41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • Shaman
    jóak!
  • ToMMo
    Tisztelt kollégák és kolleginák!

Az informatikus csoporttal, felbuzdulva a SEGGEM (Segédanyag- és Gyártástechnológiai Grafikus Elektronikus Megjelenítés) sikerén, kiegészítő szoftvert fejlesztettünk. Nagy örömmel jelenthetem be a SEGGEM legújabb tartozékát a Fájl Szortírozó Modult, azaz a FASZOM-at. Ezzel lesz csak igazán kielégítő minőségű a SEGGEM. A különböző adatközlési hibáknál, a sérült fájlokat nyugodtan küldjétek csak a FASZOM-ba. Nincs még egy olyan alkalmazás ami olyan gyorsan futna a SEGGEM-ben, mint a FASZOM.
    Ebbol is látszik, hogy fejlesztésünk főleg arra irányult, hogy a FASZOM pontosan illeszkedjen a SEGGEM-be. Kedves titkárok és titkárnők szeretnénk, ha a FASZOM-at, pont ugyanolyan lelkesedéssel fogadnátok, mint a SEGGEM-et. Kérlek benneteket, ugyanolyan intenzitással használjátok a FASZOM-at is. Ha valami probléma merülne fel a FASZOM-mal, küldjetek nyugodtan üzenetet a SEGGEM-en, keresztül és mi azonnal orvosoljuk a hibát. Használjátok egészséggel és vidáman a FASZOM-at.

Üdvözlettel a fejlesztők.
  • Punkerwork
  • Dzsini
    Bemegy egy ember a kocsmába.
    Kér öt felest. Megissza...
    Kér négy felest. Megissza...
    Kér három felest. Megissza...
    Ekkor megszólal:
    - Érdekes, egyre kevesebbet iszom, mégis egyre részegebb vagyok...

Turista betéved egy falusi kovácsműhelybe, épp akkor készül el az új patkó, de még forró. Mire a turista:
    - Megnézhetem ezt a patkót?
    - Hát persze.
    A turista fel is veszi, de abban a pillanatban el is dobja, mire a kovács:
    - Mi van, forró volt?
    - Nem vazze, én ilyen gyorsan tudok patkót nézni!

New Yorkban beül a faszi egy bárba, kér 3 felest. Csapos odatolja a a 3 felest:

Látom nehéz napja volt.

Á ne is mondja, reggel nagyon elaludtam. Emiatt jól elkéstem a munkahelyemről. A főnököm nagyon letolt. Ezen annyira összevesztünk, hogy egyszerűen kirúgott. Megyek haza már délben és mit látok, a feleségem a legjobb barátommal hempereg az ágyban. Mondtam neki, na asszony szedd a cuccod és tűnés.
    Aha, és mit mondott a legjobb barátjának?
    Csúnya, rosszkutya!!

A nő optikai törvénye:
    A közeledő nő szépsége a távolsággal egyenes arányban csökken, távolodáskor már statikus.
  • RelakS
    A második történet nagyon rulzik :D
  • RelakS
    "(...)Na, ennyit a melegekrõl. Láttam ma egyébként egy droidot is. A 14-es villamoson, az ajtónál álltam, pár lépéssel arrébb pedig egy anyuka ült, ölében kétévesforma kisfiával. Anyuka rezignált arccal meredt a semmibe, az ölében ülõ gyerek pedig torka szakadtából ordított, de úgy, hogy az utasok már a fülüket fogták be. A gyerek feje már felváltva volt hol lila, hol fehér, de anyukát ez nem izgatta, egykedvûen nézte a levegõt. Egy idõs néni odaballagott, turbékolt egy kicsit az ordító kölyöknek, és ártatlan arccal kérdezgette, hogy mi baja van ennek az édes kis csöppségnek, tán csak nem éhes? A feminin droidság ily magas szintû megnyilvánulását már nem bírtam, az artikulálatlan üvöltést meg még kevésbé, és odaszóltam, hogy tán nem üvöltene úgy a kissrác, ha anyuka nem a tökénél fogva próbálná visszatartani attól, hogy lecsússzon az ölébõl. Bambamama erre lenézett, észbe kapott, és gyorsan fogást váltott, mire az elkínzott gyerek végre hálásan elhallgatott. A nyanya meg vöröslõ fejjel visszaballagott a helyére. (...)"

Idézet a TomcatPolo napi blogjának pénteki számából
  • PLaci #6893
    #6870 + #6874 + #6883 + #6884 + #6885

Bazzz.... alig kapok levegőt, úgy kell röhögnöm :-D
  • ollie
    :DDD
  • ollie
  • Gladiator
    szerencsétlen
  • nickname7
    huhú...ez naggyon durva.
  • ghost cb
    Aztak*rva...
  • Crem
    Az apa megkérdezi a gyerekét:
    - Kisfiam, nem vette észre a tanítónéni, hogy segítettem megcsinalni a házifeladatodat?
    - Nem.
    - És semmit nem mondott?
    - De, azt hogy egyre hülyébb vagyok.
  • Crem
    Két férfi beszélget:
    - Nekem nagyon nehéz gyermekkorom volt. Öten voltunk testvérek, és én voltam a legkisebb. Szegények voltunk, mindig azt a holmit kellett hordanom, amit az idősebbek kinőttek.
    - Azért ez nem ritkaság, ilyen sok családban van! - mondja valaki.
    - Persze. Csak hogy nálunk én voltam egyedül fiú.
  • Crem
    Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy ember, akinek egy borzasztó szenvedélye volt, a BAB evés. Nagyon szerette, de aztán mindig jött a megszégyenítő és úgymond életes visszahatás. Egy nap megismert egy lányt és megszerette. Amikor nyilvánvalóvá vált, hogy ebből házasság lesz, ez a fiatalember azt gondolta: - "Ez a nő soha nem fog egy házasságban megmaradni velem" - ezért egy nagy áldozatot tett. Feladta a babevést. Röviddel ezután megházasodtak és pár hónap múlva hazafelé menet a munkából az autója elromlott és hazatelefonált, hogy később érkezik, mert gyalog kell az utat megtennie. Ahogyan fáradtan gyalogolt, egy étteremből finom illatok áradtak ki. Bement és nem tudott ellenállni a kísértésnek. Arra gondolt, hogy még hazáig jó pár km-t kell megtennie és közben a bab hatásától meg tud szabadulni. Leült és rendelt, . . . mire felállt, hogy hazainduljon, három nagy adag BAB-on volt túl. Az úton hazáig volt sok dirr-durr. Mire hazaért, elég biztonságosan érezte magát. A felesége az ajtóban fogadta, valamilyen különleges lelkesedés volt az arcára írva. Ezt mondta: "Kedvesem, egy nagyon csodálatos meglepetésem van a számodra vacsorára. " Bekötötte a szemét és az ebédlőbe vezette férjét, leültette helyére az asztalfőre és megígértette vele, hogy nem próbál lesni. Ekkor hősünk úgy érezte, hogy a babnak a hátramaradt energiája fel akar szabadulni. Csodával határos módon, éppen akkor csörrent meg a telefon kint a konyhában. A feleség hirtelen magára hagyta férjét, aki ennek most nagyon örült. Ülő helyzetében testsúlyát egyik felére helyezte és engedte a kitörést útjára. Ez pedig nem csak hogy hangos volt, de érett is, mint a záptojás. Lélegezni is nehezére esett, ezért zsebkendőjét elővette és legyezte maga körül a levegőt. Alig hogy kezdte jobban érezni magát, egy másik reakció rohant megfékezhetetlen útján. Ez úgy hangzott, mint egy öreg diesel motor és a szaga. . . . óh az még szörnyűbb volt. Ekkor már a karjával is próbálta hajtani a levegőt, remélve, hogy a bűz elszáll. Rémületére újabb gázok szabadultak fel, amibe már az ablakok is beleremegtek, és az asztalon lévő virágcsokor virágainak feje is lehajolt. Közben a férj fülét a távoli telefonbeszélgetésen tartotta, hogy biztonságosan érezze magát. Hamarosan hallotta feleségét, ahogy mondja - viszont hallásra - ekkor a férj összehajtotta zsebkendőjét, összekulcsolta kezét és várta mozdulatlanul ülve, ahogyan felesége közeledett. A nő megkérdezte:
    - Ugye nem leselkedtél, Kedvesem?
    - Ó dehogy, hiszen megígértem! - válaszolta férje. Ekkor a felesége levette szeméről a kötést és elkiáltotta magát: MEGLEPETÉS!!! A férj megrémülve látta, hogy 12 vendég ül az asztal körül az ő születésnapi vacsoráján.

kicsit gyenge, de nekem tetszett...
  • ToMMo
    Az utolsó tanítási napon a gyerekek ajándékot visznek a tanító néninek.
    A virágboltos fia egy csokrot hoz, a cukrász kislánya egy tortát,
    majd az italboltos kisfia egy nagy dobozt, szépen csomagolva.
    A tanító megemeli, és látja, hogy valami szivárog belőle. Viccesen megkóstol egy cseppet, és megkérdi:
    - Bor?
    - Nem - feleli a fiú.
    Újabb cseppet kóstol a tanító.
    - Pezsgő?
    - Nem.
    - Szabad a gazda! - mondja a tanító. Feladom. Mi ez?
    - Kiskutya.
  • Crem
    Pilótatesztek

A pilóták minden repülés után kitöltenek egy panaszlapot, melyben közlik a szerelőkkel, hogy milyen mechanikai problémák léptek fel a repülés alatt, melyeket helyre kell hozni. A szerelők elvégzik javításokat és a panaszlap alján leírják, hogy milyen javításokat végeztek. A pilóta a következő repülés előtt ezeket elolvassa. Azt nem lehet mondani, hogy a földi kiszolgáló személyzetnek és a mérnököknek nincs humoruk. Itt van néhány valós karbantartási panasz és probléma és a rájuk adott válasz úgy, ahogy a Quantas légitársaság pilótai és mérnökei a panaszlapokat kitöltötték. Mellesleg a Quantas az a légitársaság, melynek még sose volt balesete.

P= a pilóta által leírt probléma
    M= a mérnök által közölt megoldás

P= a 3-as motor hiányzik
    M= a 3-as motort rövid keresgélés után a jobb szárny alatt megleltük.

P=Mókásan viselkedik a repülogép
    M=figyelmeztettük a repülogépet, hogy változtasson a viselkedésén, repüljön rendesen és komolyodjon meg

P=A célradar dúdol
    M= Átprogramoztuk és most már énekel

P= Egér van a pilótafülkében
    M= Üzembe helyeztünk egy macskát

P=A bal belso abroncs már majdnem cserére érett
    M= Bal belso abroncs majdnem lecserélve

P= Tesztrepülés OK volt, de a leszállásiautomatika nagyon húzós
    M= A gépen nincs leszállásiautomatika

P= Valami lötyög a pilótafülkében
    M= Valamit meghúztunk a pilótafülkében

P=A szélvédőn döglött bogarak vannak
    M= Kérésére kicseréljük őket élőkre

P=A robotpilóta rögzített magasság állásban percenként 70 méterrel süllyeszti a gépet
    M= A földön nem tudtuk reprodukálni a problémát

P= Olajszivárgásra utaló nyomok a jobb futóműn
    M= Nyomok eltűntetve

P=DME hangereje hihetetlenül nagy
    M=DME hangereje beállítva hihető szintre (DME= távolságmérő berendezés)

P= A rögzítőkar bekapcsolása után a gázkar nem mozdul
    M= Azért találták ki

P= IFF nem működik
    M= Az IFF soha nem működik OFF állapotban (IFF=barát/ellenség felismerő
    rendszer)

P= Gyanítom, a szélvédő megrepedt
    M= Gyanítom, hogy önnek igaza van

Lehet, hogy már volt... Sorry
  • ToMMo
    Roma házaspár üldögél a strandon. A nő így szól az urához:
    - Te, Gazsi lovagolj már a hullámon!
    Mire a férj:
    - Megőrültél asszony, hisz élve se kivánlak!
  • Crem
    A nagypapa fel akarja ásni a kertet, de rá kell jönnie, nagyon fáj a dereka. Ír egy levelet, a börtönben ülő fiának: "Kedves fiam nagyon hiányzol. ... Ma fel akartam ásni a kertet de nem bírtam." Érkezik egy levél a fiútól: "Apa ne ásd fel mert oda ástam a hullákat!" Jön a rendőrség és feltúrja az egész kertet. Jön a levél ismét a fiútól: "Apa jelenlegi helyzetemben ez volt a legtöbb amit tehettem..."
  • Crem
    Nem tudom!:)

Lolka-Bolkán nöttem fel!:)))
  • Bandew
    Ez tényleg megtörtént?
  • Loogan
  • Dichter
    lál, Ezt azért elképzeltem magam előtt :D
  • OPM
  • Crem
    Az öreg székelynek 100 litert tejelő Riska tehene van, csodájára is jár az ország-világ. Kimegy a bácsihoz a riporter is, érdeklődni:
    - Bácsika! Hogy lehetséges, hogy az Ön tehene ennyi sok tejet ad?
    - Áááá, semmiség az egész, minden a kedvességen múlik.
    - ??
    - Minden reggel kimegyek az istálóba és megkérdem a Riskát, hogy "Mi lesz ma vacsorára? Tej vagy marhasült?"
  • Crem
    Réges-régen a tv hőskorában, még esténként a nők olvastak fel Esti Mese gyanánt. Egy alkalommal, teljesen váratlanul az utolsó pillanatban a bemondónő rosszul lett, és helyette az egyik férfi kollegát kérték fel a mesemondásra.

- Szervusztok gyerekek! - köszönt illendően az ötvenhárom éves szakállas figura.
    - Fecske anyó vagyok! - folytatta, és a korabeli felvételen látszik, hogy az operatőr megbillenti a statívot a röhögéstől. A mesélő, nagydarab szakállas figura folytatta
    - ...és épp a tojásaimon ülök... - a korabeli kollegák szerint, ekkor a hangosító, valamint az összes díszletes, és kellékes, halkan kiosont a folyosóra, majd összeesett a röhögéstől. Utolsónak az operatőr maradt, aki a következő mondat után hagyta el a stúdiót.
    - ....és a fészekből kilóg a szép villás farkam...
  • Crem
    Bemegy a cigány a fagyizóba és kérdezi a skinhead fagylaltost:
    - Schöller van? mire a kopasz
    - Nincs.
    - Hát Carte d'or?
    - Az sincs.
    - Akkor mi van?
    - Magnum - feleli a kopasz mosolyogva.
  • Crem
    Ez Überel mindent !!!!!! :D:D Király !!
  • FtranX
    ehhehehehe! :DDD
  • ToMMo
    - Mi a hasonló a nőben és a parkolóhelyben?
    - ???
    - Mindegyik normális foglalt. Ha találsz egy szabadot, az vagy fizetős, vagy rokkant.
  • ToMMo
    Borfajták
    Az Isten kétféle bort teremtett: a szürkebarátot és a leánykát.
    A szürkebarát és a leányka csinálja a többi bort úgy, hogy a szürkebarát beteszi a dugóját a leánykába.
    Ha a dugó pont jó, akkor ezerjó.
    Ha a dugó puha, akkor a leányka elkezd szomorodni.
    Ha a dugó el van szorítva, akkor kéknyelű.
    Ha a dugót felaprítva teszik a leánykába, akkor szemelt rizling.
    Ha a dugó nehezen megy be, akkor visontai.
    Ha a dugó sehogyan sem megy be, akkor pusztamérgesi.
    Ha a leányka nem kap dugót, akkor csongrádi vörös.
    Ha a dugót egy másik szürkebarátba teszik, akkor homoki.
    Ha a leányka nem akarja a dugót, akkor kövidinka.
    Ha a dugó csavaros, akkor furmint…
    Ha a dugót rossz helyre teszik, akkor malaga.
    Ha a szürkebarát 25 éves, akkor bikavér.
    Ha a szürkebarát 75 éves, akkor aszu.
    Ha a szürkebarát költői hajlamú, akkor siller.
    Ha a leányka néger, akkor pinot noir.
    Ha a leánykán erényöv van, akkor vaskúti.
  • ToMMo
    Bemegy a skót a boltba!
    Megkérdezi az eladót:
    - Van kenyér?
    - Igen, de mától megemeltük az árát.
    - Akkor adjon tegnapit!
  • Guest
    #6850: Korrekt :DDD
  • ghost cb
    Na te aztán ottvagy, joak a viccek. 3 lol :D de mind jo
  • ToMMo
    Az apa leül beszélgetni 18 éves fiával:
    - Fiam, azt hiszem elég nagy vagy már, beszélgessünk arról meddig mentél el már nővel, a seggét már fogtad?
    - Na, de édes apám ne hozzon zavarba!
    - De a mellét már csak fogtad?
    - Na, de édes apám ne hozzon zavarba!
    Hát akkor milyét fogtad már lánynak?
    - A fülét!
    - És mit mondtál neki?
    - Azt, hogy s’opjál ’azdmeg.
  • ToMMo
    A házaspár jelmezbálba készülődik, de a feleségnek megfájdul a feje.
    Az asszony lefekszik, a férje pedig elindul egyedül a buliba. Egy óra múlva a nő felébred, és a fejfájásnak híre-hamva sincsen. Gondolja, a férje után megy és megnézi, mit csinál a férfi nélküle. A buliban aztán látja, hogy a férj csinosabbnál csinosabb nőkkel táncol, simogatja őket, néha egy puszi is elcsattan, szóval, jól érzi magát. A feleség kitalálja, hogy próbára teszi a férjét. Mivel a férfi nem számít rá, hogy ő is itt van, meg a jelmezt sem ismeri fel, így hát odamegy hozzá, táncolni kezd vele. A férfi érezhetően izgalomba jön, a nő pedig addig hergeli, míg mindketten félrevonulnak egy sötét, üres szobába, ahol aztán megtörténik az esemény.
    Ezután a feleség hazamegy, visszafekszik az ágyába és várja a férjét. A férfi hazaér, a felesége egyből nekiesik:
    - Na, milyen volt a buli?
    - Á, ne is kérdezd! Egyedül nem sok értelme volt elmennem. Ezért aztán a haverokkal félrevonultunk és kártyáztunk egész éjszaka. De biztos jó buli volt, mert az a pasi, akinek kölcsönadtam a jelmezem, nagyon jókedvűnek látszott.
  • ToMMo
    Egy nő bemegy egy perzsaszőnyeg boltba és ahogy lehajol megsimogatni egy szőnyeget kiszalad egy puki. Rákvörösen néz körbe hogy hallota-e valaki. Persze a tulajdonos ott áll mögötte, és megkérdezi:
    - Miben segíthetek?
    - Ö... ööö... azt szeretném tudni, hogy mennyibe kkerül ez a szőő...szőnyeg.
    - Hát, hogy is mondjam asszonyom, ha már a simogatásától elfingotta magát akkor az árától be fog xarni.
  • nemcsakfeel

ez mekkora. vicc a viccben??
  • Tetsuo
    megaLOL
  • Tetsuo
    nem rosszak..