41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#7780 ? 100 a skinyó mögé + 200 a cigány mögé az nekem 300 -
#7779 LOL, szorzotabla! :) -
#7778 Ja már értem. :) -
#7777 a 300 kopasz valószínűleg nem teázni fog a cigóval -
#7776 Ezt nem értem. -
#7775 Én ezt így ismerem:
A skinhead és a cigány találkozik a jótündérrel és mondja nekik:
- Skinhead 3 at kívánhatsz, de a cigány 2 nannyit kap belőle.
- Jó rendben -mondja a skinhead.
- Hát legyen az első kívánságom egy bomba nő.
A cigány 2 bomba nőt kap maga mellé.
- Második kívánságom az, hogy legyen 10 millió forintom.
A cigány kap 20 millió forintot.
- Mi a 3. kívánságod?
A skinhead nagyon gondolkozik, hogy mi kéne még neki.
- Meg van a 3. kívánságom. Szeretnék 100 skinheadet ide magam mögé...
Mi a tanúlság?
Vigyázzatok cigányok, mert a skinheadek mindig többen lesznek. -
ToMMo #7774 A medve és a nyuszi sétálnak az erdőben és találkoznak a jótündérrel.
- Mivel ilyen szimpatikusak vagytok nekem, teljesítem három kívánságotokat. - mondja a jótündér.
- Én 10 medvelányt akarok. - mondja a medve.
- Én a legújabb és legdrágább autót akarom. - mondja a nyuszi.
- Én... még 10 medvelányt akarok! - mondja a medve.
- Én pedig.. egy kifogyhatatlan benzinkutat az autómhoz. - mondja a nyuszi.
- Én.. azt akarom, hogy a világ összes medvelánya az enyém legyen! - mondja a medve.
- És neked, nyuszi, mi az utolsó kívánságod?
- Hm... Tudod mit? Legyen a medve buzi. -
#7773 vagy hogy a télapó jön az este vagy a Gestapo... -
Daza500 #7772 Nem mindegy, hogy egyöntetű vagy ön egy tetű. -
#7771 párbajban vérezni vagy vérbajban párzani -
Doma #7770 ...teniszpálya vagy pénisz tája!
...sír mellet szarni vagy szar mellet sírni!
...vidd ki a bilit vagy idd ki a bilit! -
#7769 ...kecsegve ringó fecske vagy recsegve fingó kecske. -
#7768 Ez jó szerintem -
cyrus #7767 és így az sem fog titeket zavarni, hogy sötétebb bõre, mint a miénk
-
#7766 fék :o) -
#7765 levél:
Drága Szüleim!
Már 6 hónapja itt vagyok a fõiskolán, és még nem írtam nektek. Nagyon szégyellem magam, de ígérem, hogy most mindent bepótolok! De mielõtt még folytatnám a levelet, kérlek üljetek le! Semmi esetre se olvassátok tovább a levelet állva! Már majdnem teljesen rendbe jöttek az égési sérüléseim, és a sokkot, amit az okozott, hogy ki kellett ugranom a 2. emeletrõl, szinte egészen kihevertem. Csak 2 hetet kellett a kórházban feküdnöm, már majdnem jól látok, és az a szörnyû hányás is csak egy héten egyszer jön rám. Mivel a tüzet én, okoztam, 1 milliót kell fizetnünk a fõiskolának a károkért, de ez mind semmi, hiszen az a lényeg, hogy életben maradtam. Az volt a szerencsém, hogy a szemközt lakó férfi észrevette, mi történt, és kihívta a mentõket és a tûzoltókat. Õ volt, aki aztán meglátogatott a kórházban, és mivel, nem volt hova mennem (a szobám hamuvá égett), olyan kedves volt, hogy felajánlotta, lakjam vele. Egyszobás lakása van, de azért nagyon jól megvagyunk. Õ vagy kétszer olyan idõs, mint én, de õrülten egymásba szerettünk, és össze szeretnénk házasodni. Még nem döntöttük el, hogy pontosan mikor, de még azelõtt megtartjuk az esküvõt, mielõtt túl feltünõvé válik, hogy terhes vagyok. Bizony drága szüleim, anya leszek! Tudom, hogy alig várjátok már, hogy a kisbabákat (merthogy hármas ikrek lesznek) azzal a szeretettel fogjátok körülvenni, amivel engem is kiskoromban. Az egyetlen dolog, ami egy kicsit késlelteti az esküvõnket az egy fertõzés, amit a võlegényem szedett össze valahol. Emiatt most megint kórházban vagyunk, mert persze én is elkaptam, de már sokkal jobban vagyunk az antibiotikumoknak köszönhetõen, amit vénásan adnak nekünk. Az orvosok valami szifilisznek hívják a betegséget, azt hiszem. Tudom, hogy a férjemet tárt karokkal fogadjátok majd, és hamarosan olyan lesz majd, mint egy igazi családtag. Nagyon kedves ember, és bár nem végezte el a 8 általánost sem, rendkívül ambíciózus. Természetesen más vallású, mint m toleránsak vagytok, és így az sem fog titeket zavarni, hogy sötétebb bõre, mint a miénk. Biztos vagyok benne, hogy legalább annyira fogjátok majd szeretni, mint én!! Mivel nagyjából a ti korotok béli, biztos nagyon jól kijöttök majd egymással, ha majd hazaköltözünk hozzátok a gyerekekkel (mert hát a mi lakásunk túl kicsi ennyi embernek). Az õ szülei is nagyon rendes emberek, azt hiszem, az apja valami híres kábítószercsempész Afrikában, ahonnan a jövendõbelim is származik .. Most, hogy már mindenrõl részletesen beszámoltam, azt hiszem itt az ideje, hogy bevalljam nektek, hogy nem égett le a lakásom, és így nekem kutya bajom, nem is voltam kórházban egy napot sem, nincs se võlegényem, se szifiliszem, se semmilyen néger pasim. Az igazság az, hogy meghúztak analízisbõl meg makróból, és kettest kaptam informatikàból, és csak azt szerettem volna tudatosítani bennetek, hogy vannak ennél a világon sokkal rosszabb dolgok is! -
#7764 Az látod lehetséges :) Mindig tanul az ember valami újat :) -
#7763 Nah, ennyit a zsanvicces topikról (törölve) -
#7762 vagy falnal szarsz vagy szranal falsz
no ban pliz -
#7761 nem voltal meg palocfoldon -
#7760 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#7759 Vagy tanya a Bakonyban, vagy banya a takonyban... -
Daza500 #7758 Ezt ma küldte a szolgáltatóm :-DDDD
Nem mindegy.....
Nem mindegy, hogy csapba szarni vagy szarba csapni.
Nem mindegy, hogy Karola néni vagy Vera néni.
Nem mindegy, hogy mögöttem vagy nem öttem mög.
Nem mindegy, hogy víz alatt szexelni vagy szex alatt vizelni.
Nem mindegy, hogy a nyúl fingik vagy a fing nyúlik.
Nem mindegy, hogy baszni mégy fel vagy baszol felmenni.
-
#7757 törölték -
#7756 -Jean, van már Jean-vissec topik?
-Nem uram!
-Akkor megint a VICCEK topikba írtam be! -
#7755 -Jean, berúgta már a motrot?
-Igen uram, már az árokban van! -
#7754 Nyissunk Jean-vicces topikot. -
#7753 Az nem ráadta a gyújtást? Mert olyanról, hogy autót begyújtani még nem nagyon hallottam. -
#7752 - jean, gyujcsa be az automat
.......
- jean, begyujtotta mar az automat?
- igen uram, mar egy az egesz garazs
-
#7751 - jean, hany ajtoja van a wcnek?
- egy, uram
- akkor mar megint a szekrenybe pisiltem -
#7750 Én úgy ismertem, hogy tollas-e. -
#7749 Bár eredetileg lehet, hogy csipog...
mindegy, -
#7748 -Jean, mászik a citrom?
-Nem, uram!
-Akkor megint a kanárit facsartam a teámba. -
#7747 Neeeeeeeeeeee!
Ez már nagyon gáz!
kb. olyan, hogy Jean, mászik a kaktusz? Nemuram! Akkor a sündisznót locsoltam meg, híjja! -
Daza500 #7746 2 ember beszáll a liftbe:
- Első emelet ?
- Nem, Beatrice. -
Daza500 #7745 - Jean, mászik a ribizli ?
- Nem, uram.
- Akkor megint katicabogarat ettem.
-
#7744 Ejj, de nagy kár érte. Nem baj, nem adom fel! :) -
#7743 -Jean, vendégek jönnek, vágjunk hozzá jó képet!
-A hallban lévő Szinyei jó lesz, uram?
-Jean, hány fok van idebent?
-20 fok, uram.
-És odakint?
-2 fok, uram.
-Akkor nyissa ki az ablakot, hagy jöjjön be az a kettő is!
-Jean, gyújtsa fel a szemközti házat!
-Miért, uram?
-Háztűznézőbe akarok menni!
-Jean, mi volt ez az éktelen csörömpölés?
-Egy autó befordult a mellékutcába.
-De miért csöröpölt?
-Nem volt mellékutca.
-Jean! Maga lopja a Whisky-t! Ma reggel bezártam egy legyet a szekrénybe, és most nincs ott!!!
-Az lehetetlen, uram, háromszor is visszakergettem! -
Daza500 #7742 - Jean, mit tárcsáz a telefonon ?
- Semmit uram, csak a figyelmét akartam felhívni. -
#7741 mit nem tudtad?