376
milyen alaplapot thunderbird-hoz?
-
dr #229 sziasztok!beruhaztam egy epox 8kt3l lapba es egy 200-as 1ghes Tb-be. sajna nem tudtam szerezni 266-osat pedig azt akartam.szoval az alaplapon ugye csak egy jumper van,ami az orajelet valtoztatja?mindegy szoval az van raiirva h 133 or 100. na, ha rarakom a szazasra,akkor a lap 1,3-as 266-os Tb-nek ismeri fel a procit.ha meg a 133-asra dugom a jumpert, akkor meg 1gh-es 200-asnak.arra gondoltam,h el lehet szitazva a felirat a nyak-on.szerintetek lesz baja, ha atdugom,h 1,3-asnak lassa?mert ugye ez csak 200-as,de akkor 266ot ir ki! -
Anee #227 A kérdésed:
-Hol lehet ilyet szerezni sehó sem láttam
A válasz:
www.e-connect.hu
És mennyit kell leszurkolnod érte??
37300+áfa
Amúgy már ebben a boltban lehet kapni duál asus alaplapot is!!csak 90 bruttó:-) -
Anee #226 Annak a lapnak van egy Fasza változata is A7A266-E néven...na ha teheted csak az vegyed...PC2700 is szerepel a listán úgyhogy ha elterjed akkor arra is cserélhetsz...amúgy gyengébb a KT266Anál de a 760at veri...266os rammal....
wicck:olvass teszteket s azután állísd ezt....5oldalból 4ben gyorsabb az epox -
kingosy #218 AMD 761 vagy VIA KT266A? -
Anee #217 az kurvajó lap vedd meg nyugodtan -
RaZoR #215 Hi!
Az Epox 8KHA+ alaplapról tudna valaki infot irni (szorzók, frekvenciák stb).
Mert ha most veszek egy ilyet mondjuk egy XP 1700-al, akkor meddig nem kell lecserélnem újra, azaz fogja-e vinni 2000+ utáni procikat?
Egy évet kibír? -
Anee #213 szerintem a KR7A nem ér meg +10 rugót az epoxhoz képest -
supervisor #212 Pont ezt szeretném hangsúlyozni hogy ez a lap nem stabil!!Mindegy lesz végr egy KR7A.Ezt nem fogom megbánni.És lehet végre a RAMnak is plusz feszültséget adni,erre nagy szükség van ezeknél a lassú nehezen húzható DDR ramoknál.CAS LAT=2,5. -
Anee #211 jó csak nem mindenki akarja húzni... -
#210 vegye shuttlet :) de most komolyan rosszat idaig nem hallottam rola jot meg sokat, a socket7 es lapom is shuttle izomstabil mar vagy 3-4 eve megvan, soha semmi problemaja nem volt, az uj kt266a s lapokrol is ugyanezt irjak gyors olcso es stabil. -
supervisor #208 A Gigabyte GA-7VTXE KT266A alaplapja mglepően olcsón 27+fa körül már kapható!
A dobozán a felíratok:
-full overclockable
-jumperless
-easy tuneIII
-dual bios
Az a nagy helyzet hogy a szorzolock nélküli 1200es TB egy fikrcnyit sem tudom húzni mert NEM LEHET A SZORZÓT ÁLLÍTANI!!!!.
LEhagyták a DIP kapcsolósort az alaplapról bár a beállítás rá van szitázva, a bios meg sem említi.
Ráadásul rejtélyes fagyásokat tapasztaltam ha bekapcsolom a performance kapcsolót a biosban.
Ja elöző alaplapom egy ABIT kT7a-RAID volt,sokkal gyorsabbnak tűnt lehetett a ram feszültségét külön állítani.Visszasírom de sajnos V1.2-es verzióju és nem kezeli az XPt.
szóval:GIGABYTEOT NEEEEE!!! -
Anee #205 hát sd-s vagy ddr-es? -
Anee #203 a gigabyteok stabilak emellet vagy asus vagy msi vagy soltek vagy epox...amelyik szimpi -
#201 igyvan abitot ne :) hiaba irjak hogy igy tuning ugy tunin, szinte mind tudja ugyanezeket a funkciokat... csak nem annyira ganyok, anno 1 pozitivumot lattam az abitban, hogy az idiota cnr slot helyett isa volt rajta, mostmar az sincs szoval inkabb ne. -
StarFist #199 Ha az Athlon XP-re gondolsz, akkor a Soltek mobót nyugodtan megveheted, bele fog menni. Nagy valószínűséggel viszi majd a .13 mikronos XP-t és a Bartont (.13 mikron+SOI) is. -
Propeller #195 Azóta kis tuninggal már 44 fok.. francba. ;( igaz radiátor mellett van...
StarFist : hehe az abit integrált raidek tényleg legendásak.
-
StarFist #194 Lehetőség szerint integrált Raid vezérlő nélküli alaplapot válassz (pl. Epox 8KHA+, Soltek SL75Drv2 stb). Nekem egy Asus A7V266-E mobóval vannak tapasztalataim (integrált Raid, CMI hangkártya, ethernet vezérlő, bár ez utóbbi csak ACR kártyával elérhető). A mobó nagyon jólenne, de... a dolog úgy indul, hogy az AGP és a 2. PCI slot, valamint az 1. és 5. PCI slot közös IRQ-t használ. Viszont az Integrált Promise Raid vezérlő is az 1. és 5. PCI slot által használt IRQ-ra települ (és ettől semmilyen módom nem lehet eltántorítani, ami gáz, mert a Raid vezérlők nem csípik az IRQ megosztást). A dolgot tetézi, hogy az alaplapi USB vezérlő (ami jobb helyeken fixen a 10. IRQ-ra települ) minden áron a Promise vezérlővel kíván IRQ megosztást csinálni. Szóval kész horror IRQ terén az alaplap. Egyetlen megoldás, ha nem használod az 1/5 PCI slotot (mondjuk az 1. slot általában úgyis használhatatlan, mivel rálóg a VGA kártya hűtőventije/hűtőbordája), a 2. PCI slotba pedig olyan kareszt teszel ami nem használ IRQ-t (pl. Voodoo 1-2). Tehát érdemben marad a 3. és 4. PCI slot. Ethernet kártyához vehetsz ACR kártyát (csak éppen baszott drága 6-10000 gyártótól, kiszereléstől függően), de igazából működőképes hálókártyát már olcsóbban is lehet venni.
Szóval, ha esetleg kell a Raid, akkor sokkal jobban jársz, ha egy külön PCI-os kártyán veszed meg.
Tehát mégegyszer vagy Soltek vagy Epox, mindkettő egyformán jó. Ha mindenképpen az Asus mellett döntesz, végül is nem rossz ez sem,(tuningra pl. nagyon jó, nálam az XP1600+ fesz emelés és szorzó feloldás nélkül ment 1800+-ként, 10,5x146 MHz-en), én is úrrá lettem a problémái felett, de elég macerás lap.
Az Abit mobókat a magam részéről kerülöm, nekem rossz tapasztalataim vannak ezekkel (végül is mindenki arra tüsszög, amivel már pórul járt). -
Anee #192 nem
A7V266-E ha asus de egy epox 8kha+ -
Propeller #187 Tudom ?? :)
Rockety : nem az MSIvel van bajom hanem az abittal... -
Anee #186 Honlap?
hol van? -
#185 nevröl :)
az tuti kezeli de en abit ot nem vennek, eleget szivtam mar vele -
Protozerg #184 KG7-et ismered? -
#183 az abit kt7a az az kt133a csip re epülö alaplapjuk, és az hivatalosan csak az 1.3 as verziotol tamogatja. a többi ceg kt133a ja viszi jol -
Protozerg #182 Mi az, hogy kivéve az abit(kt7a sem)? -
#181 tk133a és felfele barmelyik kiveve az abit 133a jat... -
Protozerg #180 HELP!
Mely ABIT alaplapok tudják kezelni az Athlon XP procikat?
Sűrgős!!! -
Propeller #178 Névszerint "szofver abc" > compmex kft. asszem ahol a coolert vettem, de ez nem pesten van ;) -
Anee #177 névszerint melyik bolt? -
Propeller #176 F-L : nálad ? :) mondjuk a ram kicsit karcsú még nettóért is, de te tudod.
Anee : br. kisker pont egy ötös. :( de ezüstpaszta jár hozzá :) rutin200 meg nemtommi. -
Anee #175 titan hűtő mennyi volt?
illetve csak a rutin200-nél szerezhető be? -
Propeller #172 Rockety : ;)) még jó hogy nem veled van tele a net.
Naszal, értelmesebbje, akit érdekel, megvettem. Epox 8KHA+ . Benne egy xp1600+, titan ms1ab coolerel, etc. Nem olcsó még nagyker áron se, de maximálisan megérte. Atomstabil rendszer, alig van még húzva, de így is brutál... a proci 39 fokos. Aki már látott epox alaplapot a vörös kijelzőjével, az tudja, hogy muszáj a fémlemez helyett egy üveglapot felrakni a gép oldalára :))
-
Propeller #170 valahol volt itt egy topic ahol írta valaki az ecs-t 21ér, de a picsába se találom hol volt :-) -
Propeller #169 nehogymá elsüllyedjen... na vagy ecs lesz vagy kt266a epox... 12vel több az epox,nemtom megéri-e, hétvégére kiderül.
-
Anee #168 simán viszi maxx biosfrissités -
Propeller #167 Tudja vki hogy egy ECS K75SA (735ös) elvisz gond nélkül egy XP1600+ t ? -
Anee #166 az hogy támogat 133as FSB-t. a nem asok nem támogatnak s az kell a morgan/palomino magnak -
Anee #164 Csak annyi a kikötés hogy az alaplapi csipszet nevében virítson az A betű/azaz nem főleg Abitéknál:-))))))))))/
amúgy teljesen jól megy igen egy KT133As alaplappal -
Anee #162 a faszt
Ali Magik amúgy is rula főleg hogy mindkét ramot kezeli
TB1000hez még elég a mostani sd majd ha megy bele nagyobb rak bele pc2700at ami már lesz elérhető áron akkorra......
a lap meg ezen hónapba kijön -
#161 Vagy vegye meg azt a lapot, amit majd 2 év múlva jelentetnek meg, mert az tuti jó lesz akkor :-PPP -
Anee #160 ami hamarosan megjelenik:-)