11588
-
#443 A 10 jel, amely arra utal, hogy a Star Trek-nek vége:
A Voyager hazajut, de követi ot egy tucat új ellenség aki elkezdi meghódítani az alfa kvadránst.
Híres utolsó szavak: Data mikor észrevesz egy épp megjelenő és tüzelő romulán warbird-öt: "A francba, ez zöld!"
Q fia billiárdozik föderációs űrben lévő bolygókkal.
Valaki a specális effekteket készítő csoportból elcseréli a csillaghajók CGI objektumait a Babylon 5-ben lévőkkel. (Ez szinte meg is történt: nézd csak meg az időhajót "Year of hell/Pokloli év" című epizódban - pont úgy néz ki, mint a Babylon 5 állomás)
Morn elkezd beszélni, és nem lehet elhalgattatni!
A Borg egyszerre egynél több kockát küld a föderáció asszimilálására, miközben Jean Luc Picard a Ba'ku bolygón nyaral.
A Borg hirtelen nagy, kerek űrhajókkal jelenik meg. Fehér műanyag egyenruhát és sisakot viselnek.
Az egész galaxis belekerül egy nagy időhurokba és a "The Cage" című epizódót, mint egy vadonatút sorozat első részét mutatják be.
Üzembe helyezik a Nova osztályú Enterprise-F csillaghajót, előretolt warp gondolákkal, Wesley Crusher kapitány parancsnoksága alatt.
A ferengik csatlakoznak a föderációhoz és kényszerítenek minden nőt, hogy mindig meztelenül járjanak. Ennek következményeként az amerikai televízióknak abba kell hagyniuk a Star Trek sugárzását. -
#442 Ismert a történet, melyben Bill Gates összehasonlította a szoftver és a gépjárműipart. Pl. "Ha a General Motors olyan fejlesztési ütemet tudna fenntartani, mint amit a számítástechnikai ágazat, akkor huszonöt dolláros autókkal utaznánk egy gallon benzinnel 1000 mérföldre." A General Motors vicces módon reagált Bill Gates megjegyzésére, hogy milyenek lennének az autók, ha a Microsoft módon fejlesztenék őket. Ennek mintájára nézzük, milyen csillaghajókat tudna építeni a Microsoft:
Naponta kétszer ok nélkül kidobódik a hajtóműmag.
Ha valahol megváltoznak a csillagközi repülési útvonalak, új hajót kell vásárolni.
Időnként, ok nélkül leáll a hajó a mélyűrben. Más nem lehet tenni, mint ezt elfogadni, újraindítani a hajtóművet és továbbhajtani.
Időnként egy manőver végrehajtása közben (pl. egyszerű balra kanyarodás) leáll a hajtómű és nem lehet újraindítani. Ezután újra kell telepíteni a hajtóműmagot.
Egy hajón egyszerre csak egyvalaki tud dolgozni, kivéve ha a Hajó98 ill HajóNT modelleket választod. Viszont ekkor több hidat kell vásárolnod a hajóra.
A Macintosh egy olyan hajó lenne, amelyet stabilizált omega részecske hajt, "kvantum csúszda" hajtóműve van, megbízható, könnyű vezetni, de csak a Föld és Vulcan között tud replülni.
Az antianyag tároló, strukturális integritás és a pajzs meghibásodásait egységesen "általános csillaghajó hiba" üzenet jelzi.
Csak egyféle méretű szék található a hajón (szegény Scotty).
Az energiapajzs csak a "Biztos benne?" kérdésre adott pozitív válasz után kapcsolódik be.
Időnként a hajód ok nélkül kizár és nem enged be addig, amíg egyszerre nem rángatod a kilincset, fordítod el a kulcsot és hajlítod meg az antennát. (Hogy lehet ezt egy csillaghajón megoldani, azt nem tudom)
Utopia Planitia rákényszeríti minden vásárlóját, egy tucat luxuskivitelű Mark IV-es trikorder megvételére, függetlenül attól hogy szüksége van-e rá vagy sem. Enélküla hajó teljesítménye megfeleződik. Emiatt az Utópia Planitia ellen alapos vizsgálatot indít a föderáció tanácsa.
Minden új hajóosztálynál a legénységnek újra kell tanulnia a működtetést szinte az alapoktól, mert egyetlen konzol sem működik úgy, mint az előző modelleknél.
"Indulás!"-t kell mondanod a hajtómű lekapcsolásához.
-
#441 Valami hasonló:) Az biztos, hogy nem volt pozitív alak benne a nauszikai:) -
#440 Majd asszimilálják Porthostz, és belőle lesz az Aibo -
#439 Ja, ezt még nem húzták meg? :D -
#438 Állítom később összehozzák őket a borggal is valahogy... -
#437 És ez is ilyen "találkoztak, de mégsem" jellegű volt? :) -
#436 Hehe most lett vége a mai Enterprise-nak a sat1-en. Most találkoztak elöszőr nauszikaiakkal:)) -
#435 Vagy átsugároznak egy away-teamet a füledbe, és azok elsuttogják az üzenetet. :D -
#434 Az pont nemláccik a képen!
Biztos egy leszállóegység alakú kagyló van hozzá:D -
#433 Jó, persze, de hol kell bele beszélni, és hol jön ki a hang? :))) -
#432 Legjobb, ha a telefonzsinórt nézed ami kivezet belőle... ;) -
#431 QL! -
#430 #425-öt honnan kell nézni, hogy telefon legyen? :))) -
#429 Korrekt! :D
-
#428 Letölt, meghallgat :) -
#427 -
#426 EEEÜÜÜÖÖÖÖÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!:D -
#425 Telefon Trekkie-knek -
#424 TRIBBLI POWWWWA!!!!!!!:D -
#423 jaja :)) -
#422 Na ezt az epizódot szerintem utánanézés nélkül is felismeri mindenki... :DD -
#421 -
#420 Nem, csak utánanéztem. :D -
#419 Lol te minden részt tudsz kívülről?:D -
#418 #416: Szerintem 094/4x22 "For the Cause" :) -
#417 Garak rluz :D -
#416 Nem tudom melik részben volt, amikor Garak meg Zyal először telálkoztak, és a csaj ki akjar vele békülni, Garak meg azt hitte, hogy meg akarja ölni:D
Na az nagyon lol volt. -
#415 Garak-show, ja. Főleg az elején élt nagyon. :) -
#414 -
#413 Nah vége lett, szegény Dax meg hiába áhítozott a klingon operagyűjteményre :D -
#412 Garak-show?
Apuci? -
Augustus Gigo #411 ez melyik rész volt? címről nem jut eszembe -
#410 Pedig nagyon jó. :)) -
#409 Hehh ezt a részt még sose láttam az elejétől fogva.
És most sem...:S -
#408 Viasat 3
In Purgatory's Shadow -
#407 Amúgy ezen anno is jót röhögtem:
USS Budapest
Norway-class
-
#406 HOL???? -
#405 ??? -
#404 Remélem mindenki nézi a Garak-showt! :))