376
milyen alaplapot thunderbird-hoz?
-
Anee #159 végülis ja
de akkor meg vegyen ASUS A7A266-E-t DDR333 támogatással+sd -
#158 De ha már TB-öt vesz, akkor ez legalább 2 évre alaplap lesz az új procijaihoz is. -
Anee #157 szerintem 1000res TBhez nem kell KR7A
Egy ECS 735ös SiS lap is McTeszi ráadásul egy tizessel ócsób is:-) -
#156 Persze DDR -
#155 Na akkor ide már le is írom, hogy az Abit KG7-es lapja jelenleg jó vétel, de nemsokára kapható lesz a KR7 is, ami a jelenlegi leggyorsabb lap lesz. Mindkettőnek létezik RAID-es változata is HPT vezérlővel. -
Kft. #154 milyen alaplapot ajánlotok TB 1000-hez ??
lehetőleg támogassa a DDR RAM-ot -
#152 Hol és mennyiért lehet beszerezni Abit KR7A-Raid alaplapot? Tudja valaki? Bejött már az országba?
Ha nem, mikorra várható? És Coolink termékeket? Köszönöm. -
#151 Na most nem tudom, hogy áll a topic, de a cí,éhez hozzászólva:
Jelenleg a KT266A chipset-tel rendelkezó lapokat éri meg megvenni (esetleg várni a SiS745-re)
Ezek közül pl: Soltek SL75DRV2 , bocs de a többi tipuszámát nem tudom fejből..(van Gigabyte, Epox, MSI) -
vrob98 #149 van 200-as FSB-s 1,2TB -
Anee #148 még az 1.4es is megy csak 200as fsb-vel nem 266ossal mivel a kt133 azt nem támogatja....szopi -
Road-Runner #146 "Lesarkazásvédö" ?! Ez nekem nagyon tetszik. Amin csodálkozok, hogy arra még senki nem gondolt miért van ez éppen rézböl? Ha tényleg arra volna, hogy a proci sarkát védje akkor lehetne ezt olcsobb anyagból is csinálni. Ha meg valaki annyira béna, hogy tényleg le tud törni egy procisarkot, az ne nyuljon ilyen dolgokhoz.
A copper-spacer azért van rézböl mert a réz az egyik legjobb hövezetö és így nem csak a processzor-Die-röl lesz a hö elvezetve hanem az egész procirol. Feltéve ha ez a rézlap pontosan olyan vastag mint amilyen magasra kiemelkedik a Die a proci felületétöl. Ha a rézlap vastagabb (lásd Fredet #131) akkor a hütötest nem éri el a Die-t és persze nem tud normálisan hüteni. Ilyenkor még egy nagy adag paszta sem segít. Egyébként, ha van egy normális hütö a procin, akkor nem kell ilyenekkel foglalkozni mint copper-spacer. -
Anee #144 Hehe egy kérdés
Veszel a Duron 800 alá egy DDRes alaplapot 40ezerért s 256MB ramot 10 rugóért
Vagy veszel egy 1.4es vagy nagyobb procit 30-50ért ahogy amelyik kell
Duron800+DDR sokkal értelmetlenebb mint egy 1400+SDR s a ddr sdr közötti rész nincs 10%
Csak akkor vegyél DDRes lapot ha! KT133mas lapod van.Ha nem akkor ne -
#143 És tényleg!
Akkor az 1.4-es 10.5 * 133 ???
:-))) -
vrob98 #141 Fsb vagy memoria 133?
Ha az fsb 133, akkor kicsit durva lenne az 1/1 a szerencsetlen 66-os agpnek. :) -
#140 2-3 = 2/3 -
#139 Ismét kérdés:
A geforce2 mx-et meglehet küldeni 1/1-es agpvel (vagy le kell rántani 2-3-ra) 133 Mhz-en??? -
#137 Még egy buta kérdés:
Az 1.200 GHz-es AMD 266MHz-es (azaz kifele 133MHz-es) procinak hogy jön ki a szorzója??? -
#136 Anee's back :)))) -
Anee #135 jó a sima -
#134 Érdemes ezüstadalékos szilikonpasztát nyomatni a proci és a ventillátor közé, vagy jó a sima is? (COOLINK COOL111+-t, TB1.4-est tervezek vételezni.) -
#133 az alaplapot fejleszteni ugyse tudod :) szerintem szabad -
#132 Szabad AMD760 chipsetes alaplapot (Pl. KG7-re gondoltam, mert most akarom cserélni a celerongyomat) venni most hogy leállnak a gyártással??? -
Fred #131 Nekem a lesarkazasvedo nagyon nem jott be. A kepen lathato rez, egyik oldalan folias valtozatot vettem 100 Ft korul a miklandban. A foliat le kell nyuzni egyebkent konnyen megsutheted a procidat. Nekem ha rajta volt a lesarkazasvedo akkor tobb fokkal melegebb volt a proci mint egyebkent. Termeszetesen kiprobaltam szilikon nelkul es szilikonozva is (mindket felen stb.) Nem segit. Levettem. Igy jobb. -
#130 Ennyi az egész? És ezért még pénzt is kérnek? -
#129 ara hogy ha bena lennel, és kalapaccsal akarod a ferden rarakott procihutöt helyre igazitani, akor igy nem utod le a proci szelet. -
#128 Köszi a segítséget. És ez miért jó??? -
vrob98 #127 Lesarkazasvedo -
#126 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:
KELLÉK RÉZ PROCESSZORVÉDŐ AMD PROCESSZOROKHOZ
EZ MICSODA??? -
Mathias #125 www.neuro2000.hu 1.4-es XP 40400+Áfa -
Mathias #124 Egy kérdés: Az EPOX-nál mi az a három fázisú CPU feszültség? Azt tudom mi a 3 fázis, de ez hogy működik a procinál? -
Propeller #123 Imho ! jelenleg egyetlen alaplap letezik, amit erdemes megvenni, csak azt nemtom hogy hol : ECS K7S5A. Esetleg Shuttle AK12A. Vagy SIS735 Reference .... Negyedik lehetoseg a legjobb, amit ANEE mond : varni kell.
Xart se ernek a tesztek de azert
http://www.legionhardware.com/Article/SiS_735_vs_VIA_KT266/SiS_735_vs_VIA_KT266_4.php
http://www.legionhardware.com/Reviews/ECS/ECS_K7S5A_4.php
-
Anee #122 http://www.satrax.hu/multimediatower/towerarlista.xls -
Anee #119 Hát nemtom nemhiszem hogy belehalsz abba hogy nem egy helyen vannak a cuccok
Az MSIkhez is van Windowsos tuning progi de én csak biost tuningot használom
Chip/készlet/
735 vagy DDR333as Sis vagy Via KT266A más olyan magasságba nem
Az alaplap az Lehet az AZZA 735öse mely pesten kapható de a kt266os msi lapot szerintem várd meg 2hét s kapható lesz
1600+ vagy 1600Mhz???????????szerintem 1600+ amit már lehet kapni 41800+áfáért!az 1800+ 63+áfa
szóval még várj egy picit
a 256mb ram az tökmind1 milyen
-
#118 A 3DMark nem éppen arról híres, hogy a proci teljesítményét mérné. Szerezz be inkább egy rendes proci benchmarkot és ne csodálkozz, ha egy MX 400 200 ponttal veri az MX-edet... -
diegho #117 szerintem ne Abitot vegyél. Haveromnak összeraktak egy TB1000 + 256DDR + AbitMX400 + KG7
konfigot, és alig gyorsabb a duron650@866 + 256SD + nonameMX + KT7-E konfigomnál. Ez + 200 pont 3dmark2001-ben.
A SoftmenüIII nagyon jó, nekem bejön, de pl. Gigabyte rögtön windowsos tuningprogit ad, ami szintén nagyon fasza.
Az Epox is jó lehet.
Szerintem várjál 2-3 hetet, amíg elterjednek a SiS lapok, és megjelenik a KT266A.
Ha meg sürgős, és nem tudsz várni, akkor vegyél epoxot, annak az ára nem fog sokat lefelé menni.
-
Anee #115 ja mégvalami:
Minden epox lapnak van RAIDes és anélküli változata -
Anee #114 egy hülye kérdés
2GB ramot akarsz használni????mert arra kell a 4 slot DIMM
az 512MBos PC2100as 24+áfa azaz kicsit több a duplájánál.Ecces ram szerintem felesleges csak a MPnek kell
AC97 ne legyen mérvadó belépsz biosba kikapcsolod s csak ottvan
Mit tartalmaz a VIA 4-1re a válasz:
-VIA VxD driver
Atapi vendor suppert driver
via inf driver
irq routing miniport driver
a SoftMenu III meg hurkafasza úgy reklámozzák mint egy istent s SEMMIvel se tud többet mint más alaplap csak a tuning dolgok egy helyre vannak szedve...
ugyanaz megvan az MSIn az Epoxon és a GigaByteon is
az az 1 db pci meg nemhiszem hogy döntene minőségben -
TheZsenyka #112 Link az Abit KR7-hez:
http://www.hexus.net/scoopage.php?review=221
sajna nem tudom hogyan lehet "kattinthatóvá" tenni a megadott linkeket -
supervisor #110 Gyerekek!
Ha tudtok valami linket az ABIT KR7(KT266A)-ról légyszves szóljatok.
Thanks. -
Anee #109 Janóka
akkor szedj le új biost az alaplaphoz
B@ldrick:szerintem várd meg a KR7est
a VIA driver nem egy veszlyes,,oan mint egy VGA driver