1651
Szerintetek szenved a metál / rock zene itt Magyarországon ???
  • Coine
    Cannibal Corps = ez akármi, de nem metál, ez vicc, fetrengtem a földön a röhögéstől, alapból nem értettem mit mondd, de maga úgy az egész.... JUJJJJJJJJJ :-))))))))
    Mindcrime = jujj, magyar csúcs-metál, JUJJJ :-S
  • Coine
    Jaja, télleg nem ártott volna rock kategória...de HM is rulez ;-)
  • MaYDaN
    És melyik együteseket?
  • MaYDaN
    A rock örök és hallhatatlan. De Laaleenak igaza van lehetet volna több kategória is a metalon belül, S külön kellett volna rock is. Bár én szeretem a metalt, de ugye nem mindenki. A progressive stílust szereti valaki?
  • Laalee
    ez egy szar szavazo :)

ha van techno es háuz akor miert nics rock kategoria? én arra szavaznek mert a hegyi metalt nem szerssem igazabol. és DnB sincs...:)
  • Lteebee
    Láttam én is. Nem tetszett.

Most láttam először c corpse klipet. Siralmas.
    A Mindcrime-ot is többre tartottam, mint amit ebben a számban előadtak.

Az egyetlen pozitívum az volt, hogy végre nem fakkjút mondanak magyar szövegkörnyezetben, hanem bazmeget...
  • Coine
    ez lemaradt :
  • Coine
    Hát tegnap kritikán aluli volt a Zúzda, mi jön még bakker ?
  • Coine
    Jah.

Heavy Metal 46
    • Hause 14
    • Jazz 9
    • Word Music 8
    • Techno 25
    • Trance 18
    • Pop 38
    Össz.: 158

• Lteebee
    Vezetünk, de ha a popzenét szétbontanák mindenféle gagyi alfajára, esélyük se lenne nyáléknak.
  • Coine
    Rockerek és metálosok ideje szavazni ;-)

http://www.google.hu/music.php

Jobb oldalt lenn.

• Coine
    okés már töltött de nem megy :-/
    de már észrevette csak nem tudtam bemenni :-/
  • Coine
    Nem találja a kiszolgáltó :-/
    Akkor most ez hogy van ?
    Felh név : 1 login
    Pass : IP

??????????????????
  • Coine
    Sepultura hörgés :--)
  • Lteebee
    Tegnap zúzda?

Csak a felét láttam, de a lényeg benne volt:

Refuse - resist!!!!!!!!!!
  • Coine
    Hát nemtom ti szerencsések vagytok, nekem most pölö nem megy :-/
  • Coine
    És ez a gyerek többet nem valószínű, hogy idetalál a Fórumba :-P
  • Efreet
    egy ftp szerver címe loginnal mindennel, csak nem működik.
  • Coine
    Mi a franc a kód vagy mit írtál oda ???
  • Ronnie
    Hát Bassus gtárost keveset halottam szólózni, de Clif az nagyontudott az tuti.
  • Ronnie
    Hát, hogy miről is van szó?

Aha Metallica.
  • Coine
    Egy szomorú történet, amely 15 évvel ezelőtt történt, a metál világ elvesztett egy csillagot, Cliff Burtont, akit sokan a világ egyik legjobb basszerosának tartották stílusa miatt, és sok más miatt, aki ismeri a Metallicát az tudja úgyis...

Encycmet.com

It was approaching dawn on Saturday, the 27th of September, 1986. Metallica's two tour buses were making their way along a god-forsaken road that lies somewhere between the Scandinavian cities of Stockholm and Copenhagen. Apart from these vehicles, the route was deserted - there was no one else travelling at that unearthly hour of the morning. Suddenly, for no apparent reason, just before 6:15 a.m., one of the coaches swerved violently to its right and started careening wildly down the wrong side of the road. It was out of control, and a crash was inevitable.

The bus' brief, but horrific, excursion came to a halt some 60 feet further up the tarmac. By this time, the vehicle was on its side and lying in a ditch by the side of the road, near the small Swedish town of Ljungby.

During the unavoidable confusion that followed, the vast majority of the overturned bus' passengers managed to scramble free of the wreckage. Those that emerged included three of the four members of the band. In all honesty, the survivors had been extremely lucky, as they had all somehow managed to escape with little more than minor injuries and shock.

Swedish police arriving on the scene of the crash immediately arrested the driver as a matter of routine, but later released him without charges after further investigation revealed that the cause of the crash was black ice on a nasty bend in the road.

Unfortunately, however, there had been one fatality in the accident...... what is more, the deceased individual turned out to be one of the group. So, tragically, in the short space of those few dreadful seconds on that lonely Swedish road, Metallica's dreamlike existence was suddenly transformed into a hellish nightmare. Their 24 year old bass player, Cliff Burton, was dead.

"I saw the bus lying right on him. I saw his legs sticking out. I freaked. The bus driver, I recall, was trying to yank the blanket out from under him to use for other people. I just went, 'Don't fucking do that!' I already wanted to kill the guy. I don't know if he was drunk or if he hit some ice. All I knew was, he was driving and Cliff wasn't alive anymore." James Hetfield -1993

• Coine
    Miről vagy lemaradva ? :-)
  • Lteebee
    Annyit megér.
  • Ronnie
    Na Aszem kicsit levagyok maradva.
  • Nyiri
    Ja de az egy ftp- es havi 1000 rugoert tolthetsz onnan!!!
    (insane warez.rol dumalok)
  • Coine
    Elmész a francba, az ilyen tuskó reklámozókat moderálni kéne ki a francba !
  • Efreet
    vagy hajlandó sok pénzeket költeni külföldi rendelésekre...
  • Coine
    Jól beszéltél ;)
  • Insane-Warez
    Valahogy tényleg elnyomja (vagy szeretné) a rock-metal stb stiluskat a sok divat nyál szar.
    Persze aki ügyes az mindig hozzá tud jutni a napi betevö rock zenékhez, föleg ha van acca egy kiraly warez ftp-re.
  • Nyiri
    Lost Horizion a coooooooooooooool
  • Coine
    ;-)
    Jó, nagyon jó dobos, meg Paul Bostaph is.
  • Petyus_
    Lombardo... szerinted az egy ember vagy egy pók? :)
  • Coine
    De már +hallgattam és atomrulz ;-)))
  • Coine
    Bakker, nem úgy mondtam, hogy nem ismerem, hanem +vettem és még nem hallgattam meg.
  • Petyus_
    Coine, látom fiatal vagy, mert ez nekem klasszikus volt anno... hmm... nem választottál rosszul! :)

"Angeeeeeeeel of Deaaaaaaaaaaaaaaathhhhh... monarch to the kingdom of the dead!!!!!!!!!" :)
  • Coine
    Ma vettem meg a Slayertől a Reign in blood albumot amin ez van : Best trash metal album of all time.

hmmmmmmmmmmmmm, még nem hallgattam meg, mert no time, majd holnap vagy ma este...
  • Petyus_
    Sziasztok!

Én régen sok rock/metal zenét (IS) hallgattam, de úgy 3-4 éve kb. semmi újat, nem is követem... van valami jó együttes? A Limp/Linkin vonal nem rossz (Korn volt az egyik kedvencem anno), de nem is túl jó. Ez a true metal PVC-katona feltámadás meg nevetséges... a Maiden király volt anno, de ezek a színvonaltalan szarok... na mind1. Azért haver mutatott egy új Halford számot, az öreg Rob még mindig király! :)

Na, mondjatok vmit, ami miatt ismét érdemes lenne rockzenét vennem... az új Ozzy albumon kívül, a Mester nem tévedhet! :D
  • Coine
    Reméljük ;-)
    Satelit TV Csütörtökönként 15-16 óráig asszem Fémforrás !!
    DÉLUTÁN !!!
    Csak sajna sok a riport s kevés a klipp, de jobb, mint a semmi.
  • Ronnie
    Komoly? 22:00 talán 1x még megéljük, hogy hamarabbis.