Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |

Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |

Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |

• rbal
    Ezekkel az az 1 kuva nagy baj van, hogy ha nem ért az ember a műszerelektronikához, vagy nem informatikus, aki esetleg plugint is tud csinálni, akkor csak álom marad. Én csak tök "egyszerű" cucchoz kerestem leírást, a SLI-M hez hasonlóra, de nem találtam. Azt már megtudtam hogyan kell nyomtatott áramkört csinálni, de hogy mit kell rátenni azt már nem. Meg találtam, informatikus vizsgacuccot amiben ilyen olyan áramkört kellett csinálni, meg progit írni hozzá..... Szal valaki ilyen kell hozzá! Mert ugye vannak rajta chipek is amiket valszeg programolni kell, mert különben nem ismeri fel a PC, meg a plugin amit szintén valahogy írni kéne. Aki meg ilyent legyárt az meg őrzi a titkát, vagy pízért árulja, bár azt sem találtam, csak 1-2 árul ilyen cuccot. És itt nem a gombokra gondolok, az egy gamepad, vagy joy, vagy a bodnaros, én inkább a sebességkijelző, meg ledek, meg ilyenekre gondoltam. Amúgy valahol találtam Magyar oldalt ahol lehetett egy valag elektronikai kütyüt venni szinte fillérekért, csak az még nem műkszik úgy magában. Sztem mindenképp kell valami műszerész a dolgokhoz.