Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
rbal #2979 Nem kellett. Úgy csináltam, hogy a pna drivert feltettem, hogy felismerje a PC(Microsoft ActiveSync 4.5). Aztán telepítettem a Innobec Side Window for Pocket PC v1.02 progiját a linkelt helyről letöltve, aztán kapcsolódtam meg mittomén mit kellett, meg a leírás szerint bekapcsoltam a 2. monitorra a slide windows-ot aztán meg is jelent az asztal a pna-n. A Simwiewt meg úgy sikerült rátenni, hogy tök véletlen kitoltam a rendes monitorképernyőjéről jobbra, aztán kezdett megjelenni a pna monitorján. Igaz ez a Simwiew most nem működött az rfactor alatt nem tom miért, de tegnap jó volt mikor leszedtem, legalábbis játék közben ki az sztalra, és akkor mutatta az adatokat. Ma nem tom miért nem, igaz tegnap sem tudom mit nyomkodtam hogy működjön. Egyenlőre tele vagyok gondolatokkal mit hogyan szeretnék most ezzel kezdeni, meg progiért bújom a goooglit, és nem foglalkoztam vele miért nem működött.