41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • ToMMo
    tuti
  • FtranX
    A tanítónéni kérdezi az új osztályában a gyerekek neveit:
    -Téged hogy hívnak?
    -Én Ferike vagyok.
    -Hát neked mi a neved?
    -Józsika vagyok.
    És téged ott hátul, hogy hívnak?
    -PIFTIKE!
    -Mond szebben!
    -SZEBBEN!
  • FtranX
    Debil gyerek utazik az anyjával a vonaton:
    A gyerek kimutat az ablakon és megszólal:
    -AAAANYÚÚÚÚÚ! AZ OTT MIIIIIIIIII????????
    -Kisfiam, az egy tehén.
    -TEEEEEHÉÉÉÉÉN??? HóóóóóóóL????
  • Punkerwork
  • FtranX
  • ToMMo
    Az öreg postás már 35 éve hordta ki a küldeményeket nap, mint nap, hóban és szélben éppúgy, mint a legnagyobb forróságban. Lassan elérte a nyugdíj korhatárt, és azok az emberek, akik ismerték és szerették (mert mindenkivel kedves és udvarias volt), mind megajándékozták valamivel utolsó munkanapján.
    Az egyik háznál a teljes család várta, és egy kis ajándékcsomagot nyomtak a kezébe. A másiknál kapott egy doboz finom szivart. A harmadiknál (akivel többször váltott pár szót horgásszenvedélyéről) nagy doboz csalit kapott. Az egyik háznál pedig a gyönyörű, szőke fiatal háziasszony sokat sejtető hálóköntösben várta, megfogta a kezét, bevezette a hálószobába, és élete legszenvedelyeseb szeretkezésében részesítette. Miután kipihenték magukat, a lány kiment a konyhába, és nagyszerű reggelit készített. Miközben a postás
    evett, meglátta, hogy kávéscsészéje alatt egy százas lapul.
    - Amit eddig kaptam, túl szép ahhoz, hogy szavakba lehessen önteni, - mondta - de szeretném megkérdezni, a százast miért kapom?
    - Tegnap este mondtam a férjemnek, hogy ma lesz az utolsó munkanapod. - Válaszolt a lány - és megkérdeztem, mit adjak neked. Azt mondta: "b@szd meg, adj neki egy százast!" A reggeli már az én ötletem volt...
  • Punkerwork
  • precision
  • ToMMo
    Piroska szedi a virágokat a mezőn. Odamegy a farkas:
    -Szia Piroska! Mit ügyködsz-bügyködsz?
    Erre Piroska macsó hangon:
    - Elmész te a jó büdös francba Farkas! Nehogy ujjat merj velem húzni, mert a két puszta kezemmel megnyúzlak, és a Nagyi ágya elé teszem a bundád!
    Erre a Farkas:
    - Hű, de megváltozott ez a mese!
  • ToMMo
    Kovács ül az étteremben újságjába temetkezve, előtte az asztalon egy tányér gőzölgő paradicsomleves. Belép egy hajléktalan az ajtón, s látja, hogy Kovács hozzá sem nyúl az ételhez. Odamegy hozzá:
    - Drága Uram, segítene rajtam? Két napja egy falatot sem ettem, nekem adná a levesét?
    Kovács rá sem néz, csak az újság mellől biccent.
    A hajléktalan mohón nekilát a levesnek, s már csak alig van a tányér alján, mikor meglát benne egy undorító korpás, zsíros hajcsomót - erre vissza is hányja az egészet a tányérba. Kovács felnéz az újság mögül:
    - Mi van, maga is csak odáig jutott?
  • RelakS
    Baze :D:D:D:D:D
  • Dzsini
    nézzétek meg a klipet is, érdemes :)
  • zakika
    mi az? zold es ha megnyomod a gombot akkor pirosra valt

levelibeka a mixerben
  • Mayday
    Olyan szar zene, hogy szinte mar jo. En nem birom ki rohoges nelkul, amikor meghallom, annyira gaz :)
  • zakika
    szomszedok naponta tizszer nyomjak (csak este hallom, mert akkor vagyok othon)
  • Gladiator
    Mi az sárga, és sok szeme van?

kukorica

• Gladiator
    hát ez jó szám. mi a bajotok vele? még apámnak is tetszett.
  • Dzsini
    O-Zone - Dragostea Din Tei

lyrics meg googleban.
  • Gladiator
    nem a maijahu? máijahé? hát az jóóóóóóóóó
  • precision
    vmi o-zone énekli, nemtom mi a címe, keress rá biztos megtalálod, mostanában a csapból is ez folyik. vmi három román pöcs énekli...nekem nem jön be amúgy
  • precision
    VÓÓTMÁÁÁ! :))Amúgy alap:)
  • CSOCSO
    az elso zene mi a szar lehet?:)
  • CSOCSO
    HAT EZ ROOOOFL:)
    az ein zwei reszt 8 szor lestem meg:)
  • ghost cb
    Ezt nézzétek meg:
    Nevezzétek át mpg-re! LOÁL.mpg-re :DDD
  • Punkerwork
  • ToMMo
    Bevisznek egy részeg embert a korházba. Kap egy nagyon csinos ápolónőt, akin csak melltartó, bugyi és egy köpeny van! Bemennek egy külön szobába és az ápolónő leveszi a köpenyét! A részeg kérdi:
    - Mi az ott? Mire a nővér:
    - Az a köldököm!
    - Megnyalhatom?
    - Persze! - a részeg megnyalja!
    Az ápoló leveszi a melltartóját.
    - Az meg mi?
    - Az a mellem!
    - Megnyalhatom?
    - Meg! - a részeg megnyalja!
    Az ápolónő leveszi a bugyiját!
    - Na és az mi?
    - Az az én macskám!
    - Megnyalhatom?
    - Persze! A részeg megnyalja és ezt kérdi:
    - Hallod aranyom, ez mikor döglött meg?
  • ghost cb
    ehheh :D
  • ghost cb
    94: van benne valami...
    95: ismertem de
    96: jahj
  • ToMMo
    A hapi elmegy az orvoshoz. Megkérdezi a nővértől:
    - Nővérke, itt elfogadnak TB-kártyát?
    Nővér: Hát persze! De mi a panasza?
    Muki: Hát, csattog a farkam.
    Nővér: Az lehetetlen!
    Muki: Huzogassa meg, és meglátja!
    A nővér megteszi, a hapsi elélvez...
    Nővér: Maga disznó ezzel menjen a ku_vákhoz!
    Hapi: Már voltam ott is, de TB-kártyát nem fogadnak el.
  • ToMMo
    És mondja, kisasszony, miért nem kiabált, amikor a vádlott megerőszakolta?
    - Kiabáltam én, bíró úr, csak halkan, nehogy a másik szobában az anyukám felébredjen.
  • ToMMo
    Fiam, ha tudom, hogy ilyen hülye leszel, akkor inkább lenyellek."
    "Inkább folytál volna le anyád combján."
    "Fiam, ha egy kicsit gyorsabb vagyok, akkor most ott száradsz a lepedőn."
  • ToMMo
    nem érdekö
  • ghost cb
  • Lacee
    - Mi a különbség a méh és a darázs között?
    - A darázs nem gyűjt vasat...

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy kiskakas és annak egy gyémánt félkrajcárja.
    Egyszer a nagyon gazdag maharadzsa ellopta a kiskakas sok sok pénzt éro gyémánt
    félkrajcárját. A kiskakas éktelen haragra gerjedt és elhatározta, hogy visszaszerzi a gazdag
    maharadzsától a sok sok pénzt éro gyémánt félkrajcárját. El is ment a maharadzsához és
    nagyon mérgesen így szólt:
    - Maharadzsa azonnal add vissza a sok sok pénzt éro gyémánt félkrajcárom!
    Mire a maharadzsa:
    - Tessék.
  • Lacee
    A kisfiú kérdezi az apját mi az a politika - mert ugyebár úgy tanul a
    gyerek, ha kérdez.
    Az apja leülteti és példákkal elmagyarázza:

- Figyelj fiam, én hozom haza a pénzt, tehát én vagyok a KAPITALIZMUS.
    Anyád ügyel a pénzre, tehát o a KORMÁNY. Nagyapád ügyel arra, hogy minden
    rendben legyen, tehát o a SZAKSZERVEZET.
    A babysitterünk a MUNKÁSOSZTALY és mi mindannyian azért dolgozunk, hogy Te,
    a NÉP jól érezd magad és mindened meglegyen.
    A pár hónapos öcséd pedig a közös JÖVONK.

A kisfiú elraktározza a hallottakat és elmegy aludni. Éjjel arra ébred, hogy
    az öccse "telerakta a pelenkáját" és sír. Felkel és szólni akar az anyjának,
    de az olyan melyen alszik, hogy nem bírja felkelteni. Bemegy szólni a
    babysitternek, de a szobában látja hogy az apja éppen
    hentereg vele az ágyban, miközben a nagyapja kukucskál be az ablakon.

Senki nem veszi észre hogy o is ott van, így visszamegy aludni.

Másnap kérdezi az apja, hogy el tudja-e mondani a saját szavaival, hogy mi
    is az a politika? A kisfiúnak eszébe jutnak az éjszaka látottak, s így szól:

- A politika az, amikor a kapitalizmus kihasználja a munkásosztályt, amit a
    szakszervezet csak tétlenül bámul. A kormány alszik, a néppel senki sem
    törodik és a jövo is szarban van.
  • Lacee
    FONTOS KOZLEMENY!

1. A buntetes-vegrehajtasi intezetekben fogvatartott eliteltek tobb, mint 98%-a kenyerfogyaszto.
    2. A kenyerfogyaszto csaladokban felnovekvo gyermekek 40%-a a nemzetkozi szabvanyoknak megfelelo teszteket atlag alatti eredmennyel teljesiti.
    3. A XVIII. szazadban, amikor gyakorlatilag minden kenyer otthon, haztartasban keszult, az atlageletkor nem erte el az 50 evet, a csecsemohalandosag elfogadhatatlanul magas volt, sok no belehalt a szulesbe, es a lakossagot olyan jarvanyok tizedeltek, mint a tifusz, a sargalaz es a kolera.
    4. Az eroszakos buncselekmenyek tobb mint 90%-at kenyerfogyasztast koveto 24 oran belul kovetik el.
    5. A kenyer alapanyagarol, a tesztarol kiserletek soran bebizonyosodott: nehany dekagramm eleg ahhoz, hogy egy eger megfulladjon. Az atlag magyar ennek sokszorosat fogyasztja el egy honap alatt!
    6. A primitiv torzsi tarsadalmakban, ahol a kenyerfogyasztas ismeretlen, evszazadok ota feltunoen keves rakos megbetegedest, Alzheimer-, Parkinson-koros, csontritkulasos esetet jegyeztek fel.
    7. A kenyer bizonyitottan addiktiv: kiserlet alanyok, akiktol egy idore megvontak, es csak vizzel taplaltak oket, alig 2 nap elteltevel mar kenyerert konyorogtek.
    8. A kenyerfogyasztas sok esetben csak elokeszitoje a "kemenyebb" elelmiszerek, mint pl a vaj, parizsi, lekvar fogyasztasanak.
    9. A kenyerrol bebizonyosodott, hogy magaba szivja a vizet. Mivel az emberi test javareszet viz alkotja, a huzamos kenyerfogyasztas belathatatlan kovetkezmenyekkel jarhat a szervezet molekularis osszetetel e szempontjabol.
    10. Klinikai tesztek bizonyitjak, hogy az ujszulottek kohognek a kenyertol.
    11. A kenyeret 200 celsius fok koruli homerseketen sutik; ez a homerseklet nem egeszen egy perc alatt elpusztit egy felnott embert.
    12. A legtobb kenyerfogyaszto keptelen megkulonboztetni a tudomanyos tenyeket a statisztika alruhajaba burkolt ertelmetlen locsogastol.

E riaszto adatok ertelmeben a kovetkezo korlatozo intezkedesek foganatositasat
    javasoljuk:

I. A fiatalkorÿak kenyervasarlasat be kell tiltani.
    II. Azonnal felvilagosito kampanyt kell inditani a mediaban "Mondj nemet a veknire" cimszoval.
    III. Minden kenyerfeleseget 300%-os bunteto adoval kell megterhelni, a kenyer altal okozott artalmak koltsegeinek fedezesere.
    IV. A kenyerfogyasztas reklamozasanak gatat kell szabni.
    V. Az iskolak kornyeken kenyermentes zonakat kell kialakitani.

Kerunk, ezt a felhivast juttasd el mindenkihez, akirol tudod, hogy sziven
    viseli embertarsai erdekeit.
    Mindig lebegjen szemed elott jelszavunk:

Gondolkodj hulyen, cselekedj izombol!
  • ToMMo
    Amikor a NASA elkezdett asztronautákat küldeni az űrbe, hamarosan rájöttek, hogy a golyóstoll nem működik gravitáció nélkül. Hogy megküzdjenek ezzel a súlyos problémával, a NASA kutatói kifejlesztettek egy olyan tollat, ami ír gravitáció nélkül, fejjel lefelé, víz alatt, és majdnem minden felületen, mint pl. üvegen, valamint fagypont és 300°C között bármilyen hőmérsékleten.
    Mindez egy évtizedbe és 12 millió dollárba került.
    ...
    Az oroszok ceruzát használtak...
  • ToMMo
    Vállalatirányítási rendszer

Kedves kollégák!

Örömmel szeretném bejelenteni, hogy cégünk kifejlesztett egy új, a teljes számítógépes rendszeren telepítésre kerülő adatkezelő alkalmazást, a Segédanyag- és Gyártástechnológiai Grafikus Elektronikus Megjelenítés(SEGGEM) elnevezésű szoftvert. Jelenleg még folyik az adatbázis felépítése, amely, mihelyt mindent beviszünk a SEGGEM-be, tartalmazni fogja a cégünknél használt összes alapanyag és gyártási módszer minden paraméterét.
    Jövő hétfőn, reggel kilenc órakor mindenkit várunk azon az értekezleten, ahol mindenkinek meg fogom mutatni a SEGGEM-et. Ezután egész augusztusban naponta fogunk demonstrációkat tartani, hogy minden dolgozónk alaposan
    megnézhesse, sőt, ki is próbálhassa a SEGGEM-et.

Szeretném felhívni mindenkinek a figyelmét, hogy az alkalmazást nem hálózati használatra terveztük, ezért a kérdéseket megelőzve el kell mondanom, hogy egyszerre csak egy ember lehet a SEGGEM-ben. Ez a kis kellemetlenség azonnal meg fog szűnni, mihelyt az informatikus kollégák segítségével sikerül bővíteni a SEGGEM-et

Cégünknél már többen is használják a SEGGEM-et, és eddig csak pozitív visszajelzéseket hallottam. Azonban észre kellett vennem, hogy a technikailag nem eléggé felkészült kollégák kissé még tartanak a SEGGEM-től. Előfordult, hogy megkértem egy fiatal kollégát, hogy vigyen be valamit a SEGGEM-be, ő pedig ideges nevetéssel válaszolta: "Nem is tudom, főnök, még soha semmit nem raktam be oda".

Az informatikus kollégákkal készséggel álltunk a rendelkezésére, hogy az első alkalom nehézségeit közösen gyűrjük le, és utána ő maga is elismerte, hogy a feladat egyszerű és problémamentes volt, és már alig várja, hogy ismét betehessen valamit a SEGGEM-be. Azt is elismerte, hogy a SAP, az ORACLE és a LOTUSNOTES után a SEGGEM egészen
    kényelmes és szórakoztató. Eljutott hozzám az az információ, hogy számos kolléga aggódik a SEGGEM-ben talált vírus miatt. Örömmel mondhatom, hogy hozzáértő segítséggel a vírust kiírtottuk, tehát a SEGGEM és minden felhasználója biztonságban van. Azonban a jövőben mindenképpen >szükséges lesz valamiféle védekezés, mielőtt valaki bejuthat a
    SEGGEM-be.

Vezetésünk azt tervezi, hogy a SEGGEM-en keresztül tesz hozzáférhetővé minden, a munka során fontosnak ítélhető információt. Ezért a kezdeti idokben mindenkit arra bátorítok, hogy nyugodtan bármit tegyen be a SEGGEM-be.

Ahogy a SEGGEM egyre nagyobb lesz, és egyre többen használják, mindennapossá válnak majd cégünknél az olyan jelenetek, amikor egy menedzser odaad egy mappát a titkárnőjének, és azt mondja, "Itt van, Gizike, tegye ezt be a
    SEGGEM-be!". Az új rendszer már számos esetben bizonyította hatékonyságát.
    A SEGGEM kényelmes, könnyen hozzáférhető és minden szempontból kielégítő. A legutóbbi APEH-vizsgálat során, amikor az ellenőr megkérdezte, honnan szedtük elő ilyen gyorsan a számadatokat, pénzügyi menedzserünk büszkén válaszolhatta: "Egyszerű. Hát kiszedtem a SEGGEM-ből!" Minden dolgozónak kellemes munkát kívánok, és szeretném, ha a közeljövoben minél többen használnák és megszeretnék a SEGGEM-et!

Üdvözlettel: az Irodavezető
  • ToMMo
    aha:) várj minnyá
  • Ron Ragm
    ennek még van 2 része nem? amikor csak a SEGGEM-et mutatja be meg amikor már a VAZELIN-t is