376
milyen alaplapot thunderbird-hoz?
  • l3alF1aKe
    kg7 ből csak abit van?.-)
    Mert nem sok választási lehetőséget hagysz magadnak..nem csak abit létezik ám..na mindegy.-)
  • Laalee
    nemkell tulhajtani.
  • Anee
    szar driver
  • Breki33
    a KT-s lapokba milyen SDram-ok jok?
    ugy ertem 100-as is jo vagy az visszafogja?

Lehet hogy lamer kerdes :-)
  • Bradock
    A "Milyen alaplapot AMD-hez?" topic törölve. Elég ebből egy is.

A törölt topic tartalma:

ma 10:43 | Válasz erre | #3

ugyanezen az oldalon van egy pont ugyanilyen nevü topic javaslom ott folytasuk, lehet ott mar valszt is kapsz a kerdesedre...
    Törlés Szerkesztés

FreeG ma 10:07 | Válasz erre | #2

Javaslom:Abit KT7A,vagy a kicsivel olcsóbb Abit KT7E.Viszonylag olcsó,jól tuningolható,jó a nyomtatott kézikönyv.Nekem is ilyen KT7A lapom van,és semmi gubanc nincs vele.A fórumokon is jókat írnak róla.Ár,és teljesítményt nézve szerintem ez a legjobb.Kicsit drágább az EPOX 8KTA3.Ebben van AC97-es hang (amit sokan szídnak a minősége miatt),és AGP feszültség állítás,ami a gamereknek jól jön.
    Törlés Szerkesztés

© Csabino ma 08:25 | Válasz erre | #1

Sziasztok, kéne egy kis segítség!
    kb. 1GHz-ig SDRAM-os alaplap után érdeklődök AMD-hez, 100-133MHz FSB-vel. Melyiket érdemes venni?
    Minden lehetőség érdekel!
    Törlés Szerkesztés
  • Csabino
    Még nem vettem, csak 2-3-ra szűkűlt a keret.
    Mi a véleményetek a ASUS A7V-E-ról?
  • Laalee
    nos az abithoz annyit hogy az a 3. abit lapom az elsö 2 elfüstölt magatol azt gondoltam ha ez is kipurcan mar nam abitot fogok visszakerni de ez mar jol megy es stabil is. szoval az abit is eleg nagy selejtet enged ki.
  • Breki33
    es milyet vettel?
  • Csabino
    Laalee-nek üzenem,hogy kössz a tippet, a topic-ot és az alaplapot is megleletem (legalábbis úgy néz ki.) Köszike
  • l3alF1aKe
    Gigabyte rulz-)
  • diegho
    Már elég sok hibás Epoxról hallottam(nem neten). Volt olyan ismerősöm, akinek 3 Epoxja volt és mindegyikkel volt valami baj. Én Abitnál még nem tapasztaltam hibát, csak egy ici picit melegszik.
    133FSB(650@866)-nál CoolermasterEPI11(az amelyik benne volt a guruban is, de nekem előbb megvolt) 1-2 óra game után 48 fokra is felmegy, de defaulton a 40-et sem éri el.(Ez lehet a Cooler hubája)
  • Zoi
    Szerintem uj gep vasarlasanal, mar inkabb DDR-es lapot erdemes venni, persze, ha ezt a penztarcank engedi.
    Jelenleg Abit KG7-ese eleg jonak tunik, de a tuti a rovidesen erkezo KR7 lesz (Via KT266A).
  • Borg
    Van olyan alaplap ami birja a 370°Cot???:))
  • Anee
    Bár én is Abitot akartam csak nem volt s alaplap azonnal kelett
    nemtom majd lehet útólag kicseréltetem
  • KBB
    Epox-nak is van új biosa, pont most van egy új pl.

Diagho: annyival nem drágább mint az Abit. Sok a gyári hibás? Ez megint olyan pletya, mint a többi. Na, pl a Guru amikor tesztelte az MSI limited editont, akkor az is hibás volt. Ehh, erről ennyit.
    Nekem nem volt hibás...

by kbb
  • diegho
    Gigab.-ot láttam, semmi baj nem volt vele, tuningra is hajlandó volt Duron750 115FSB-vel ment, pedig KT133 chippes és volt emelés nélkül, persze Win98 alatt EasyTune-val. Az is igazság, hogy két azonos alaplap között is lehet különbség, pl az enyém min.133 FSB-t kér a 100 után, mert az intervallumon belül semmilyen FSB-n nem hajlandó elindúlni.(Ez persze semmit nem zavar).
    Ja és egy előny az Abit mellet, mindig van hozzá új Bios!
  • diegho
    Nekem az Abittal sincs semmi baj, 1 tized fesz-emeléssel 133FSB-n stabil a duron, picit jobban melegszik, mint kellene, de mit vártok el 28000 bruttóért.(KT7-E) Az Epox meg elég drága és nagyon sok belőle a hibás. Az MSI-t nem ismerem, de biztos jó lehet.
  • KBB
    :D:D:D Stílusos

Anee: Teljesen igazad van, addig én se hittem el, amig a saját szememmel nem láttam. MSI-t nem tapasztaltam, de Soltek, Abitnáj jobbnak talátam. A Guru pedig jobbnak írta az MSI-nél, a limided ed--nál.

Dalai Láma: ATX csiri biri :D
    Földelés? Alaplap jumperei? Bios? HA ezek jók, akkor kezd aggódni :D

by kbb
  • Anee
    még nem láttam élőben annyi
    ha látom valóságban csak akkor hiszek bárkinek bármiben
  • KBB
    ? Nem?
    Hát nem tudom, nekem a az EP-8KTA3Pro-val nincs semmi bajom. Stabil, kevésbé melegszik benne a proc, mint más alapban (3 fázisú). Húzva is stabil marad. Mi kell több ennél?

by kbb
  • Anee
    az Epoxba nem merek még megbízni
  • Anee
    a gigabyte az epoxxal van 1 árba...s stabilabb:)
  • KBB
    Én nem mondtam, hogy nem jók....

by kbb
  • Anee
    hát az abit asus gigabyte még mindig a legjobbak között vannak
  • KBB
    Soltek tényleg gyors, de én maradok az Epox-nál. Stabilabb és jobban lehet húzni vele a procit...

by kbb
  • Anee
    az hogy nagy proci ne menjen bele ez is hülyeség...de ha igaz lenne egy biosfrissités s csocsi meg van oldva
    E-t ne.....
  • harcu
    Jó nagy baromságot írsz. A Duron és a Thunderbird az mind AMD gyártmányú proci.
  • TIBI
    Melyik alaplapot vegyem abit kt7 e vagy a vagy raid?ezekről valami olyasmit is olvastam hogy csak Duron és Amd megy bele Thunderbird nem.És csak 1,2 gh-ig bírja a procit tobább nem??
  • l3alF1aKe
    f-l ...te ne akard i vel írni mert az már végképp nem reklám.-)
  • l3alF1aKe
    Egye penész-)
    .
    bár naumoron-nál találgatásnak is minősülhet-)
  • l3alF1aKe
    .
    -)
  • Laalee
    y al nemkapsz te semmit :)
  • l3alF1aKe
    No én nem aarok leszólni semmilyen gyártó termékét, egyszerűen csak megjártam már egy két abittal, [szerencsére nem az enyém-)] ezért az elfogultság. És hogy (ne-)) reklámozzak itt lapot, az enyém hetente összesen 10 órát van kikapcsolva, de nagyon keveset fagy (1-2 havonta egyszer) nem abit nem asus nem soltek-)
    Akkor mi az?..-)
    A nyertes kap egy pontot.
    -)
  • Anee
    hát figy volt olyan hogy egész nap ment a Traffic Giant...nem nagy szám de akkor is egész nap
  • Anee
    3dmark2001et futtatom....
    De ha fagy akkor a radeon már 100fok fölött van
  • Anee
    hát nállam az MSI lapot 15óráig izzasztottam de nem fagyott......hoszabb teszt még nem volt
  • Anee
    az ddrlesz...
    Sebességtesztekbe hol jönne ki mindenhol le van tiltva a hang....
    Amúgymeg csak néha beakad egy pillanatra ennyi nem több..az is az ISA slot miatt
  • Laalee
    uhum rd ram kongrat az alaplapodhoz... :)
  • yanoo
    Nekem Asus a7a266-os alaplapom van athlon850 procival. Nekem bejon miden teren, es 3 rdramfoglalaton kivul van rajta sdram foglalat is, udma 100 es agp 4x. A tapasztalataim jok vele.
  • Laalee
    megis mi lenne lassu? ha te bebizonyitod hogy egy pci os sb16 kevesbe lassitja a gepet mint egy isa s gravis pnp pro akkor odaadom az egesz gepemet ugyahogy van. egyebkent eleg sok teszt volt hogy szamit e valmit a hangkartyaknal hogy pci vagy isa es tök egyenlöre jött ki az egesz.