41234
Mondjatok vicceket!
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
Egy viccnek nincs \"eredeti\", \"jobb\", \"rosszabb\", \"elrontott\", és egyéb hasonló jelzőkkel illetett változata. Változatok vannak, és mindenkinek az az eredeti/legjobb, amit először hallott, így felesleges beszólni azért, mert valaki más egy másik változatot ismer.
-
#7740 -Hol alszik a féltonnás gorilla?
-Ahol akar.
Egy pali bemegy az étterembe.Olvassa az étlapon:
Napi ajánlat:"Rántott sajt paraszt módra".
Ilyet rendel.Ki is hozza a pincér miután megkérdi a pali:
-Köszönöm de ez miért parasz mód?
-Nesze bazmeg egyél!
-
#7739 Két tag a kocsmában:
-Te legyünk barátok!
-Te hülye vagy, hogy néznék ki kopaszon, csuhában?! -
#7738 nem találtam meg :( -
Daza500 #7737 Nahát, ezt nemis tuttam..... -
#7736 a vege meg hogy jo reggelt vietnam -
Daza500 #7735 Az egér és az elefánt össze akar házasodni, ám a pap azt mondja nekik, hogy ez sajnos nem lehetséges.
Elhatározzák hogy öngyilkosok lesznek, és majd a túlvilágon együtt lehetnek.
Felmennek egy 10 emeletes ház tetejére.
Elsőnek ugrik az egér:
- Szervusz 10. emelet
- Szervusz 9. emelet
- Szervusz 8. emelet
- Szervusz 7. emelet
- Szervusz 6. emelet
- Szervusz 5. emelet
- Szervusz 4. emelet
- Szervusz 3. emelet
- Szervusz 2. emelet
- Szervusz 1. emelet
- Szervusz földszint
Placcs, leesett, meghalt.
Ugrik az elefánt:
- Szervusz 10. emelet
- Szervusz 9. emelet
- Szervusz 8. emelet
- Szervusz 7. emelet
- Szervusz 6. emelet
- Szervusz 5. emelet
- Szervusz 4. emelet
- Szervusz 3. emelet
- Szervusz 2. emelet
- Szervusz 1. emelet
- Szervusz földszint
- Szervusztok bányászok..... -
#7734 A 2. kurva jó! -
#7733 Alap, de jó . Nekem a biciklis a kedvencem:
- Kismalac vadiúj bicóval teker az erdőben, egyszercsak pont a nyuszika szeme láttára leakad az első kerék, malacka hatalmasat borul. Felpattan leporolja magát és még mielőtt nyuszika megszólalna:
- Kuss legyen! Én így szoktam leszállni! -
#7732 Szőke nő bemegy a lottózóba, és érdeklődik.
- Tessék mondani, hogy kell ezt játszani?
- Nagyon egyszerű, 90 számból kell ötöt eltalálni.
- Jaj de érdekes, és milyen messziről?
-
#7731 Agresszív kismalac beleesik egy árokba.Arra megy a nyuszika.Kiszabadítalak kismalac,várj egy kicsit!
-NEM VÁROK!! -
#7730 Ez rohadt jó -
#7729 Az elefánt kérdezi a puputevétől: - Miért a hátadon hordod a melleidet? - Hmmm - válaszol a teve, - furcsa kérdés annak a szájából, akinek a penisze az arcán lóg.
1950-es évek,Magyarország.Két fickó utazik a villamoson,az egyik viccet mesél a másiknak: -Tudod mi a különbség Japán és Magyarország közt? Az hogy Japán a mosoly országa, de ami itt megy, az kész röhej.- Oda megy egy ballonkabátos férfi,és megszólítja a fickót:-Tudja mi a különbség a villamos és maga közt? A villamos továbbmegy,maga pedig leszáll és velem jön.
Mi az, se keze se lába, mégis felmegy a padlásra?
Ügyes nyomorék! -
#7728 Trágyarobbantót valaki ássa elő nekem pls!
Punker? :) -
ToMMo #7727 A rendőr elsétál az állatkereskédes előtt, és a kirakatból kiszól egy papagáj:
- Hé rendőr!
- Na?
- Kurva anyád.
- Kuss legyen féreg. Hogy van pofád a rendőrrel így beszélni? - rivall rá.
Az eset egy hétig minden nap megtörténik, és egy idő után a rendőr elveszti a türelmét.
- Te papagáj! Ha holnap is így beszélsz velem az állatkereskedést bezárátom, téged pedig a kutyáknak doblak.
A papagáj megrémül, de azért is megszólítja a rendőrt másnap:
- Hé rendőr!
- Na?
- Tudod. -
ToMMo #7726 régi, de jó:
Medve megy az erdei ösvényen. Találkozik a nyuszikával.
- Mit csinálsz nyuszika?
- Elásom ezt az üveg pálinkát. Ez most olcsó. Tíz év múlva kiásom, és nagyon sokat fog érni!
- Tiszta hülye vagy! - szólt a medve, és továbbment.
Másnap ugyanitt a rókával találkozik, aki szintén egy gödröt ás.
- Mit csinálsz rókakoma?
- Elásom ezt az EDDA kazettát. Tíz év múlva kiásom, és nagyon sokat fog érni.
- Tiszta hülye vagy! - szólt a medve, majd továbbment.
Harmadnap ugyanitt, a két betemetett kupac mögött, egy harmadik kupacot lát a medve. Tetején a vakonddal.
- Köööörr kö--özepééén ááállok... -
ToMMo #7725 - Te Rózsi, hova lett az a gyönyörű tarka amazóniai papagáj, amit ma reggel vettem?
- Jézusom, az papagáj volt? Azt hittem fácán, és megsütöttem!
- Te szerencsétlen! Tudod, hogy azért a madárért én egy vagyont fizettem? Még beszélni is tudott!
- Az más. Akkor magára vessen! Miért nem szólt?! -
#7724 -
ToMMo #7723 - Főúr! Ebben a mazsolás kalácsban az egyik mazsola helyett egy légy van!
- Na bumm! Egy légy. De a többi mazsola!
- Pincér! Tudna valami jót ajánlani?
- Persze! Ott a sarkon van egy másik étterem.
Sevillában a bikaviadalok idején a nagyon drága Torero nevű vendéglőben esténként felszolgálják a legyőzött bikák heréjét, petrezselyemmel, kakukkfűvel ízesítve. Gazdag amerikai turista bemegy az étterembe, és herét rendel. A főpincér hozza ezüsttálban, leveszi a fedőt és megmutatja a vendégnek. Két kis diónagyságú gömb van benne.
- Mi ez? - kérdezi a meghökkent turista.
- Sajnos uram, ma a bika győzött. -
ToMMo #7722 - Szomszédasszony! Gyüjjön mán, há nem tudjuk leszúrni a disznót! Segítsen mán!
- Mé mi kéne? Kés?
- Nem, disznó! -
ToMMo #7721 A szőke nő áll az utcán, és keservesen sír. Odamegy hozzá egy pasas.
- Miért sír, kedves, valami baj van?
- Igen. Elveszett a kutyám.
- Milyen kutya volt?
- Német juhász.
- Az nagyon okos kutya, ne féljen, haza fog találni.
Mire a szőke még jobban el kezd sírni.
- És én? -
Daza500 #7720 De legalább :)) -
#7719 :DDD -
#7718 Nekem beugrott egy Shrek-féle lovag képe :D -
#7717 -
#7716 Hülye!!! :D:D:D:D:D -
Daza500 #7715 - Hogy hívják a büdös lehelletű lovagot ?
- ?
- Hagymás Rostélyos
Ez legyen már igényes. -
#7714 jóóó! :DD -
#7713 pontosan :) Én felröhögtem azért rajta, mert kicsit vizuális alak vagyok, és elképzeltem, ahogy a böngésző elkezd kutatni :) -
#7712 A viccöt.
Túlságosan számítógépmániás ízű. Van benne valami de akkor is.. Nekem nem jönnek be az ilyenek, de ez az én véleményem. -
#7711 mit? -
Má' azthittem komolyan gondolod.
[aszthitte] -
#7709 énis -
#7708 A reakciókon jobban röhögök, mint a szövegen :D -
Ez már beteges. -
#7706 -
Prank #7705
-
#7704 prot.hu-n egy cikkből:
"A böngésző a következőképp morfondíroz: "rendes 8859-1 kódlapbéli karakterként nem tudom átvinni a szervernek a megadott karaktert, mert a megadott karakter nem része annak a kódlapnak. El mégse dobhatom, mert akkor a fejlesztőim kapják a bugreportokat, az megint nem jó. Na nézzünk szét a spájzban... aszonnya van flash pluginünk, nyolcvankét elmentett jelszó, tizenhat doboz cookie, a cache majdnem tele (hm, kéne már itt takarítani...) jéééé! Milyen édes kis üveg, aszongya 'Unicode'..."
" -
#7703 Ezek közül melyik a melléknév? -
Prank #7702 jó csattanós:)) -
#7701 Visszaolvastam egy pár oldalt, de akkor sem értem mi bajod a vicceimmel.