11588
![](http://www.media.sg.hu/forum/posts/2013_04/trekbanner.jpg)
-
mit? -
Hmm, hülye oldal :) Csak nektek, csak most, feltettem ide ;) -
Ja ok, csak az oldalon nem azok voltak...:P -
StarTrekes ikonok :) Bel lehet tenni pl. a sajátgép inkonjának :) -
Biztos én vagyok béna, de ezt nem vágom.
Magyarázzamá' meg vki pls:D -
LOL, mit találtam :)
http://www.tss2000.nl/download/26WYn9k9/icon_files/icon_files01/435.zip -
Lol :D -
1. A Sev Trek az egy paródia a Star Trekhez. Legalábbis így indult, mostanra pedig már egy csomó Sci-fi és fantasy sorozathoz/filmhez pl. Sev Wars, Fraud of the Rings meg ilyen erősen kerékhiányos nevek :P. Néha rohadtul fárasztó, de vannak benne hatalmas poénok. Bővebben: www.sev.com.au vagy magyarul a startrek.scifi.hun
2. Én nem emlékszem rá, már régen láttam, de a TNG egyik részében is szerepelt, asszem vmi klónt játszott, csak ott meg tök kopasz volt:D Meg az egyik TNG részben (nem a generationsban) benn volt Tuvok is, mint vmi idegen fajba tartozó lázadó... -
1: SEV minek a rövidítése (ha rövidítés, mert a Star Trek Voyager nekem sehogysem jön ki )
2: Láttátok a Szörnyecskék 2-őt? A biztonságiak vezetője az OSH 1.0 volt, hajjal :) -
LOL :D -
Új típúsú kasztrálás:D
Mint a Spotos sev trekben:P -
De legalábbis szegény blöki tökének biztosan... :PP -
Enterprájzba egy baromiu nagy hülyeség van. A kutya. Bazze valószínű, hogy majd megengedik, hogy egy csillaghajón szebadon rohangáljon. Lehugyozza a hajtóműmagot, azt lőttek a hajónak:P -
Sev Trek jóóóóó... :)))
(Hmm, most nézem csak, hogy a #264-ben van néhány helyesírási hiba. Na ezért nem kell éjjel fórumozni. :P) -
persze, klingónen :) -
Amúgy ez kurvanagy sztem:
-
Mutass olyan szinkront, ami a Zone-féléhez képest szar... :PPP
Engem annyira nem erdekel az Enterprise, szal nem nézem a SAT1-en (ja, és németül sem tudok... ;)).
Most jut eszembe, a SAT1 az eredeti vetitési szisztémát követi heti egy epizóddal? Mert akkor valszeg tartják az ilyen sorozatokban szokásos nyári szünetet, aztán ősztöl jön az új évad. -
Mér', attól, mert a szájával beszél, még tud az orrán át levegőt venni, nem? -
Enterprájz szimkronja nem lett olyan szar, főleg ha a Volyádzzser végének magyar szinkronjával vetjük össze...
Amúgymeg inkább nézem most németül, mint tíz év múlva magyarul...:/ -
Hát naná:P -
Németek sok jó dolgot csinálnak, de a szinkronjaikat el lehet felejteni ;) Láttam egyszer a Csillagok háborúját, abban Darth Wader egyszerre beszélt és végezte a "levegőcserét" :DD -
Raumschiff Enterprise? -
Hehe a sat1re gondoltam :P ;) -
:)))
Látni láttuk, csak azt nem tudtuk, hogy a szinkronon sírjunk vagy nevessünk. A többség végül az első verziónál maradt... -
Hát igen, ígérni sokmindent ígértek, pl. újraszinkronizát hetedik évadot... :) Kíváncsi vagyok, hogy ha elérnek addig az ismétlésben, akkor mi lesz. Befejezik, vagy leadják a zombi-szinkronnal? -
Hehe, jan. 1-re ígérték, 2003 ;) -
Haha, arról anno is az volt a véleményem, hogy hiszem, ha látom. Ezt most is tartom... :)) -
Az enterprise meg ménem megy mostanában???? -
Minden szombat délelőtt van két epizód... :) -
Braveheart #250 Már nem is fogják adni a V3-on többet? -
Inquisitor #249 Árről nekem a NOKIA kézi konzolgépe jut az eszembe, nem is tudom miért hívják N-Gage -nek! 8) -
Kapitány..hajónapló 232132...(IMÁDOM) -
Ja de a végén őszintén egymásba szerettek, csak ugye kedvenc kapitányunkat szólította a kötelesség... -
Ott is volt valami, asszem a csaj nyereségvágyból követte el a dolgot -
Nem arra. Például volt az a rész amikor rákényszerítették, hogy szabadságra menjen... -
Az nem hiba, mert Worf később ment a ds9-ra, miután lezuhant az Enterprise a Generations filmben. -
Ha a hétfői részre gondolsz, ott a csaj a 21 éves Piccard-ot látta -
A TNGben az fárasztó, ahogy Picardra tapadnak a nők. Mindig 20 év körüli csinos nők lesznek szerelmesek egy kopasz, öreg férfibe, aki ráadásul gyakran antiszociális magatartást tanusít...LOL -
Sztem a sorozat szinkronhangjai királyok! Persze, az eredeti mindig a legjobb :)
(a kapcsolatfelvételben viszont Data SZÖRNYŰ hangot kapott) -
Én is úgy látom