41234
Mondjatok vicceket!

Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
  • ToMMo
    A nyuszi, a medve és a róka ül az erdőben. Nyuszika nagyon le van törve ezért a medve érdeklődik, hátha tud segíteni:
    - Mondd csak nyuszika, mi a baj?
    - Jaj medve, olyan szörnyű dolog történ velem.... ellopták az órámat!
    - Tényleg? Nekem meg a teheneimet lopták el az egyik éjjel.
    Róka csak hallgat, majd megszólal:
    - Ajjaj! Már öt óra! Mennem kell fejni!
  • Gladiator
    gizda:)
  • ghost cb
    OOOOOOOOOUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUHHHHHHHHHHpáze jah
  • precision
    Ouch ez fájt:DDDDD Nagyon jó :DDDD
  • Loogan
    A Madam kinyitja a bordélyház ajtaját, és meglát egy ötvenes,cingár urat.
    - Segithetek? - kérdezi a madam.
    - Nataliát akarom!!!
    - Uram, Natalia az egyik legdrágább lányunk, talán inkább mást......
    - Nem, nekem Natalia kell!!! Megjelenik Natalia, és közli az úrral, hogy ezer dollár a tarifája. Az szemrebbenés nélkül benyúl a zsebébe és odaadja az ezer dollárt. Felmennek egy szobára és egy óra múlva a férfi elégedetten távozik.
    A következő estén az úr ismét megjelent és Nataliát követelte. Natalia elmagyarázta, hogy egyetlen vendége sem jön két alkalommal egymás után, és nincs árengedmény, de amikor a férfi megint odaadott ezer dollárt, egy órára újból övé lett a lány.
    Harmadnap alig hittek a szemüknek, amikor a férfi ismét ott volt. Újra odaadta az ezer dollárt és máris vitte a lányt. Mikor letelt az óra, Natalia meg is kérdezte:
    - Senki nem kérte meg szolgálataimat egymás után háromszor. Honnan jött maga???
    - Philadelphiából.
    - Komolyan??? A családom pont ott lakik!
    - Tudom. Apád meghalt és én vagyok a nővéred ügyvédje. Ő kért meg arra, hogy adjam oda neked ezt a 3ezer dollárt.

:))))))
  • Punkerwork
  • Hellhammer
    Idézet a droidzónából:

"A mûsorban egy cigánygalerit mutattak be, akik a Népligetben õgyelgõ homokosok kirablásával foglalkoztak. A galeri tagjai buzikurváknak adták ki magukat, és így csalták lépre az arra tévedõ "ügyfeleket". Megjelent a képernyõn egy iszonyatosan ronda, nyúlszájú, selejtes cigány, akinél rondábbat talán a legöregebb vajda sem tudna összeszedni, pedig ugyebár volna választék. Szabó elvtárs feltette ennek az alaknak a kérdést: ugyan hogyan hitették el a károsultakkal, hogy õk homoszexuális prostituáltak? Mire a cigány:

- Há' az úgy vót... hogy én odamentem a hapsihoz, oszt' megkérdeztem: BUZI-E VAGY?!
    - És ezután?
    - Há' ezután nem vót semmi, me' addigra a többiek má' ütötték.
    - De ehhez minek kellett leszólítani?
    - Hát...

Erre a kérdésre a cigány maga sem tudta a választ, de biztosan kapott pár nyugodt évet, hogy gondolkodhasson rajta."
  • gazgoblin
    :)
  • Gladiator
    :-DDD
  • RelakS
  • ghost cb
    Ez már jobb : )
  • Crem
    Két alkoholista beszélget:
    - Te ittál már kalózpálinkát?
    - Még nem.
    - Nekem van, tessék igyál!- a másik beleiszik.
    - Fasza, de miért kalózpálinka?
    - Nem látod, ott van az üvegen a halálfej, meg a két csont!
  • ghost cb
    valami jo vicc is jöhene
  • Balu san
    A nõgyógyász este belép a kocsmába és körülnéz.
    - Végre... arcok!
  • ollie
    - Amit felinstalláltak estig, összeomlott reggelig...
    - Egy több ezer oldalas szörfözés is egy egyszerű kattintással kezdődik.
    - Aki másnak vermet ás, az a Stack Pointer.
    - Ép hardverben ép szoftver.
    - Krisztus koporsóját se őrizték tűzfalak.
    - Bízzál Gatesben, de tartsd készenlétben az install CD-t.
    - Nem halat kell adni az eszkimónak, hanem megtanítani, hogyan használja a Hálót.
    - Játszik vele, mint internetező az egérrel.
    - Ember tervez, Windows lefagy.
  • ollie
    Tegnap este hazamentem, és a feleségem azzal fogadott, hogy vigyem el valami drága helyre. Így hát kocsiba ültünk, és elvittem a benzinkútra.
  • praksi
    bazze, hatalmas! :-DDD
  • Dichter
    Ésakkor mivan??
  • Punker
  • Gladiator
    :D
  • ghost cb
    ja kicsit sok amugy kira
  • Dichter
    Miért ment át a csirke az utcán?
    ÓVÓNŐ: Hogy a másik oldalra jusson.
    PLATON: A közjó érdekében.
    ARISZTOTELESZ: Ilyen a csirkék természete, átmennek az úton.
    KARL MARX: Történelmi szükségszerűségből.
    SADDAM HUSSEIN: Ez példa nélküli provokáció, így feljogosítva érezzük magunkat, hogy 50 tonna ideggázt dobjunk a csirkére.
    JACK NICHOLSON: Mer' kurvára át akart. Ez a kib***ott igazság.
    RONALD REAGAN: Elfelejtettem...
    JAMES T. KIRK: Hogy eljusson oda, ahol csirke még nem járt azelőtt...
    HIPPOKRATESZ: A hasnyálmirigyében termelődő váladék miatt.
    MARTIN LUTHER KING: Már látom azt a világot, ahol minden csirke szabadon átmehet az úton anélkül, hogy célját fel kellene fednie.
    MOZES: És leszállt Isten a mennyekből és imigyen szóla a csirkéhez: "Bizony mondom neked, kelj át az úton!" És a csirke általkelt az úton, és nagy volt az öröm a mennyekben.
    FOX MULDER: Saját szemeddel láttad, ahogy átment az úton. Még hány csirkét kell látnod ahhoz, hogy elhidd.
    RICHARD M. NIXON: A csirke NEM ment át az úton.
    MACHIAVELLI: Igaz, a csirke átment az úton. Ki törődik vele, hogy miért? A tény, hogy végül átjutott, igazolja minden cselekedetét.
    FREUD: A puszta tény, hogy ennyire érdekel, miért ment át a csirke a túloldalra, elfojtott szexuális bizonytalanságodat tárja fel.
    BILL GATES: Most fejeztük be az új Csirke Office 2000-t, amely nemcsak átmegy a túloldalra, de tojást tojik, nyilvántartja fontos iratait és kezeli a könyvelését.
    BILL CLINTON: Fontos bejelentésem van. És megismétlem, hogy biztosan megértsék. Nem volt szexuális kapcsolatom azzal a csirkével. Nem volt...
    DARWIN: A csirkék, évmilliók alatt természetes kiválasztódás útján oly módon fejlődtek, amely felruházza őket a túloldalra való átkelés képességével.
    EINSTEIN: Hogy most a csirke kelt át a túloldalra, vagy az út mozdult el a csirke alatt, ez viszonyítási pont kérdése.
    BUDDHA: A puszta kérdés tagadja csirke mivoltodat.
    ERNEST HEMINGWAY: Meghalni. Esőben.
    RAMBO: Rosszul céloztam volna?
  • RelakSfromhome
    Jah, a cukrásznak majd jól megsütögetik :P
  • Dynamic
    Meg nem is a cukrász szopogatja a cukkert, hanem a vevő.
  • RelakSfromhome
    Tényleg , de jó :)
  • The Garrett
    (16:51:16) (@eisen\\code) Apuka korrepetálja a gyenge elméjű fiacskáját matekból:
    (16:51:18) (@eisen\\code) - Fiam, mennyi 1+1?
    (16:51:19) (@eisen\\code) - Heee? - tör ki az értelem a fiából.
    (16:51:21) (@eisen\\code) - Na jó akkor másképp. Egy alma + egy alma, az hány alma?
    (16:51:22) (@eisen\\code) - Heeee?! Vetté almát?!
  • ghost cb
    A cukrászok mivel vágják a tortát páze.
  • Balu san
    Aki nem ismeri, íme:

Három hajótörött úszik az óceánban. Egyszer csak meglátnak a horizonton egy hajót és ráhajtanak.
    Amint közelebb érnek látják, hogy a hajón apácák utaznak. Természetesen felkiabálnak, hogy mentsék ki őket.
    Az apácák vezetője azt mondja a fedélzetről:
    - Rendben van, de csak akkor húzzuk ki önöket, ha megfoszthatjuk a férfiasságuktól.
    A hajótöröttek tanakodnak, hogy most mit tehetnének. Az egyik már borzasztóan átfázott. Ő úgy dönt, kimászik.
    Kis idő elteltével két társa egy rövid üvöltést hall a hajóról. Később a második hajótörött is feladja, ő is kimászik. A harmadik, aki hátra marad egy hatalmas, végtelennek tűnő sikolyt hall. Megijed, de nincs választása, végül ő is kimegy - elkerülve ezzel a biztos halált.
    Miután kimászik, így szól a fő apácához.
    - Elnézést nővér, de megkérdezhetem, hogy miért üvöltött az első társam egy rövidet, míg a másik egy baromi hosszút?
    - Hát persze. Megkérdeztük a foglalkozásukat. Az egyik azt mondta, hogy ő favágó. Erre lecsaptuk a péniszét egy fejszével. A másik azt mondta, hogy ő asztalos. Neki legyalultuk...
    Erre a harmadik hajótörött elkezd röhögni...
    - Maga meg most mit röhög??? - kérdi felháborodottan az apáca.
    - Hát azt, hogy én meg cukrász vagyok. Mire elszopogatják, majd csak kikötünk valahol...
  • precision
    Huá! :D
    [#mekkhaltam a röhögéstől]
  • Punkerwork
    Aranyhal: "Ha visszadobtok, teljesítem 3 kívánságotokat."
    Gyerek: "Cukrot, Csokit!!"
    Apuka: "Lóf@szt a seggedbe!"
    Gyerek: "Auuuuuuuu!"
  • precision
    hol? melyik? nem látom...
  • Punkerwork
    a cigányos jobb
  • precision
    Huuu ezen most kifeküdtem :DD
  • Punkerwork
  • Bandew
  • The Garrett
    biztos vótmá

Debil család horgászik, kifogják az aranyhalat.
    Aranyhal: "Ha visszadobtok, teljesítem 3 kívánságotokat."
    Gyerek: "Sünit, sünit!!"
    Apuka: "Sünit az anyád p*csajaba!"
    Anyuka: "Vedd ki, vedd ki!!"
  • Gladiator
    ezt talán a humorosképek topikba. de amúgy fasza
  • bogyoka
  • Glpetyus
    :DDD
  • Shaman