Auto szimulátorok TOPIC-jai: | rFactor | iRacing | LFS | GTR2 | GTL | RACE/07 | GTR | GTR-E | CRS | STCC | nK-Pro | ARCA | RBR | GPL |
Repülo szimulátorok TOPIC-jai: | FSX | FS2004 | Falcon 4 | Lock On | IL2 Sturmovik |
Helikopter szimulátorok TOPIC-jai: | DCS:BS | Enemy Engaged 2 | Enemy Engaged: Comanche Vs Hokum |
-
rbal #2948 Nem akarok beleszólni, de én 3 év RBR versenyzés, és Rallysimfans-os olvasás, és saját tapasztalatszerzés alapján mondom, hogy MOMO-t NEEEE!!!!!!!!!! Az igaz hogy kényelmes, a fogása, de több jó tulajdonságot nem tudok mondani róla. Az okok amit olvastam(sok embertől, tehát nem egyedi dolgok), és mindel találkoztam is:
- a pedálok a leggagyibbak! A potijai hamar koszolódnak, ezáltal pontatlanok, sokszor szét kell szedni, és elég szarul is van gyárilag megfogatva, ezért barkácsolást igényel. A pedál-poti tengely is elég kotyogós, ezért elég hajlamos a fékek beragadására, amit alig veszel észre, csak szinte arról, hogy nem gyorsul a gép, ill. végsebességben, mert minimálisan, de bent marad a fék.
- maga a kormány "csapágya" az a müa.henger a müa.hengerben forog, recseg, nyikorog, nagyon kotyog, szal...... És jön a legnagyobb hibája, igaz az a legtöbbször RBR-ben jelentkezett, amin nem lehet segíteni sehogy, még driverrel sem, hogy hirtelen kormányfordításnál, elmegy a középállás, és félig eltekerve van középpen. Én anno azért vettem a MOMO-t mert istenítették(akkor nem is volt jobb megfizethető áron), de bevallom hamar megbántam, elég hamar jelentkeztek a problémák, igaz használva is volt rendesen. Amint bejött a G25, ill. a DFPRO nagyon sokan lecserélték. És aki nem tudott G25-öt venni az a DFPRO-t vette, és a mai napig gondmentesen használja. Abban már fém a csapágy, és a potik is bírják, és kalibrálódási problémáról sem hallottam. A DFGT meg sztem dettó ua, csak picit fejlesztett változata, ami talán mégjobb, bár lehet hogy csak üzleti fogás, a bele szinte ua.
Szal én nem ajánlom a MOMO-t, használtan semmikép, inkább 1ezressel drágábban a DFGT-t.