milyen alaplapot AMD-hez ?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Naszal, értelmesebbje, akit érdekel, megvettem. Epox 8KHA+ . Benne egy xp1600+, titan ms1ab coolerel, etc. Nem olcsó még nagyker áron se, de maximálisan megérte. Atomstabil rendszer, alig van még húzva, de így is brutál... a proci 39 fokos. Aki már látott epox alaplapot a vörös kijelzőjével, az tudja, hogy muszáj a fémlemez helyett egy üveglapot felrakni a gép oldalára :))
amúgy teljesen jól megy igen egy KT133As alaplappal
Ali Magik amúgy is rula főleg hogy mindkét ramot kezeli
TB1000hez még elég a mostani sd majd ha megy bele nagyobb rak bele pc2700at ami már lesz elérhető áron akkorra......
a lap meg ezen hónapba kijön
de akkor meg vegyen ASUS A7A266-E-t DDR333 támogatással+sd
Egy ECS 735ös SiS lap is McTeszi ráadásul egy tizessel ócsób is:-)
lehetőleg támogassa a DDR RAM-ot
Ha nem, mikorra várható? És Coolink termékeket? Köszönöm.

▌Lost ■ Dexter ■ 24 ■ Spartacus ■ NFL▐
Jelenleg a KT266A chipset-tel rendelkezó lapokat éri meg megvenni (esetleg várni a SiS745-re)
Ezek közül pl: Soltek SL75DRV2 , bocs de a többi tipuszámát nem tudom fejből..(van Gigabyte, Epox, MSI)
\"Forgive him Fater, he is a robot from the future\"
A copper-spacer azért van rézböl mert a réz az egyik legjobb hövezetö és így nem csak a processzor-Die-röl lesz a hö elvezetve hanem az egész procirol. Feltéve ha ez a rézlap pontosan olyan vastag mint amilyen magasra kiemelkedik a Die a proci felületétöl. Ha a rézlap vastagabb (lásd Fredet #131) akkor a hütötest nem éri el a Die-t és persze nem tud normálisan hüteni. Ilyenkor még egy nagy adag paszta sem segít. Egyébként, ha van egy normális hütö a procin, akkor nem kell ilyenekkel foglalkozni mint copper-spacer.
Veszel a Duron 800 alá egy DDRes alaplapot 40ezerért s 256MB ramot 10 rugóért
Vagy veszel egy 1.4es vagy nagyobb procit 30-50ért ahogy amelyik kell
Duron800+DDR sokkal értelmetlenebb mint egy 1400+SDR s a ddr sdr közötti rész nincs 10%
Csak akkor vegyél DDRes lapot ha! KT133mas lapod van.Ha nem akkor ne
Akkor az 1.4-es 10.5 * 133 ???
:-)))
Ne feledd! Noé bárkáját amatõrök építették, míg a Titanicot profik! psn: Kozsi_DE
Ha az fsb 133, akkor kicsit durva lenne az 1/1 a szerencsetlen 66-os agpnek. :)

Ne feledd! Noé bárkáját amatõrök építették, míg a Titanicot profik! psn: Kozsi_DE
A geforce2 mx-et meglehet küldeni 1/1-es agpvel (vagy le kell rántani 2-3-ra) 133 Mhz-en???
Az 1.200 GHz-es AMD 266MHz-es (azaz kifele 133MHz-es) procinak hogy jön ki a szorzója???
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
És ezért még pénzt is kérnek?Ne feledd! Noé bárkáját amatõrök építették, míg a Titanicot profik! psn: Kozsi_DE
Photo Collage Maker http://www.collagemaker.me
Lenne egy kérdésem:
KELLÉK RÉZ PROCESSZORVÉDÕ AMD PROCESSZOROKHOZ
EZ MICSODA???
Xart se ernek a tesztek de azert
http://www.legionhardware.com/Article/SiS_735_vs_VIA_KT266/SiS_735_vs_VIA_KT266_4.php
http://www.legionhardware.com/Reviews/ECS/ECS_K7S5A_4.php
Az MSIkhez is van Windowsos tuning progi de én csak biost tuningot használom
Chip/készlet/
735 vagy DDR333as Sis vagy Via KT266A más olyan magasságba nem
Az alaplap az Lehet az AZZA 735öse mely pesten kapható de a kt266os msi lapot szerintem várd meg 2hét s kapható lesz
1600+ vagy 1600Mhz???????????szerintem 1600+ amit már lehet kapni 41800+áfáért!az 1800+ 63+áfa
szóval még várj egy picit
a 256mb ram az tökmind1 milyen
konfigot, és alig gyorsabb a duron650@866 + 256SD + nonameMX + KT7-E konfigomnál. Ez + 200 pont 3dmark2001-ben.
A SoftmenüIII nagyon jó, nekem bejön, de pl. Gigabyte rögtön windowsos tuningprogit ad, ami szintén nagyon fasza.
Az Epox is jó lehet.
Szerintem várjál 2-3 hetet, amíg elterjednek a SiS lapok, és megjelenik a KT266A.
Ha meg sürgős, és nem tudsz várni, akkor vegyél epoxot, annak az ára nem fog sokat lefelé menni.
Minden epox lapnak van RAIDes és anélküli változata
2GB ramot akarsz használni????mert arra kell a 4 slot DIMM
az 512MBos PC2100as 24+áfa azaz kicsit több a duplájánál.Ecces ram szerintem felesleges csak a MPnek kell
AC97 ne legyen mérvadó belépsz biosba kikapcsolod s csak ottvan
Mit tartalmaz a VIA 4-1re a válasz:
-VIA VxD driver
Atapi vendor suppert driver
via inf driver
irq routing miniport driver
a SoftMenu III meg hurkafasza úgy reklámozzák mint egy istent s SEMMIvel se tud többet mint más alaplap csak a tuning dolgok egy helyre vannak szedve...
ugyanaz megvan az MSIn az Epoxon és a GigaByteon is
az az 1 db pci meg nemhiszem hogy döntene minőségben
http://www.hexus.net/scoopage.php?review=221
sajna nem tudom hogyan lehet "kattinthatóvá" tenni a megadott linkeket

Ha tudtok valami linket az ABIT KR7(KT266A)-ról légyszves szóljatok.
Thanks.
akkor szedj le új biost az alaplaphoz
B@ldrick:szerintem várd meg a KR7est
a VIA driver nem egy veszlyes,,oan mint egy VGA driver