1651
Szerintetek szenved a metál / rock zene itt Magyarországon ???
  • Coine
    Nah úgy néz ki, hogy rájöttek a Vivamegnél, hogy igény van metálra, ezentúl a ZÚZDA 22:00-tól kezdődik !!! KIRÁLY, végre tudok majd aludni is :-))
  • Ronnie
    Csak lesz itt valami énis láttam pár klippet de az a igasság, hogy ugyan abban az ídoben három csatornán is mentek a jobbnál-jobb zenécskék.
  • Lteebee
    Szerintem az önmegvalósítás az első szakasz volt náluk.

Utána jött a piacra termelés futószalagon.
  • Coine
    Tegnap kikba... jó volt a zúzda, igaz 3 klippet néztem csak meg, de azok : Kid Rock, Gun's, METALLICA : Until it sleeps - > ÚRISTEN, de komoly ALTEROS az a klipp, BESZARÁS !!! NAGYON KOMOLY klipp, legjobb Metallica klipp !
  • Coine
    ;-)
    hell yeah
  • Nyiri
    A topichoz: IGEN! De nem csak nalunk hanem külföldön is, mert bejött ez a hulladek szar mocsok tigli tangli zene! Egy haverom amióta az eszet tudja zenel (gitar) és szerintem kurva jól (en fel eve kezdtem dobolni), de nem tudja eladni a zenejét pedig beszarás amilyen jó, igazi metal nem az a mai magyar "rock, metal" baromsag amit az "csinaljunk már egy zenekart gyorsan, igaz zenelni nem tudunk" zeneszek! Azert hal meg itt ez a stilus (a tingli-n kivul) mert az ilyen hulladek "egyuttesek" leegetik ezt a mufajt! Nem egy ilyen bandat ismerek akiknel a dobos tudja a 2-4et a gitárosok meg nehány taktust és mar kiallnak zenelni, pedig legalább 2 evig folyamatosan gyakorolni kellene aztán megmutatni mit tudnak!
    Na ennyit errol mert nem idegesitem magam tovabb!
  • Ronnie
    Én van, hogy hajnalig is fennvagyok sajna elég sz.rr alvó vagyok, mondjuk ennek barátnöm ürül csak tudnám miért? :)
  • Coine
    Hát igen, én meg pont hazaérek rá :)
    Zúzda : alvós típus vagyok, ha nézem akkor másnap elalszok :-)
  • Ronnie
    Ez a Sz.rrrrrrr mert vagy dolgozok vagy irány a Gimi.:-/////////
  • Coine
    Nemtom, de nekem a Zúzda már nem nagyon jön be, azért is mert későn van, fasszoópó Vivameg, bekaphassák, ugyanaz a szar nagyban.
    :-/
    Marad a Sateliten csüt. 15-16 óráig a Fémforrás, abban meg sajna kevés a klipp és túl sok az interjú, de legalább délután van.
  • Lteebee
    Nemtom, honnan ered, a tarisznyásokat és társaikat illetem ezzel.
  • Lteebee
    Szvsz az Aerosmithnél fordított folyamat játszódott le.

Szerintem a régi számaik voltak érdekesebbek, és az újak tökegyformák, amiket egyszerűen fél kézzel a seggükben is megírnak.
  • Ronnie
    Micsoda talán csak nem betévett a musor szerkeszto ebbe vagy hasonló topic-ba és lopja az 5leteket. hehe:-)

Amit lteebee-nek írtál arra csak annyit, hogy csak
    ne általánosítsun.
    Szerintem.
  • Lteebee
    Megvolt eddig is bakeliten(amit nem tudok lejátszani) meg mp3-ban, úgyhogy nem az újdonság ereje a lényeg, hanem hogy megvan cd-n.
  • Lteebee
    Én meg most szereztem meg a régit.
  • Lteebee
    Szerintem se kell félni!
    Aki akar, talál magának zenét, akinek meg jó a média...
  • Ronnie
    Azt hiszem jó vaskos réteg aza réteg :-)
  • Coine
    hát sajnos még mindig " rétegzene " az emberek szerint :-/
  • Lteebee
    Mindjárt meghallgatom az Art of rebelliont(ST - gyk.).
  • Ronnie
    Hát ilyesmi minden jó bulin elofordul.
  • MuERTe
    Erről jut eszembe nekem is egy jó sztori,bár az is csak kívülről tűnik annak:)Haverokkal pesten egy hc bulin voltunk,mikor az egyik picsarészeg srácnak az a csodás ötlete támadt,hogy majd ő sztédzsdájvingol egyet.Fölmászott a hangfalak tetejére és az örjöngő tömegbe vetette magát,az meg szétnyílt mint a vörös-tenger Mózes előtt,majd a becsapódás után összecsapott fölötte.Inkább nem részletezem hogy nézett ki a gyerek utánna:))))Mi persze még hónapok múlva is ezen röhögtünk:)))
  • Ronnie
    Ne hidd, hogy nem jutalmazták meg érte.
    Ha nem is SZASZÁTÓL de a rendezök munkáját fél óráig varoggatták asebészeten, ahova ráadásul nekem kellet elcipelni. A gyereket na azótta nem járok vele ilyen bulikra.
    Mondjuk poénnak egyszer szerintem is jóvolt.
  • Laalee
    aze voltak neki is belhéi ha joltudom :)
  • Lteebee
    De a Szasza nem olyen szartaposó paraszt, vagyis nem süllyed arra a szintre, mint a kérdéses gyerek.
  • Laalee
    szasza helyeben lerugtam volna a vesejet is :)
  • MuERTe
    De attól még marha jó poén volt:)))))))))
  • Lteebee
    Jó poén, de a haverod szerintem bunkó.

Az Actiont én sem sorolom a kedvenceim közé, de szerintem tetü dolog volt ezt csinálni velük.
  • Ronnie
    A tankcsapdáról jut esszembe vólt a téglában egy Action buli hát mentünk csak úgy haverral lézengeni tudnikell rólla nagy csapdás.
    Hát koncert felénél egyszer csak eltünt, fel mászott a szinpadra SZAZSA mellé a szegény csávó azthitte, hogy a rajongója és a szöveget akarja vele énekellni. A haver megfokta a micket. TELETOROKBÓL TANKCSAPDA, TANKCSAPDA elkezdte kántálni hát azt hittem nem jönle élve a szinpadról.
    Jók is ezek a kis klubb bulik:-)))))))))))
  • MuERTe
    Akik hiányolják a keményebb műfajt,annak szólok,hogy a sateliten 15.00tól jó kis rockműsor van:)
  • Lteebee
    Az egész elnyálasodás akkor kezdődött, amikor azzal a két ködharapó bandával turnéztak.

Az egyik a Kispál volt, a másik meg nemtom.
    Tán a Nyers vagy a PUF?
  • Lteebee
    Szerintem meg éppen, hogy a régiek nem voltak igénytelenek.
  • Coine
    Ez az, Tankcsapda kircsi !
  • MuERTe
    Ki mondta,hogy igénytelen?
  • Lteebee
    Ha azt gondolod, hogy nincs ma igényes magyar rockzene, akkor valószínűleg vak vagy, mert szerintem van, cak nem a médiában.

Az igényes zenéből nem lehet kinőni, hanem felnőni lehet hozzá.

• Laalee
    de engem mita erdekel hogy neki mi a jo?

es hamár itt tartunk akor o is belépett a tomegzene piacra tehat tulajdonképpen ö is egy kozso...
  • Laalee
    ha lázado akor rokker! :)

de a tilos akor is kell :)
  • Lteebee
    De akkor miért nem mondod el nekünk, ki ő?

Én csak arcról ismerem, meg láttam talán vmi özönvíz előtti együttesben is, meg aranyzsiráf...
  • Efreet
    neem.. neki más neve van.
  • Laalee
    nemazvolt a zenebutikos faszi meg anno?:)
  • MuERTe
    Egy politikai bábocska.