376
milyen alaplapot thunderbird-hoz?
-
#108 kg7 ből csak abit van?.-)
Mert nem sok választási lehetőséget hagysz magadnak..nem csak abit létezik ám..na mindegy.-) -
#105 nemkell tulhajtani. -
Anee #103 szar driver -
#92 a KT-s lapokba milyen SDram-ok jok?
ugy ertem 100-as is jo vagy az visszafogja?
Lehet hogy lamer kerdes :-) -
#91 A "Milyen alaplapot AMD-hez?" topic törölve. Elég ebből egy is.
A törölt topic tartalma:
ma 10:43 | Válasz erre | #3
ugyanezen az oldalon van egy pont ugyanilyen nevü topic javaslom ott folytasuk, lehet ott mar valszt is kapsz a kerdesedre...
Törlés Szerkesztés
FreeG ma 10:07 | Válasz erre | #2
Javaslom:Abit KT7A,vagy a kicsivel olcsóbb Abit KT7E.Viszonylag olcsó,jól tuningolható,jó a nyomtatott kézikönyv.Nekem is ilyen KT7A lapom van,és semmi gubanc nincs vele.A fórumokon is jókat írnak róla.Ár,és teljesítményt nézve szerintem ez a legjobb.Kicsit drágább az EPOX 8KTA3.Ebben van AC97-es hang (amit sokan szídnak a minősége miatt),és AGP feszültség állítás,ami a gamereknek jól jön.
Törlés Szerkesztés
© Csabino ma 08:25 | Válasz erre | #1
Sziasztok, kéne egy kis segítség!
kb. 1GHz-ig SDRAM-os alaplap után érdeklődök AMD-hez, 100-133MHz FSB-vel. Melyiket érdemes venni?
Minden lehetőség érdekel!
Törlés Szerkesztés
-
Csabino #90 Még nem vettem, csak 2-3-ra szűkűlt a keret.
Mi a véleményetek a ASUS A7V-E-ról? -
#89 nos az abithoz annyit hogy az a 3. abit lapom az elsö 2 elfüstölt magatol azt gondoltam ha ez is kipurcan mar nam abitot fogok visszakerni de ez mar jol megy es stabil is. szoval az abit is eleg nagy selejtet enged ki. -
#88 es milyet vettel? -
Csabino #87 Laalee-nek üzenem,hogy kössz a tippet, a topic-ot és az alaplapot is megleletem (legalábbis úgy néz ki.) Köszike -
#86 Gigabyte rulz-) -
diegho #85 Már elég sok hibás Epoxról hallottam(nem neten). Volt olyan ismerősöm, akinek 3 Epoxja volt és mindegyikkel volt valami baj. Én Abitnál még nem tapasztaltam hibát, csak egy ici picit melegszik.
133FSB(650@866)-nál CoolermasterEPI11(az amelyik benne volt a guruban is, de nekem előbb megvolt) 1-2 óra game után 48 fokra is felmegy, de defaulton a 40-et sem éri el.(Ez lehet a Cooler hubája) -
#84 Szerintem uj gep vasarlasanal, mar inkabb DDR-es lapot erdemes venni, persze, ha ezt a penztarcank engedi.
Jelenleg Abit KG7-ese eleg jonak tunik, de a tuti a rovidesen erkezo KR7 lesz (Via KT266A). -
Borg #83 Van olyan alaplap ami birja a 370°Cot???:)) -
Anee #81 Bár én is Abitot akartam csak nem volt s alaplap azonnal kelett
nemtom majd lehet útólag kicseréltetem
-
#78 Epox-nak is van új biosa, pont most van egy új pl.
Diagho: annyival nem drágább mint az Abit. Sok a gyári hibás? Ez megint olyan pletya, mint a többi. Na, pl a Guru amikor tesztelte az MSI limited editont, akkor az is hibás volt. Ehh, erről ennyit.
Nekem nem volt hibás...
by kbb -
diegho #77 Gigab.-ot láttam, semmi baj nem volt vele, tuningra is hajlandó volt Duron750 115FSB-vel ment, pedig KT133 chippes és volt emelés nélkül, persze Win98 alatt EasyTune-val. Az is igazság, hogy két azonos alaplap között is lehet különbség, pl az enyém min.133 FSB-t kér a 100 után, mert az intervallumon belül semmilyen FSB-n nem hajlandó elindúlni.(Ez persze semmit nem zavar).
Ja és egy előny az Abit mellet, mindig van hozzá új Bios! -
diegho #75 Nekem az Abittal sincs semmi baj, 1 tized fesz-emeléssel 133FSB-n stabil a duron, picit jobban melegszik, mint kellene, de mit vártok el 28000 bruttóért.(KT7-E) Az Epox meg elég drága és nagyon sok belőle a hibás. Az MSI-t nem ismerem, de biztos jó lehet. -
#74 :D:D:D Stílusos
Anee: Teljesen igazad van, addig én se hittem el, amig a saját szememmel nem láttam. MSI-t nem tapasztaltam, de Soltek, Abitnáj jobbnak talátam. A Guru pedig jobbnak írta az MSI-nél, a limided ed--nál.
Dalai Láma: ATX csiri biri :D
Földelés? Alaplap jumperei? Bios? HA ezek jók, akkor kezd aggódni :D
by kbb -
Anee #71 még nem láttam élőben annyi
ha látom valóságban csak akkor hiszek bárkinek bármiben -
#70 ? Nem?
Hát nem tudom, nekem a az EP-8KTA3Pro-val nincs semmi bajom. Stabil, kevésbé melegszik benne a proc, mint más alapban (3 fázisú). Húzva is stabil marad. Mi kell több ennél?
by kbb -
Anee #69 az Epoxba nem merek még megbízni
-
Anee #68 a gigabyte az epoxxal van 1 árba...s stabilabb:) -
#67 Én nem mondtam, hogy nem jók....
by kbb -
Anee #66 hát az abit asus gigabyte még mindig a legjobbak között vannak -
#65 Soltek tényleg gyors, de én maradok az Epox-nál. Stabilabb és jobban lehet húzni vele a procit...
by kbb -
Anee #63 az hogy nagy proci ne menjen bele ez is hülyeség...de ha igaz lenne egy biosfrissités s csocsi meg van oldva
E-t ne..... -
harcu #62 Jó nagy baromságot írsz. A Duron és a Thunderbird az mind AMD gyártmányú proci. -
#61 Melyik alaplapot vegyem abit kt7 e vagy a vagy raid?ezekről valami olyasmit is olvastam hogy csak Duron és Amd megy bele Thunderbird nem.És csak 1,2 gh-ig bírja a procit tobább nem?? -
#58 f-l ...te ne akard i vel írni mert az már végképp nem reklám.-) -
#57 Egye penész-)
.
bár naumoron-nál találgatásnak is minősülhet-) -
#56 .
-) -
#53 y al nemkapsz te semmit :) -
#50 No én nem aarok leszólni semmilyen gyártó termékét, egyszerűen csak megjártam már egy két abittal, [szerencsére nem az enyém-)] ezért az elfogultság. És hogy (ne-)) reklámozzak itt lapot, az enyém hetente összesen 10 órát van kikapcsolva, de nagyon keveset fagy (1-2 havonta egyszer) nem abit nem asus nem soltek-)
Akkor mi az?..-)
A nyertes kap egy pontot.
-) -
Anee #49 hát figy volt olyan hogy egész nap ment a Traffic Giant...nem nagy szám de akkor is egész nap -
Anee #48 3dmark2001et futtatom....
De ha fagy akkor a radeon már 100fok fölött van -
Anee #46 hát nállam az MSI lapot 15óráig izzasztottam de nem fagyott......hoszabb teszt még nem volt -
Anee #42 az ddrlesz...
Sebességtesztekbe hol jönne ki mindenhol le van tiltva a hang....
Amúgymeg csak néha beakad egy pillanatra ennyi nem több..az is az ISA slot miatt -
#41 uhum rd ram kongrat az alaplapodhoz... :) -
yanoo #40 Nekem Asus a7a266-os alaplapom van athlon850 procival. Nekem bejon miden teren, es 3 rdramfoglalaton kivul van rajta sdram foglalat is, udma 100 es agp 4x. A tapasztalataim jok vele. -
#39 megis mi lenne lassu? ha te bebizonyitod hogy egy pci os sb16 kevesbe lassitja a gepet mint egy isa s gravis pnp pro akkor odaadom az egesz gepemet ugyahogy van. egyebkent eleg sok teszt volt hogy szamit e valmit a hangkartyaknal hogy pci vagy isa es tök egyenlöre jött ki az egesz.