Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
rbal #3105 RBR-be sajnos nem tudod real értékre állítani kormányford szöget, mert akkor vezethetetlen, legalábbis gyors tempóban. A gyors tempót úgy értem hogy még a középmezőnybe sem lehetne megmaradni azzal a sebességgel. Amúgy átlag a kormány beállításainál 270-300 körül szokták beállítani, az autó setupjában meg elég változó, ott aszfalton a 792'-ot is szokták alkalmazni. Ez durvának tűnik, de ebben elég keskenyek az utak, főlleg az aszfalt a nehéz, és nincs sok korigálásra lehetőség, egyszóval hirtelen kell hogy reagáljon az autó, nincs idő a kormánytekergetésre. Viszont ez miatt a beállítás miatt nagyon ideges az autó, figyelni kell mikor mennyit tekersz, ha megindult a libikóka, nincs visszaút elszálltál. A murva az azért kíméletesebb, ott több hely van a kanyar előtt kereszbetenni az autót, hogy a kijövetelnél már ha lehet egyenesen álljon az autó. De ott is figyelni kell, könnyű túlcsúszni. Sokat számít a gáz-fék használata. És igen kopik az autó gumija, igaz ezt leginkább a különböző pluginokban lehet érezni, ill látni a kopás mértékét. Realisticben meg elég könnyű a motort is kinyírni, ha túlpörgeted, vagy sok a ballábfék. Bár ezt azért már orvosolták. Az meg hogy nem ment és félretetted ez nem ujdonság, anno én is így voltam, de még sokan mások is, de aztán ha belejön az ember, akkor azért már sokkal jobb!
Amúgy milyen cockpitet szereztél be? Majd rakj képet, igaz én 1 hétig tuti nem leszek, mert holnap indulás nyaralni! De majd utólag megnézem!