1651
Szerintetek szenved a metál / rock zene itt Magyarországon ???
  • speed
    csak szerintem elfogult itt valaki?;)
  • Lteebee
    Akkó nem lehetett jó.
  • Efreet
    ismerősnél lapozgattam át... szép átfogó mű, bár lendületből hiányzik belőle pár név...
  • Coine
    hallottam már rólla, jó csak kicsit drágus ::)
  • Coine
    JAJA
  • Lteebee
    Volt Machine Head?
  • MaYDaN
    De tudod miért van ez. Mert ugyan azt csinálják mint a disco zenével mindig a divatnak megfelelőt játszák. Attól eltérni nem igazán szoktak sajna:( Így persze az igazi rock és metal zenének számító zenekarokat igen elnyomják ;-(. Az nem menő, szerintük. Pedig nem tudják mi a jó. A rock örök és halhatatlan és ez a LÉNYEG!
  • Efreet
    Láttátok-olvastátok már a HardRock&Metal enciklopédiát? (egyelőre A-K jelent meg) tökjó dolgok vannak benne :)
  • Lteebee
    Szar volt szvsz is.
  • Coine
    nah vége az élő közvetítésnek, mert vége ennek is
    'éjszakát
  • Coine
    nah azért beraktak egy Ossiant...mondjuk ez a Gyújtópontban albumról van ami mondjuk egy ölég közepes album...de mind1...legalább végre vmi magyart is jáccottak.
  • Coine
    Te jó ég, hova jutunk még ? :-((
    előbb ment vmi szar ismeretlen death metal banda, most meg Offspring :-(((((

ebből is láccik, hogy mennyire szarnak erre a műsorra...csak azért van, hogy ne kapjanak annyi kritikát, mint amennyit 1ébként is kapnak (Vivameg = ugyanaz a xar nagyban).
    Szal a lényeg : még nincs vége a mai "Zúzdának", de ez egyre rosszabb...inkább aludtam volna...

vége az Offspringnek....

NAH VÉGREEEE Ozzy, végre vmi élő legenda, de ettől még mindig szar volt a MAI ADÁS IS :-(
  • Coine
    hát idáig tragédia...
  • Coine
    Rég láttam Zúzdát, ma azé' megnézem...remélem lesz vmi jó is benne, nem csak értelmetlen zúzás és őrlés (pl.: Cannibal Corps)
    22:00
    Vivameg
  • Ronnie
    Szerintem közepesnél kicsit jobb volt, de azért csak ne bizzák el magukat.
  • Coine
    Hát most is elég közepes volt a Zúzda :-/
  • Coine
    Nah megy a Zúzda, volt Slipknot, zzzúúzzás és őrlés :-)))
    Előtte meg Gun's, az is jó vót'
    most számomra ismeretlen cucc megy :-P
  • Ronnie
    Na majd megpróbálom de nem füzök hozzá sok reményt
  • Coine
    nah mind1...szal vannak ott klippek, jó minőségben. !
  • Ronnie
    ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ mire várjak
  • Coine
    Ha vársz előjön a letöltés is.
    Mondom, van Metallica, Gun's, Iron Maiden...szal van betevő cucc :-)
  • Ronnie
    Sajna nálunk olyan lassu ez a teünet nyugdijba megyek mire végig nézem
  • Coine
    jah :-(
    na de akkor is nézzétek meg, én már feltöltöttem 4 Metallica klippet :-)
  • Ronnie
    Bocsi de VHS
  • Coine
    LÉCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCIIIIIIIIIIIII TÖLTSD FEL A MELLESLEGRE !!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.mellesleg.hu/zene

MIDENKINEK KÖTELEZŐ, NÉZZÉTEK MEG ÉS RONNIE NAGYON NAGYON KÉRLEK TÖLTSD FEL AZT A Slayer klippet PLZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

.
    .
    .

NÉZZÉTEK MEG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Zenei klippek, rengeteg...
  • Ronnie
    Még mindig több legális hanghordoót kellene venni és kevesebb más félét???????? nekem kb 60 db van. ez azért nemrossz nem? persze a legális ból.
    Vagy csak kevesen szeretjük ezt a zenét hazai viszonylatban?

Most egy kicsit le húzom a viva+ -et mer a többi zenei csatornán legalább 10 számból 1 hasonlít a keményebb stilusra málukmeg csak tüc tüc hát kicsit egy síkúak nem? De.:)
  • Ronnie
    Most mit vagy ugy oda, mert itt nincs háztol-házig fuvar a Malévnál .:/// Ez rossz vicc volt!!!
    Ja amugy most a musicmax top10-e egész jóóóóóóóóóóó.
    Nekem van SLAYER videó klippem be be be.+ sok más is.
  • Lteebee
    Akkora piac bármilyen stílust el bír tartani.
  • Coine
    :-))

vagyos :-((

bakker, USA-ban meg külön rádió / TV állomások vannak amik ezt a típusú zenét nyomják orba - szájba :-/
    persze az az Egybesült Állatok...ez meg Hángöri
  • Lteebee
    Most kb 10 évig nem lesz megint semmi.
  • Coine
    Állítóllag szerdán az M2-őn éjfél körül volt vmi metálos műsör, Metal Hammer, ÉS ÉN NEM LÁTTAM, pedig volt benne Slayer klipp, meg minden cucc, haver látta, hábakker újságban sincs benne :-P
  • MaYDaN
    Igen tudom rendszeresen olvasom.
  • Lteebee
    Erről szól a Britni rovat is.
  • MaYDaN
    Az megint egy másik dolog.
  • Coine
    Ja waze, plázás diszkósok akik még divatőrültek is ...hagyjuk...
  • MaYDaN
    Szerencsére! Persze mert egésznap ott rohangálnak a bev.központokban s csak avval foglalkoznak hogy apuci pénzén minnél jobban elszórakozzanak. De szerintem hagyuk ezt a témát mert nem méltó ebbe a topicba.
  • Lteebee
    És valszeg elég kevés plázás netezik.
  • MaYDaN
    Igen igazad van a metal része a rocknak. De a metal zenén belül is több fajta műfaj van és a rock zenén belül is. Ezért kellett volna több kategóriát csinálni és nem ennyire leegyszerűsíteni a dolgot. Egyébként szerintem is erről szólt a történet amit a végén leírtál. S abban is hogy szerencsére elég sokan hallgatnak ZENÉT a netezők.
  • Lteebee
    "lehetet volna több kategória is a metalon belül, S külön kellett volna rock is"

Szerintem a metal része a rockzenének, nem pedig fordítva.

De tényleg jó lett volna rock kategória.

Szerintem arra ment ki a dolog, hogy egy a média által lejáratott kifejezést próbáltak szembeállítani a plázazenékkel és gondolták, hogy egy-két % esetleg ezekre szavaz. Aztán kiderült, hogy elég sokan hallgatnak zenét a netezők közül.
  • MaYDaN
    Bocs, de a nickedből csak az Ayreon derült ki a többi együttes nem. De így már világos. Én még hozzá tenném: Stratovarius, Rhapsody, Sonata Artctica. Ezek is nagyon ütők. Ja, és még valami Therion konvert december 1-én :).