45528
-
#5546 -
#5545 Azt nem lehet elrontani, a scripteket, és configokat mikiek linkjén megtalálod. #5459 -
zero_cool51 #5544 francba.. nem akar egyszerűen sikerülni ez a samurize konfigolás. Valaki megtenné nekem ,hogy betömöriti a Program files/samurize könyvtárat, és felteszi nekem valaki valahova? Nagyon jo lenne. Köszi előre is. -
#5543 épphogy ma/holnap kerül a boltokba nektek meg máris befutott az előrendelés? hmmmmmm...... -
Braveheart #5542 figy mindenkinek más az ízlése....
sztem meg nagyon is jó lett a d3.
Miért, az előző részeknek volt hangulatjuk? -
#5541 Gagyi... Nem szeretem a Doom3-as dolgokat, szarok -
#5540 sztem el*rontották az elözö részek hangulatát. -
Braveheart #5539
doomos hangulatom van -
#5538 jobb klikk asztalon, tulajdonságok, megjelenés, speciális
itt mindent át lehet szinezni -
#5537 köszi -
cyrus #5536 vagy stylexp-vel csinálszu makadnak rá egy themet... -
cyrus #5535 xphack, vagy hackxp nem tudom mi a neve -
#5534 Neked meg olvasni kéne :DDD
Azt tudom de most nincs kedvem letölteni én a klasszikus start menü színét szeretném megváltoztatni! Nem themet letölteni! Na ezt hogy kell? -
cyrus #5533 #5523...
NEM SOKAT KELLENE VISSZAOLVASNI !!!!! -
#5532 hogy kell a klasszikus start menü színét megváltoztatni? -
#5531 TOPIC UP -
Gandibá #5530 :) -
#5529 ((:
"Minden, ami BZ" ((:
-
Gandibá #5528 Végre látok egy Wendigo fant :) -
#5527 ez meg a én asztalom. nincs túlbonyolítva, de egyszerű. ráadásul a háttérképet is én csináltam. el is kuldtem wendigoéknak (:
-
#5526 szár -
Takezó #5525 nem viccből ajánlottam figyelmedbe Nádasdy professzor cikkeit, de mind1, ahogy gondolod... az aláírásom meg tudom, hogy £ van írva, de lusta vok átírni ;) -
#5524 thx :) -
cyrus #5523 www.themexp.org
Program : Stylexp -
#5522 Sorry, h ilyen hülye kérdéssel zavarok, de gondolom nem most írtátok le, h honnan lehet beszerezni ezeket a "speciális" win xp skin-eket, 1000-et meg nem akarok visszaolvasni... :(
szal megtenné nekem valaki, hogy egy 1szerű linkel megajándékoz, amiben az ilyen skinek letöltési helye található?
thx előre is! :) -
#5521 Egyébként a ""dalban"" (én nem mondanám annak) nem Maria-t mondanak! -
#5520 pfff -
#5519 tehát akkor létezik, legfeljebb helytelen
-
#5518 Mondjuk mit is várhatnék tőled, a Máriás aláírásoddal... -
Takezó #5517 aha... OK, mostmár tényleg meggyőztél :D figyelj, olvass Nádasdyt... -
#5516 Na mindegy :))
Idézem:
"A nyelvtanra is kitérve. Annak ellenére, hogy az unszimpatikus szó nem létezik, szerepel a szinoníma szótárban.Egy kis történelmet egész véletlenül errő a szórol tudok neked mesélni.
Az antipatikus kifejezést (valóban így helyes)
a hetvenes években Hofi géza használta először egy kabaréjában. Az egész ország jót nevetett rajta. Addig mindenki az un... használta. Biztosan találhatnánk még pár ilyen helytelen kifejezést amit a mai napig mindenki használ."
Máshol is rosszul tudják? :))
Idézem: (ne kelljen keresgetni)
"A széles körben használt unszimpatikus kifejezés helytelen. A pátia jelenti a valamihez való viszonyt, az "un" és a "szim" két ellentétes értelmű képző, együttes használatukkal azonban hibásan tagadjuk a szim-et. Ez olyan, mintha magyarul pl. azt mondanánk, hogy örömtelietlen. A szim megfelelő párja az "anti", tehát, ha azt akarjuk kifejezni, hogy nem szimpatikus, akkor az helyesen antipatikus."
No mindegy...
-
#5515 attól hogy használják, még nem biztos, hogy helyes. (lásd pl szoksz, csinálnák :)) -
Gear #5514 Szerintem fasza a cucc és jól néz ki(desk), ezek meg csak szívatnak.
Már hogyne lenne olyan szó hogy unszimpatikus!100éve használják emberek,hol itt hol ott hallom. TV-ben ,rádióban...nemomond má hogy nincs. -
Takezó #5513 :) dehogynincs... minden szó létezik, amit megértesz ;) szal,h a azt mondom, hogy qwcdasjfew és te levágod,h ogy most dühös vagyok rád, akkor az is létező szó ;) -
#5512 na tessék!
de ne vedd a szívedre, csak viccölünk
-
#5511 akkor te tanulatlan is vagy,nem csak unszimpatikus,mert van ilyen szó... -
#5510 nincs ilyen szó hogy unszimpatikus...amúgy!!!
Pyx: én 2.91-es winampot használok.
Csak most valami újat akartam, de legközelebb sz@rok rátok, bezzeg a samurize konfigjaim jók voltak, hát tudjátok mit... -
#5509 mmd3at nem unod?
hi -
#5508 amúgyis unszimpatikus vagy -
#5507 nekem már csak ez maradt :((