3481
  • Csacsi
    Hát ezt nem hiszem el, mára abbahagyom a fórum olvasást, mert csak megőrülök it, amiket írtok, bár azok a képek elég csúnyák, remélem nem ilyen a játék.

Pont mára kellett megígérnem unokatesómnak, hogy segítek neki a költözésnél. Még jó hogy már csak oda kell szállítanom a cuccot, a többit ő elintézi, mert akkor reggelig sem végeznék.

HAZA AKAROK ÉRNI.
  • Dynamic
    OFF

Aki 1-2 ezer forintot is sajnál egy DC-nél ezerszer kényelmesebb, gyorsabb és gazdagabb szolgáltatásért az szvsz eléggé szánalomra méltó:(
    Én már rég játszok mire te a DC-ről elkezded leimádkozni.
  • dikki*yysw
    Én soha nem bírtam az olyan játékot, ahol meghalhat a társam. Inkább lerotálok 300...30000 embert egymagam, csak ne jöjjön senki mert meghal.
  • Kandurex
    Na meg nem kell minden lehetséges embert magaddal cipelni a missziókba, felesleges. Csak akkor ha nem birsz másképpen a túlerővel. Meg hát háború van vagymi, ha megfekszik az egyik hát megfekszik, lesz másik.
  • Kandurex
    hmm..hát egyrészt nem szükséges állandóan instrukciózgattatni a társaid (ergo: nem hülyék), másrészt a parancsok kombinálhatók. pl: Kövess engem, de lopakodva, amig én nem tűzzelek addig te is kussban vagy stb. stb..
  • MrTressy
    nem mert kézre esik.Numerikus insertel hozod fel egy idö után úgy is megtanulod hogy mit kell nyomni ahhoz hogy ezt meg azt csinálják :)
  • MrTressy
    Ez az f11 gomb a hd2be :o
  • Forrest Tomee
    És nem nehézkes a parancsok kiosztása akció közben?
  • Kandurex
    Tökre ne zavarjon, hogy a képlopód nem müxik jól :(
  • MrTressy
    itt van még 4 kép az elsö küldetésböl inycsiklandozónak
  • Forrest Tomee
    Már csak az a kérdés hogy a netes móka le lesz-e védve?
  • Kandurex
    1234-5678-9abc-dddf
  • Kandurex
    Jah TPS+FPS a játék :) nem csak sima FPS :)
  • Kandurex
    Na akkor én is véleményezek :) Ez a játék egy az egyben az első rész. Azaz képzelj el egy olyan taktikai FPS II. világháborús környezetben ahol MINDEN feladatot úgy végzel el ahogy TE akarod. Nincsenek megkötések a pályák ezerféleképpen megoldhatóak. És ettől fantasztikusan életszagú és lehengerlő játék élményben lehet részed. BUG mentesebb, mint az első rész (speciel még nem tapasztaltam) grafikailag szerintem simán a legjobbak közzé tartozik (ne tévesszen meg senkit a kezdő gyakorló pálya!!) a karakterek animációi fenségesek, a hangok kristály tiszták és fantasztikusan hűek (beszarás! Komoly! A fater bejött és megkérdezte, hogy már megint a Ryan közlegény megmentését nézem? :))) Rengeteg apróság, amit ki lehet használni (a nácik fosztogatása, hullacipelés, a tárgyak megfelelő fizikai viselkedése stb stb.) elég csak az első pályára gondolni, ahol egy lefulladt teherautón ügyködnek a fricek. Taktikai rész megmaradt (bár én ritkábban használom, csak a kényesebb feladatoknál). A gépigény közepes. A multi részt nem kell ecsetelnem, ha jól láttam mindent áthoztak ami az előző részben volt (+ Internetes részel megspékelve) Summa summarum aki ezt a játékot kihagyja, az nagyon nagyot veszít!
  • Mayday
    Uristen, nem hiszem el, hogy ilyen emberek leteznek. Ugye nem gondolod komolyan, amit beszelsz? :)
  • MrTressy
    Egyetlen egy dolog ami nem tetszett az a gránát fizikája kicsit furán viselkedik.De pl letettem a pisztolyom és belelöttem egyet stennel véletlenül, elrepült vagy 3 métert kicsit meglepödtem rajta ezek szerint még ilyesmire is figyeltek
  • Forrest Tomee
    ÁÁÁlegyen már vége a munkának :o((
  • MrTressy
    Na meg találtam a konzolos dedikált szervert is asszem semmire sem lehet panaszom :)
  • MrTressy
    na ujabb infok.Multiba is ugyanúgy te pakolod össze a cumodat amivel harcba mész.Mindent a sapkától kezdve a egyenruhán át fegyveren keresztül a medikitig bezárólag.
  • Shan
    Igen...Én krva gazdag vagyok...Azé veszek lottót, meg azé nem veszem meg eredetibe....
    A lustaság inkább benne van...nem kell keresgélni, mert azonnal fent vannak a legújabb cuccok...ja, és üzembiztos...nem úgy, mint a warezcenter...

hun, te biztos nem lopod, mi? A dc-t használd te, hiszen ingyé van..jó is.:)))

Na...ennyi...téma részemről lezárva [kicsi](csak ezt le kellett írnom)[/kicsi], bármit reagál a kis anonimusz...

• MrTressy
    ja az elfelejtettem irni hogy van saját belsö hangkomunikációja mint ahogy a flashpointban is van szóval nem kell vacakolni roger meg ehhez hasonló dolgokkal
  • MrTressy
    A multit még nem néztem meg de az opciok alapján érdekes lehet 3 féle mód van.Elsö deatmatch amit sztm minden jó érzésü h&d rajongó messze elkerül.2 Egy occupation nevü ez fogalmam sincs mi lehet 3. pedig hd2 objectives.Ahogy nézem supported player 32 fö.A pályák számát keveslem kicsitcsak 4-5 fajta van afrika normandy stb és azon belül van még változat.Majd még nézegetem a lehetöségeket :).Van dedikált szerver része is de azt nem tudom hogy csak grafikus vagy azért voltak oly szivesek belerakni valami konzolos megoldást is
  • MrTressy
    Van limit méghozzá súly limit az kb 25 kiló de az függ a karakterektöl is ,meg van inventory ahova cuccokat a karakteren pakolhatsz.Lehet rakni hátitáskát a karakter hátára abba is fér cucc de nem tudod halálra pakolni a súly limit miatt.Szóval nem rambós móka óvatosan mindenre figyelve kell menni.Az saját ai is elég jól sikerült sztm.Mndják ha nmy van lönek rájuk persze a parancsodtól függöen mit adsz ki nekik.Annyi dolog van még hogy a leadernek van bal fönt egy iránytü és mikor bemondják az nmyt akkor az piros pötyként megjelenik.De lehet ez nem a leader kiváltsága csak lehet neki tettem iránytüt a cuccok összepakolásakor :)
  • Mayday
    Mizu a multival? Szalad-e?
  • Csacsi
    Ezt öröm hallani, akkor azthiszem én már nem fogok csalódni. Mindig is imádtam azt, mikor órát(órákat) töltöttem el, egy tökéletes akció megtervezésével, és ha valami hiba csúszott a számításaimba, akkor kezdthettem elölről, hogy tökéletesítsem a dolgot.

Ez egy ízig vérig tökéletes játék. Azthiszem a hétvégn nem sok életjelet fogok adni magamról. Szegény asszony, már előre sajnálom... :))
  • Forrest Tomee
    És itt is a háború összes fegyverét felvehetem a vállamra ( mint az elsőben), vagy van limit?
  • antijedi
    ako király, egy jó folytatásnak ilyenek kel leni, nem pedig mindenféle uj "5letekel" kell elszurni :P
  • MrTressy
    naigen forum szerkeztésem még nem az igazi sg betehetne egy szerkesztés funkciót már
  • MrTressy
    Nos srácok sikerült nagyjából képet kapnom a játékról.Azt tudom mondani nektek hogy gyakorlatilag semmit sem hagytak ki ami az elsö részben benne volt.Úgyanúgy megvan a karakter válogatás a fegyver válogatás úgyanúgy van taktika térkép ahol ha lusta vagy harcolni irányithatod az embereidet
    Gyakorlatilag ez az elsö rész van megcsinálva a 2003mas elvárásoknak.Annyi a különbség hogy tökúj az engine persze teljesen új történet.De a megvalósitás ua az ahogy az elsörészben kitalálták és bevált.Gyakorlatilag ezt egy tökéletes folytatásnak lehet nevezni.Remélhetöleg kevésbé lesz bugos mint a másik volt.
    Gyakorlatilag azt lehet mondani hogy reinkarnálódott egy igen faxa game juhu
  • Csacsi
    Írtam ICQ-n, hogy miért nem.... :)
  • Takigabi
    nem adnád meg emailben ?cserébe én is adnék egyet :))
  • antijedi
    jó énse fizetek érte és nem most sem dc-ről jön de minyá lentven , na de akkoris :PP
  • Csacsi
    Nekem szerencsém van, mert Nekem nem kell fizetnem érte, viszont nem is kell ilyen DC és egyéb helyeken keresgélnem. De ennél többet nem írok, mert még a vlgnl bajba sodrom saját magamat, meg másokat is. A lényeg. Egy jó FTP ingyen semminél sem jobb... :)
  • antijedi
    itt is a pont ;P
    de azért elég gáz azt bizonygatni hogy milyen jó neked ha fizecc érte ;P
  • antijedi
    ott a pont... :P
  • Csacsi
    Inkább a játékról írjatok, aki kipróbálta, hadd csorogjon a nyálam, míg haza nem érek...
  • Csacsi
    Ez a wrez, egy örök vitatéma mióta megjelentek ezek a fizetős dolgok. Aki fizet érte, mert kényelmesebb neki, az hadd csinálja, aki meg nem ad ki érte, az meg másképp szerzi meg. Mindenki örül, mert megvan Neki a cucc, jóval olcsóbban, mintha boltban venné meg.
  • Forrest Tomee
    Azért ez nem így van,
    Pár ezer forint nem vág földhöz senkit, ellenben a DC rá vagy utalva egy csomó emberre.
    "akik akar meg is vehetnek a progikat, ahelyett, hogy ellopjak."
    Erre No comment, de kicsit számogass.

• Tibre
    Csak azok a textúrák ne lennének ilyen cs szintűek néhol.
  • WiZZaRD
    latszik ez is az LS3D motort hasznalja (Mafia), igen jol nez ki. Talan a gepigenye sem nagyobb szamottevoen