat invesztalni hogy originalt vegyek 300-400-500 Euroert, mondom akkor inkabb csinalok meretre szabottat olcsobban vagy max ugyananyiert, mert nekem meg ott a kezifek, meg button panel, meg tachometert is akartam, aztan azokal az originalokon nemszamitanak. Aztan mikor 1200 Euronal tartott a dolog (hogy barati alapon!)az olyan ITEM Frame ALU profilok lettek volna mint a Frex de hazilag. Aztan mondom az ma ilyen sok loooveeee, akkor korulnezek, mert ugyemlekeztem sok-sok evvel viszamenoleg hogy a Frex ahoz kepest mar nem volt sokkal dragab. Aztan sok bongezes, meg tanulmanyozas utan, talan a vilagon az oszes hozaferheto cocpiteket lattam Playseats-tol kezdve egesz ForceDynamics-ig, es vegul mar olyan sok penzert a Frex SimConMOTION mellet dontottem. Persze a ForceDynamics is total kiraly, csak az mar milliokba van, ill. 50000Euro. Szoval nagyon hoszu tortenet a dolog aprilistol mostanaig. Azert asztan az mar kulombseg hogy mozog vagy sztatikus! Hat aztan ez lett belole, hogy Frex. De a Frexel meg nagyon sok dolgom lesz, mert eloszor is osze kell raknom, aztan meg jo nagyon tuningolnom a kezifek, H-shifter, button panel, tachometer meg stb... Ugyhogy nyugottan mehetsz szabizni, en kozbe robotolok a Frexen mert sok melo var meg vele. De mar kivancsi vagyok, mert meg soha nem ultem mozgos cockpitba. Meg varnak nemi uj toblet kiadasok is, de remelem az mar nemlesz brutal.