11588
  • [HUN]PAStheLoD
    mit?
  • 2XP
    Hmm, hülye oldal :) Csak nektek, csak most, feltettem ide ;)
  • Eye-scream
    Ja ok, csak az oldalon nem azok voltak...:P
  • 2XP
    StarTrekes ikonok :) Bel lehet tenni pl. a sajátgép inkonjának :)
  • Eye-scream
    Biztos én vagyok béna, de ezt nem vágom.
    Magyarázzamá' meg vki pls:D
  • 2XP
    LOL, mit találtam :)

http://www.tss2000.nl/download/26WYn9k9/icon_files/icon_files01/435.zip
  • Eye-scream
    Lol :D
  • Eye-scream
    1. A Sev Trek az egy paródia a Star Trekhez. Legalábbis így indult, mostanra pedig már egy csomó Sci-fi és fantasy sorozathoz/filmhez pl. Sev Wars, Fraud of the Rings meg ilyen erősen kerékhiányos nevek :P. Néha rohadtul fárasztó, de vannak benne hatalmas poénok. Bővebben: www.sev.com.au vagy magyarul a startrek.scifi.hun
    2. Én nem emlékszem rá, már régen láttam, de a TNG egyik részében is szerepelt, asszem vmi klónt játszott, csak ott meg tök kopasz volt:D Meg az egyik TNG részben (nem a generationsban) benn volt Tuvok is, mint vmi idegen fajba tartozó lázadó...
  • RelakS
    1: SEV minek a rövidítése (ha rövidítés, mert a Star Trek Voyager nekem sehogysem jön ki )
    2: Láttátok a Szörnyecskék 2-őt? A biztonságiak vezetője az OSH 1.0 volt, hajjal :)
  • Guest
    LOL :D
  • Eye-scream
    Új típúsú kasztrálás:D
    Mint a Spotos sev trekben:P
  • Guest
    De legalábbis szegény blöki tökének biztosan... :PP
  • Eye-scream
    Enterprájzba egy baromiu nagy hülyeség van. A kutya. Bazze valószínű, hogy majd megengedik, hogy egy csillaghajón szebadon rohangáljon. Lehugyozza a hajtóműmagot, azt lőttek a hajónak:P
  • Guest
    Sev Trek jóóóóó... :)))

(Hmm, most nézem csak, hogy a #264-ben van néhány helyesírási hiba. Na ezért nem kell éjjel fórumozni. :P)
  • RelakS
    persze, klingónen :)
  • Eye-scream
    Amúgy ez kurvanagy sztem:
  • Guest
    Mutass olyan szinkront, ami a Zone-féléhez képest szar... :PPP

Engem annyira nem erdekel az Enterprise, szal nem nézem a SAT1-en (ja, és németül sem tudok... ;)).

Most jut eszembe, a SAT1 az eredeti vetitési szisztémát követi heti egy epizóddal? Mert akkor valszeg tartják az ilyen sorozatokban szokásos nyári szünetet, aztán ősztöl jön az új évad.
  • Guest
    Mér', attól, mert a szájával beszél, még tud az orrán át levegőt venni, nem?
  • Eye-scream
    Enterprájz szimkronja nem lett olyan szar, főleg ha a Volyádzzser végének magyar szinkronjával vetjük össze...
    Amúgymeg inkább nézem most németül, mint tíz év múlva magyarul...:/
  • Eye-scream
    Hát naná:P
  • 2XP
    Németek sok jó dolgot csinálnak, de a szinkronjaikat el lehet felejteni ;) Láttam egyszer a Csillagok háborúját, abban Darth Wader egyszerre beszélt és végezte a "levegőcserét" :DD
  • Guest
    Raumschiff Enterprise?
  • Eye-scream
    Hehe a sat1re gondoltam :P ;)
  • Guest
    :)))

Látni láttuk, csak azt nem tudtuk, hogy a szinkronon sírjunk vagy nevessünk. A többség végül az első verziónál maradt...
  • Guest
    Hát igen, ígérni sokmindent ígértek, pl. újraszinkronizát hetedik évadot... :) Kíváncsi vagyok, hogy ha elérnek addig az ismétlésben, akkor mi lesz. Befejezik, vagy leadják a zombi-szinkronnal?
  • 2XP
    Hehe, jan. 1-re ígérték, 2003 ;)
  • Guest
    Haha, arról anno is az volt a véleményem, hogy hiszem, ha látom. Ezt most is tartom... :))
  • Eye-scream
    Az enterprise meg ménem megy mostanában????
  • Guest
    Minden szombat délelőtt van két epizód... :)
  • Braveheart
    Már nem is fogják adni a V3-on többet?
  • Inquisitor
    Árről nekem a NOKIA kézi konzolgépe jut az eszembe, nem is tudom miért hívják N-Gage -nek! 8)
  • Taptarap
    Kapitány..hajónapló 232132...(IMÁDOM)
  • Eye-scream
    Ja de a végén őszintén egymásba szerettek, csak ugye kedvenc kapitányunkat szólította a kötelesség...
  • RelakSfromhome
    Ott is volt valami, asszem a csaj nyereségvágyból követte el a dolgot
  • Eye-scream
    Nem arra. Például volt az a rész amikor rákényszerítették, hogy szabadságra menjen...
  • KG21
    Az nem hiba, mert Worf később ment a ds9-ra, miután lezuhant az Enterprise a Generations filmben.
  • RelakS
    Ha a hétfői részre gondolsz, ott a csaj a 21 éves Piccard-ot látta
  • Eye-scream
    A TNGben az fárasztó, ahogy Picardra tapadnak a nők. Mindig 20 év körüli csinos nők lesznek szerelmesek egy kopasz, öreg férfibe, aki ráadásul gyakran antiszociális magatartást tanusít...LOL
  • RelakS
    Sztem a sorozat szinkronhangjai királyok! Persze, az eredeti mindig a legjobb :)

(a kapcsolatfelvételben viszont Data SZÖRNYŰ hangot kapott)
  • RelakS
    Én is úgy látom