11588
-
#323 Nemértem, kingonokon alapból ott van, mi azon a furcsa? -
#322 ST8-ban!
Itt nézz utána! -
#321 Taréj(ly?), ha így jobban tetszik...
(egy ismeretterjesztő film arról szólt, hogy génmanipuláció igy meg úgy, és abba bevágták azt, amikor Belana meg akarta módosítani a gyereke génjeit, hogy sima legyen a homloka. Ott mondta a kommentár, hogy senki nem szeretné, ha a gyermeke homlokán keréknyom lenne) -
#320 Budapest, U.S.S.
Episode: Star Trek III: The Search for Spock
This Norway-class Federation starship was one of the vessels defending Sector 001 against the Borg invasion in 2373.
Na most ezt nem értem. A 6. részben, vagy a 8.-ban kell keresnem? Esetleg a TNG-ben?!? -
#319 keréknyom? -
#318 van pár magyar vonatkozása ST-nek, pl. ez a kaja, USS Budapest, Attila a hun is szóba került a TNG-ben vagy az alap ST sorozatban, dolgozik/ott 1-2 magyar is paramountnál... -
#317 Ha már fel lett hozva ez a topik, igaz, hogy DS9, de mi a fene történt a Klingonokkal, hogy a homlokukon megjelent a keréknyom?!? -
#316 magyar kaja meg a jókedv .. tuti sci-fi -
#315 ejj de kihalt ez is, Trekkie-k jelentkezzetek!!!!!!
-
WE ARE THE BORG. LOVER YOUR SHIELDS AND SURRENDER YOUR SHIPS. WE WILL ADD YOUR BIOLOGICAL AND TECHNOLOGICAL DISTINCTIVENESS TO OUR OWN. YOUR CULTURE WILL ADAPT TO SERVE US.
RESISTANCE IS FUTILE.
-
#313 Jaja... :DDD -
#312 http://startrek.sorozat.info/startrek/cgi/trek.cgi?f=ds9469r3
Sisko parancsnok éppen családi hagyományokat ápolgat szálláshelyük nappalijában: vacsorát főz. Fia is befut hamarosan, és táskáját egy fotelbe dobva az alkalmi konyha felé indul: "Hé, apa..." "Jako... Ülj le, mindjárt kész a vacsora." "Hadd találgassak... Sikerült elintézned, hogy a Föderációs nagykövet végre elindulhasson a perdinetiekhez." "Ezt meg miből gondolod?" "A vak is látja, hiszen paprikést főzöl..." "Paprikást." pontosít Sisko. "Csak akkor főzöl magyar ételeket, ha jó a kedved." "Az apád intelligens fiatalembernek tart téged." jegyzi meg Sisko olyan hangsúllyal, mintha ez pillanatokon belül megváltozna. "Ő már csak tudja..." von vállat Jake, mire az apja rávigyorog, majd az asztal felé indul az időközben elkészült vacsorával. ...
-
Augustus Gigo #311 "Van jobb ötlete?"
"Borg vagyunk"
"Felteszem, ez igent jelent." -
#310 "We're the borg! Lower your shields and surrender! All your biological and technological distinctness will be added to the collective. Resistance is futile."
Na ilyet mond a borg:) -
Augustus Gigo #309 ez egy t800-astól származik -
#308 "I am a machine" - Na ilyet tutira nem mond egy borg... :)) -
Augustus Gigo #307 álmos vagyok megyek aludni............. -
Augustus Gigo #306 Desire is irrelevant, I am a machine! -
#305 WUHÁHÁÁÁÁÁÁ!!!!! :DDDDDD -
#304 A szidalmazás érdektelen.
-
#303 FENE BELÉTEK BÜDÖS KÖLKEI, HÁNYSZOR MONDJAM, HOGY NINCS ASSZIMILÁLÁS A LAKÁSBAN?
Ha rosszak lesztek jön ám a Dzsénvéj a jövőből és elvisz!!!!!!!!!!!!%!! -
#302 -
Augustus Gigo #301 Göteborg meg egy földi borg-kolónia ,nemde? -
#300 HUÁÁÁ!!! LÉTEZIK A BORG:
Stand-in for Ms. Tunney - IVY BORG (Itéletnap stáblista) -
#299 Van ám Alice Tükörországban is. ;) -
#298 sztem ájszkrím is fáradt :) -
Cat #297 hm, fáradt vagyok, valamiért spockra gondoltam :D
de izé, tuvok hogy lenne benne a régi sorozatokban ? a william shatneresekben, vagy pl. most a legujabban, ami a kezdeteknél zajlik, amikor az emberiség előszőr felszállt egy warp sebességre képes ürhajóval? -
#296 Gondolom ez vicc volt... :))) -
#295 Mivan? -
Cat #294 hm, voyagerben nem volt -
#293 Ja nem, az csodaország:D -
#292 Az Alice:P -
#291 JAJA, a tükörország :D -
#290 Sose bírtam Tulokot, erre már az összes sorozatba szerepelt....:) -
#289 Nem tudom, hogy melyik rész ment ma, ha tüköruniverzumos, akkor asszem nem csak vulkáni, hanem tényleg Tuvok... :) -
#288 Melyik rész? -
#287 ebbe írom, mert jobb 5letem nincs:
TUVOK A DS9-BEN, VAZE, és mint Tuvok, vagy legalábbis vulkáni -
#286 Basszus most veszem észre hogy a Sat1-en épp a Voyage Home megy:(
Megnéztem volna pedig:(((
Na mind1 úgyis megvan magyarul:P -
#285 -
#284 QL:)
Főleg a dokumentumoknál a kapitány naplója nagyon kemény:D