milyen alaplapot AMD-hez ?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS A7V E-t ne vegyél mi megszivtuk nem lehet feszültséget emelni benne,inkább maradj az ABIT KT7A nál vagy ha olcsóbbat akarsz akkor ABIT KT7E.Ezolcsobb a soltek és társainál de mégis ugyanazt tudja(vanISA slot,SOFTMENUIII,BOOTBLOCK BIOS,Bis frissitések akár hetente is stb..)
Neo..
Neo..
Az AMD SocketA processzorokhoz két MSI alaplap várható, amelyek a SiS chipkészleteire épülnek. Az MS-6517 alaplapon a SiS 735 chipset található, amely DDR SDRAM memóriát támogat és az elõzetes tesztek alapján sokat várhatunk tõle. A K733 Pro alaplap sokban hasonlít az MS-6517 alaplaphoz, csak ezen a PC133 SDRAM-ot támogató SiS 733 chipkészlet lesz.
Bocsi a GigaByte-ot kihagytam....dualbios.....
ASUS A7V E-t ne vegyél mi megszivtuk nem lehet feszültséget emelni benne,inkább maradj az ABIT KT7A nál vagy ha olcsóbbat akarsz akkor ABIT KT7E.Ezolcsobb a soltek és társainál de mégis ugyanazt tudja(vanISA slot,SOFTMENUIII,BOOTBLOCK BIOS,Bis frissitések akár hetente is stb..)
Neo..
Neo..
Epox,Iwill,Asus,Soltek,MSI,Aopen
Ezek jöhetnek szóba
és mind tud minden jót
Ezek jöhetnek szóba
és mind tud minden jót
toms hardware magyar oldalan irnak az uj SiS 735 chipsettrol. ottani velemny szerint lenyomja az amd 760s alaplapokat. errol tud valaki bovebb infot, valamelyik gyarto keszit mar ezzel a settel alaplapokat ? Abit-at en se nagyon akarnek, mert eleg sok negativ visszajelzest hallottam rola.
koszi mindenkinek az eddiggi segitseget, vegre kezd valamilyen kep korvonalazodni bennem a celcsoportrol :)
koszi mindenkinek az eddiggi segitseget, vegre kezd valamilyen kep korvonalazodni bennem a celcsoportrol :)
E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3
hát ha nem ddr akkor nagyobb athlon nem 1Ghz
leginkabb sdre gondolok, de a ddr-tol sem idegenkedek annyira. megeri a majd dupla arat a sebesseg novekedes ?
vagy mas vonatkozasban is van elonye ?
vagy mas vonatkozasban is van elonye ?
Abit KT7A(RAID) ha tuning kell......
Jha...DDRes esetleg szóbajöhet vagy sd?
Jha...DDRes esetleg szóbajöhet vagy sd?
Gepet szeretnek frissiteni, es egy 1 gigas amd thunderbird melett dontottem. az lenne a kerdesem, hogy milyen alaplapot javasoltok hozza? en valami asusra gondoltam, de erdekelne nehany hozzaerto velemeny is. a gepben lesz meg egy miro tunner, lankartya, gf2, toshiba dvd, modem, isdn kartya. persze szeretnem a procit is huzni, ehhez milyen ventillatort javasoltok? elso szempont a zajszint nalam, szeretnek aludni is a gep melett. termeszetesen tisztaban vagyok vele, hogy eleg kemeny hutes kell egy tulhuzott procinak ilyen freqnel.
koszi a segitseget.
koszi a segitseget.