45528
-
#5466 király -
peet69 #5465 -
#5464 jobbra hülye vagyok, balra :D -
#5463 az egy nagy pingpongasztal volt, folytatodik jobbra csak nem láccik 6 gép volt -
#5462 hol voltak ott a gépek???
-
#5461 Nekem igy néz ki az asztalom hálo party után miután elvonult mindenki a gépivel
-
#5460 Hogy néz ki az asztalom? Kinézhetne az utcára mert itt van az ablak alatt. De nem tud mert nincs neki szeme. -
#5459 A DesktopWeather helyett Weather2004RC5.dll-t használok és a SimpleCalendart is SC2.dll-re cseréltem.
A Samurize konfigom .
-
#5458 Persze itt jelentősen össsze van nyomva mertkülönben nem tudtam volna belinkelni. -
#5457 Nekem csak a hátterem macskás :)))))
A filmből szedtem ki. -
#5456 Nekem úgy megtetszett valakinek a Shrek 2-es macskás háttere, hogy arra váltottam én is -
#5455 -
#5454 enyém:
-
#5453 -
#5452 kira. thnx -
#5451 Ezt összemixeled a Style XPvel és kb így fog kinézni mint az enyém... Kb 1 napot szarakodtam vele míg kb gusztusosra tudtam varázsolni mert bár letöltöttem csomó theme-t ikonokat(háttterem már volt) de kb a 90%a nekem baromira nem jön be és sztem abszolút nem igényes. Ez z ezüstes szín nekem nagyon bejön és erre még rátettem egy lapáttam amikor a Winampot is ezüsté varázsoltam és így már aszondom, hogy elfogadható a számomra is.. Valahogy ezek a színes csili-vili dolgok nem jönnek be. Dehát ugye különbözőek vagyunk. Viszont örömmel vettem észre, hogy nem lassítja a betöltést ill a gépezést szal hála istennek nincs negatív hatása eddig.. -
#5450 ikonok
tálca meg egyebek szal maga a theme...
2 fajta létezik ebből a háttérképből:
1. fajta
2. fajta -
Gear #5449 Ez a "ChaNinja" nevű Style XP téma.Nekem is most ez van fent 3 napja. -
Roll #5448 Nekem légyszi a háttérkép likjét add meg. -
#5447 Mindenre. Startmenü, tálca, ikonok, háttérkép, stb.
Full themet szeretnék! -
#5446 de mire? :) mármint a háttérképre? -
#5445 Ez teccik!
Linket plz. -
#5444 nyitott startmenűvel...
-
#5443 :DDDDDDDD -
#5442 nem félsz ettől a gürüszemütől? :D -
#5441 Nekem így néz ki most az asztalom -
#5440 szörpi :) -
#5439 Amúgy meg nem irka-firka:
működés közben
mintaMinta távolról
mélynyomó -
#5438 Amúgy meg nem irka-firka:
működés közben
-
#5437 Nincs nagyobb asztal, meg a szobám is kicsi :-((
Az 5.1-et akkor pakolom szét, ha kell, akkor az egyik hátsó a TV-re, a másik pedig az ágyam szélére kerül...:-DD
Arni nem kényelmetlen, mert ha sokat írok, akkor berakom az ölembe :-DD. Világ életemben így szoktam meg. Az egyedüli gond a hűtés, meg a kábeldzsungel a gép mögött (bill, egér, 6 hangszóró, monitor, nyomtató, internethez 2 kábel, 3 tápkábel+1 táp....) -
#5436 nagyon komoly vazze :DDDD -
#5435 haatlol :DD nemk tudom hogy fersz el itt, talan egy picivel nagyobb asztal nem artana :D billentyuzetet erdekesen hasznalod :D -
#5434 :)) Haverom is ilyen...Na maradjunk a témánál!
Bye! -
#5433 De ez csak baszogatni tud....kiszúr vkit, aztán a földig baszogatja, de a téma lezárva. -
#5432 Hagyd a fenébe!
Csak megszólt az új reg miatt, de nem tudta, hogy a régit bannolták!:D
Észrevettem már, hogy ami a szívén, az a száján, szal np!:) -
#5431 Megint baszogat vagy mi? Egyébként nincs itthon. Valszeg csajánál netel úgytünik.... :D Azt csak feltételeztem, nem tudom, hogy tud-e privizni, de majd beszélek vele. -
#5430 Látom átvetted báttyádtól a helyet, mert az előbb kaptam privit tőle!
Vagy külön gépe van?
A múltkor aszondtad nem tud privit írni még, megtanult?... -
#5429 király, nem nehéz igy gépelni? :) -
#5428 Néha elkell egy kis segítség!;)
Egyébként már végigvittem mindet a tokán kívükl, szal most csak hülyülök benne...:)) -
#5427 bizony!
:D:D:D:DDDD