1651
Szerintetek szenved a metál / rock zene itt Magyarországon ???
-
#509 persze ettol meg alap hogy megyek:) 2honap alatt megvan 60rongy... -
#508 muhaha :D -
#507 szal azota valtozott az ar:] most 30rongy:D de csekk a fellepoket es egyertelmu hogy miert:] -
#506 http://www.rock-im-park.com/ -
#505 be jó élet a rákkör élet. -
#504 persze... alap:] a jegyaraban benne van a satortelep dijja is:] -
#503 szállás ? sátoros buláj ? -
#502 coine ez 3napos buli 1nap metallica, manson(ez felejtos), deftones, disturbed, queen of the stoneage ezek johetnek:) 2nap linkin szarok raja:) 3nap Iron Maiden:] no comment... a jegy ara pedig 20rongy de nekem ennyit meger... folleg hogy a sziget is majdnem ennyibe kerul igaz majdnem 2,5x annyi nap, de akkor is rakas szar:]
az utazas meg nem gond csak ossze kell szedni 20/30 fot ami szerintem nem nagy dolog, de ha az akkor marad a vonat onnan meg mar siman oda talal az ember:] kaja pija no comment szigeten 1nap alatt tobbet koltesz mint kint 3nap alatt:] -
#501 Én se, dolgozom... :(( -
#500 maker
mennyibe fog az neked kóstálni ?
no meg ki fog vezetni ? :D
linkint nem nehéz kihagyni...helyette mehet a drinkin...höhö -
#499 hehhe... en mar tobb mint valoszinu hogy kint leszek tallica es iron koncerten nemetbe:] a ketto kozt kihagyom a linkint:) a tobbi johet:] -
#498 csodás...nem tudok kimenni :-( -
#497 Nya! IRON MAIDEN KONCERT JÚNIUS 4-ÉN A KISSTADIONBAN!! -
#495 jéé van ilyen topic is :o) dejó :) -
#494 Lesz 1-2 Negative Art-os jó koncert is:
Márc. 13. Danny Cavanagh (Anathema) akusztikus koncert - Ferencvárosi Műv. Központ.
Ápr. 11. - Katatonia - To/Die/For a Mega Pubban
Azonkívül Danny játszik még Szegeden és Pécsett is, ugyanazon a héten, csak nemtom, melyik napokon. -
#493 Áprilisban Marduk és Cannibal Corps a Mega clubban.
durva -
#492 Nahát, tényleg nem halt meg :)
Malmsteen miatt én sem, inkább majd ápr. 26-án Stratovarius +Symphony X koncertre megyek.
Meg május 17-én Bécsben, a Planet Musicban Children Of Bodom-ra talán. -
#491 je, nem halt ki a topic
ne szenvedjetek, hanem halgassátok
malmsteen nem rossz, de nem fogok miatta pestre utazni... -
#490 Márc. 23-án Malmsteen koncert a PeCsában, 4500 a jegy. -
#489 Ma Böiler/Human Error/Grudgers koncert a Simon's Music Pub-ban. -
Akkor en is firkantok ide...:]
Holnap FreshFabrik koncert a FMH -ban... tobbek kozt fellep meg az Insane, MindControl es a Subscribe ...a belepo 1400Huf... tovabbi informaciok a www.freshfabrik.com cimen (a felnyilo kisebbik pop-up ablakban).
No Comment.
-
#487 Nyah.
Jövő hét pénteken Dark Tranquillity + Sinergy buli a WigWamban és VELE EGY IDŐBEN (argh) a nemART klubban :
2002. 11. 29. péntek / friday
Kezdés / Beginning: 19: 00
SUMMER DYING FEST [Unholy Trinity Part III]
DEICIDE [USA] a legnagyobb death metál
Mystic Circle [D] atmoszférikus black metál
Agregator [H] göteborgi death metál
Autumn [H] ala my dying bride
4000 HUF
http://cgi.matav.hu/www.nemart.hu/yawps.cgi?action=viewnews&id=46 -
#486 itten ? -
#485 háhháá az InFlames itten 30-án koncertezik ooyee :-D -
#484 Az új Dark Tranquillity album baromi jó! -
#483 VÁÁÁÁÁÁÁÁ !!!
továbbá dec. 20-ig lehet kedvezményes jegyeket rendelni a www.concerto.hu-ról a jövő évi HAMMERFALL / MASTERPLAN és STRATOVARIUS / SYMPHONY X / THUNDERSTONE koncertekre !
-
#482 Kihagytam.
CDT rögtön 1 Machine Head - American High feldolgozással kezdett :)
Amúgy rokkdizsi szokásosan silány volt, 3:37-es éjszakai 3assal el is húztunk. -
#481 Hybrid annyira nem vol bejövős, nemtom...talán a sok bőgatyás zavart...szóval Hybrid alatt iszogattunk meg dumáltunk :)
CDT megint király koncertet adott, csak a közönség volt nagyon szar (sokan csak 1 helyben álltak, akkor meg miért nem mennek haza ? benyomják a hifibe a zenét azt nem kell koncertre jönni...).
Körmiék a koncert után lejöttek és dumáltak velünk (meg már az elején is felismertek => "Látok pár ismerős arcot!"), nagyon állat volt.
Volt egy kis balhé is, biztonságiak eltörték 1 pali orrát, aztán maradt 1 kis vértócsa elől.
Hiába, szvsz a CDT underground szinten nagyon befutottak, megérdemelnének egy jobb kiadót !
-
#480 Megyek is, majd holnap beszámoló. -
#479 Akartam menni, de TicketExpressnél asszonták már a hónap elején, h. elfogytak a jegyek :-( -
Tobias #478 Ha vki esetleg megy Bécsbe In Flames-re, hoz6na nekem egy plakátot, ha nem nagy kérés... :) Jól mutat6 az In Flames és a Soilwork úgy 1ütt. :) Thx előre is... :) -
#477 penteken Hybrid koncerto wigwamba a Cadaveres De Tortugas csapattal ... 8kilo a belepo ... kezdes 10kor:] -
#476 Mindig övé az utolsó szó. -
#475 gondoltam, h. válaszolni fox, h. ha odaírom, h. kösz :D -
#473 nm :)
(de most megmondom előre: nincs mit ;) ) -
#472 na ezzel is okosabb lettem, óh yeah.
kösz. -
#471 Igy Jártál
vagy esetleg ígyjárás esete... vagy ahogy tetszik :) -
#470 IJ ? -
#469 ez a keményen IJ.
amúgy buszokat szereztek, csak azok eldurrantak, és pótbuszok nincsenek... seckojedno. -
#468 Na bassszzzz..........
Borknagar + Finntroll elmarad 1 röhejes ok miatt :
"Az október 14-i BORKNAGAR + FINNTROLL + SUSPERIA + SUIDAKRA + WINDIR koncert ELMARAD!! A zenekaroknak nem sikerült megfelelő turnébuszokat szerezni a túra lebonyolításához. No comment.
A jegyek a vásárlás helyén visszaválthatók október 11-ig. A honlapunkról rendelt jegyek tulajdonosait e-mailben értesítjük a visszaváltás módjáról. "
Aztán ki akartam menni okt. 26.-án Bécsbe In Flames koncertre, de ma voltam TicketExpressnél, ahol a képembe nyögték, h. elfogyott az összes jegy, szal koncertmentes időszak jön 1enlőre :-(((