Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
Hat gyerekek itt mar nagyon beteges megoldasok is lathatok az utobbi idobe. Persze csakis pozitivan gondolom, es orulok hogy vannak emberek akik igy megosztjak a kepeket a tobbiekkel. Szoval megall az esz. Es en meg szegyeltem ilyesmik utan erdeklodni, mert azt hittem hogy tul sokat akarok, es hogy mar hulyenek fognak nezni. Csak a kornyezeten mullik hogy hol mozogsz, csak sajna hogy az en kornyezetembe senki nemfoglalkozik az ilyesmivel, sajna egyedul vagyok ra, es meg az unokatesom is abbahagyta aki regebben beteges cuccokat muvelt. Mar megfertozte a DivX filmes mania virus es megeligszik a rengeteg torrentel es filmel, mar nem szimulatorozik. Sajna a kormanyaba mar pokok laknak, nemforgott mar jo par eve.
Hat arrol a komplett real valtorol inkabb nemnyilatkozom, az tul megy minden elkepzelesemen.
De az a csucs vilagitos dashboard par sorral lejebb az nagyon tuttttti. Pont olyanrol almottam mindig, de meg a kivitelezes is dettttoooo az elkebzeleseim szerint van, pont centimeterre pontossan, meg az elhelyezes is a G25-on. Nekem is pont ugy jott ki mikor probalgattam odakepzelni